download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
ЕТ"Тони-ЕН"-Тодор Ников

Браншове: Хранително-вкусоваСуровини 

Производство на различни видове зеленчукови брашна:
1.Чесън - брашно и грис.
2.Картоф - брашно, грис, гранула (от 2 до 4 мм).
3.Домат- брашно., грис.
4.Праз - брашно
5.Лук - брашно и грис.
6.Морков- брашно и грис и др.
Продукцията се използва като съставка на сухи супи, зеленчукови миксове, натурални оцветители, подправки и добавки за месната промишленост. Подходящи са при производството на комбинирани подправки, екструдирани продукти, лютеница, кетчуп, сосове, майонеза, салати и др.
Производство на ръжено, ечемичено ( и малцово) брашно, брашно от нахут, орехи и др. по заявка на клиента.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.