download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
"АВАЛОН" ЕООД

Браншове: Хранително-вкусоваХранително-вкусова 

Виенска сладкарница:
Перфектно съчетание на стил, уют, индивидуалност, класа.
С богат асортимент напитки и коктейли. Оригинална кухня и сладкарски специалитети с вкус на Виена. С възможност за организиране на коктейли, семейни празници и детски шоу - програми. С гаранция за отлично обслужване и индивидуално отношение към всеки клиент.

Бар - градина:
Съчетание на неподправена растителност, уютна обстановка, приятна музика и разнообразен бар.
Пролетни мечтания, летни емоции, есенни спомени. С възможност за организиране на градински партита и шоу - програми.

Нощен - бар:
Екзотична средновековна обстановка в обкръжение на митични същества и изображения, които ни пренасят на острова на блажените от келтската митология.
Огромен бар. Хитова музика. Гарантиран страхотен купон. Всеки четвъртък, фолк - парти с фолк звезди наживо и томболи с множество награди. Неповторими денс изживявания с танцьорки от известни денс формации. Пълно емоционално разтоварване с гарантирано чувство на освободеност. Всеки петък и събота DJ награди. Организират се различни промоции и шоу - програми.

Фитнес - център:
Фитнес салон с велоергометър, кростренажор, бягаща пътека и уреди за всички мускулни групи. Сауна със студен басейн и душ. Парна баня. Шест местно джакузи "Spa System". Масаж. Мини бар с тонизиращи напитки. Спортният център предлага абонаментни карти за 10, 20 и 30 посещения на фитнес салона, както и едномесечна поименна карта включваща всички услуги на центъра. За отборни посещения центърът предлага отстъпка. За вашата индивидуална програма се грижи фитнес инструктор.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.