download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
HELIOTECH

Браншове: ЕнергетикаЕнергетика 

Фирма производител и системен интегратор, която работи само с крайни клиенти, като се фокусира в корпоративния сегмент. По конкретно фирмата извършва следните дейности: специализирана е единствено в производството на високоселективни, вакуумни тръби, топлопренасящи тръби и френелови елементи. Производство на инсталации за битова топлофикация и климатизация на отделни жилища, панелни жилищни сгради и блокове и т. н.; хотели; малки селскостопански обекти - ферми, оранжерии; малки предприятия, използуващи високо-потенциална топлина и евтина енергия. Популяризиране на слънчевата енергетика, демонстрационни соларни модели –соларни климатици.
Производство на инсталации за оптична свръх-концентрация на слънчева енергия - уплътняване на лъчението и получаване на екстремално високи температури. Така се получава високо-потенциална топлина, която се трансформира с много висок КПД.
Соларни инсталации за обезсоляване на морски води и добив на питейна вода.
Разработка на нови технологични решения.
Фирмената политика е в собственото производство да се използват само висококачествени компоненти. Технически и системен гаранционен сервиз за всички предлагани от фирмата продукти. Следгаранционен технически и/или системен сервиз на базата на двустранни договори с клиенти.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.