download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Полипак ООД

Браншове: СуровиниХранително-вкусова 

ПОЛИПАК ООД предлага антикорозионни хартии и полиетиленови фолиа по метода VCI, всички опаковъчни хартии (гладка, крепирана хартия, екструдирана хартия с полиетиленово (PE) покритие, армирана с нишки), както и силиконизирани хартии за печене на тестени изделия, установки за разролване и рязане на хартия и полиетилен от ролки, опаковъчни машини, уреди за термично/ импулсно залепване на полиетилен.

Фирмата е представител за България на немските фирми Karl Fislage GmbH &Co.KG (www.fislage.de), Fuchs Europe Schmierstoffe GmbH (www.fuchs-europe.de), Huedig+Rocholz (www.huedig-rocholz.de) и на шведската фирма Siluett of Sweden AB (www.siluett.se).
Антикорозионните VCI хартии и VCI-полиетилен се използват за опаковане и защита на всякакъв вид метални изделия - от единични детайли до цели машини. Те намират приложение в различни стопански сфери като:
производство на резервни части и възли, на инструменти, крепежни и свързочни елементи, в машиностроенето, електротехниката, автомобилостроенето, металургията и др. Подходящи са както за транспортни опаковки, така и за междинно складиране между отделните технологични процеси.

Дълготраен и гарантиран защитен ефект -оптимален срок на защита 3 години.

НЕ Е НУЖНО ИЗДЕЛИЯТА ДА БЪДАТ ОМАСЛЕНИ, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТПАДА ИЗМИВАНЕТО ИМ ОТ СТРАНА НА КРАЙНИЯ ПОЛУЧАТЕЛ НА СТОКАТА. ОПАКОВАНЕ И ЗАЩИТА ОТ КОРОЗИЯ – ВСИЧКО В ЕДНА РАБОТНА ОПЕРАЦИЯ!

В хранително-вкусовата промишленост успешно се ползват силиконизираните хартии за изпичане на всякакъв вид тестени изделия. Хартиите се поставят в тавите и по този начин не се налага те да бъдат омаслявани и съответно почиствани. Оптимално всички хартии могат да бъдат ползвани многократно, като се спазва температура на изпичане до около 200 - 220 градуса.
Продуктите, изпечени по този начин, лесно се отделят, не залепват, добиват еднаква добре изпечена хрупкава долна страна.
Хартиите са с различни грамажи (40, 42, 70 г/м2) и освен на ролки или листи могат да бъдат доставени и като формички за мъфини, капсули, подложки, чинийки и мн.др. и това разширява още повече тяхното приложение.
Използват се при изпичането на всякакви хлебни и сладкарски изделия, козунаци, торти, сладкиши, пици, замразени полуфабрикати.

За изработването на гъвкави опаковки предлагаме екструдирани хартии в грамажи от 22 г/м2 нагоре, многослойни материали на база хартия + PE + Al в различни комбинации и мн.др.

За да отговорим изцяло на нуждите на нашите клиенти предлагаме и специални стойки, установки и уреди, които са идеален помощник в процеса на опаковане. Те помагат както за по-лесното боравене с ролките хартия или полиетилен, така и за по-бързото им и прецизно разролване и рязане.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.