download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Кристал Химия Трейдинг ООД

Браншове: Химическа промишленостСуровини 

Химически завод, находящ се в гр. Велинград. Производственият асортимент е уникален за България и Балканския полуостров. Реализираният износ възлиза на 96% от продукцията на завода.
Индустриална химия: алфа и бета пинен, камфен, лимонен, делта 3-карен, парфюмериен терпинеол, терпинолен, фенол и ксилол сулфонови киселини, флотационно масло; алкидна смола; боров и балсамов колофон; боров и балсамов терпентин; сикативи; дестилирани растителни мастни киселини; талови мастни киселини; пек; прахообразен и течен клей; фуранови смоли. Строителна химия:
разредители на бои за пътна маркировка, нитроцелулозни лакове, полиуретанови лакове, автоемайллакове, алкидни, обикновени блажни, маслени и масленосмолни бои, кит, грунд, балсамов и боров терпентин; сребърен феролит; ръждопреобразувател; безири; алкидни лакове, грундове и бои, технически спирт;
Продукти за бензиностанции: Октан пауър; Октан Пауър Спорт Рали, Цетан пауър; Дизелов антидепресант; антифриз; течност за чистачки; препарат за вътрешно почистване на автомобили; шампоан за външно почистване на автомобили; дестилирана и йонизирана вода; спирачна течност; подобрител за евродизел; гориво за моторни косачки и резачки; масло за смазване на вериги; масло за 2 и 4 тактови двигатели. Битова химия: лампово масло; масло за разпалване на скари, камини и BBQ; препарат за отстраняване на дъвки; препарат за почистване на стъкла и твърди повърхности; боя за коса; кола маска; белина; препарат за миене на съдове; хининова вода; препарат за пране на меки настилки и тапицерии; антистатик; обезпенител, ксилол. Заводът разполага с 4 лаборатории, подчинени на отдел “Иновации”. Проявява интерес към иновационни идеи и предложения за разработка и внедряване на нови продукти.
Интересите на завода са насочени към търговски вериги, фирми с добре развита дистрибуторска мрежа и предприятия.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.