download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
*НЕО - Обзавеждане за Баня*

Браншове: Строителство и ОбзавежданеДруги 

*НЕО - ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ*

* Водоустойчиви МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ от PVC по индивидуален проект на клиента, съобразно неговите размери, нужди и желания в цвят по избор. Изработваме всякакви модели.

*Изработване на ДУШ КАБИНИ И ДУШ ПАРАВАНИ по индивидуален размер на клиента и в цвят по избор. ВСЯКАКВИ РАЗМЕРИ без ограничения. Голямо разнообразие на модели. Изработка с акрил, с кристално стъкло, с орнаменти и други.

* ВАНИ, Парни бани /кабини/, Хидромасажни вани, Хидромасажни панели;
* Огледала – всякакви размери и разнообразни форми;
* Полици от стъкло в цвят.;
* ТЕРАКОТ, ФАЯНС И ГРАНИТОГРЕС на български и испански производители. Голямо разнообразие на серии за Кухнята и Банята. Богат избор на теракота и фаянс за коридор, хол, стаи и др.
* Стъклокерамични плочки;
* Смесители за баня и кухня;
* Аксесоари;
* Санитарен фаянс – мивка, конзола, тоалетна чиния, моноблок, биде;
* Всички продукти на ВИДИМА и Идеал Стандарт - гр. Севлиево;
* НЕМСКИ ТАПЕТИ за цялото жилище;
* Кристални Плочки за баня и кухня от чешко стъкло /BOHEMIAN glass/ в над 20 цвята, предлагат се и в преливащи цветове, Орнаментни плочки, Мозайка, Подови и Фасадни плочки на “Live Tile®” Чехия;
* Високотехнологични ПЛОТОВЕ за кухня и баня, многофункционални /ползват се и за барплотове, маси, камини, первази, градини, заведения, търговски помещени и други/, предлагат се в различни цветове, водоустойчиви, термоустойчиви, удароустойчиви, устойчиви на развитието на гъбички, здрави, красиви, с гладка повърхност, създадени по технология на "Technistone®" USA и други.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.