|
ЕТ"Тони-ЕН"-Тодор Ников
Браншове: Хранително-вкусова, Суровини
Производство на различни видове зеленчукови брашна: 1.Чесън - брашно и грис. 2.Картоф - брашно, грис, гранула (от 2 до 4 мм). 3.Домат- брашно., грис. 4.Праз - брашно 5.Лук - брашно и грис. 6.Морков- брашно и грис и др. Продукцията се използва като съставка на сухи супи, зеленчукови миксове, натурални оцветители, подправки и добавки за месната промишленост. Подходящи са при производството на комбинирани подправки, екструдирани продукти, лютеница, кетчуп, сосове, майонеза, салати и др. Производство на ръжено, ечемичено ( и малцово) брашно, брашно от нахут, орехи и др. по заявка на клиента. |