download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
ТЕХНОМАРКЕТ

Браншове: Електроника и ЕлектротехникаИнформационни технологии 

Философията
Ние, в Техномаркет, имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от потребителска електроника, електротехника, офис оборудване и телекомуникационни продукти, отговарящи на най-новите технологии и достижения в тази сфера, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, най-радикални, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

 Компанията и марката
Техномаркет е търговската марка, с която компанията “К енд К Електроникс” ЕООД се представя пред своите клиенти. “К енд К Електроникс” ЕООД чрез магазините Техномаркет е изключителен представител на световно-известните компании Samsung, Panasonic, Electrolux/AEG/Zanussi и Blaupunkt за България. Във веригата можете също така да намерите продукти на всички водещи търговски марки в бранша, сред които Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и много други. Особена гордост за нас е налагането на собствената ни търговска марка NEO, чиито продукти са вече добре познати на потребителите. В магазините Техномаркет ще откриете богато разнообразие от над 15 000 артикула, от които всеки е достоен да бъде подходящият избор. Постарали сме се да осигурим най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимално удобство на потребителите.

Поддържаме постоянно жив интереса на клиентите като акумулираме очаквания и инициираме нови промоции на всеки 3 седмици.

Историята

Компанията “К енд К Електроникс” ЕООД е създадена и оперира на българския пазар от 1992 година. Тази година ние отбелязахме нашата 15-та годишнина. Първият магазин, носещ името Техномаркет отвори врати през 1999 година и така бе положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване, телекомуникационни и IT продукти. Към момента верига магазини Техномаркет има 32 магазина на територията на Република България, 12 магазина в Република Сърбия, 4 магазина в Република Македония и 10 магазина в Република Босна. В началото на 2007 година Техномаркет реализира точно 49.99% от продажбите в сектора на битовата електроника и електротехника в България, което го прави абсолютен лидер на родния пазар. Развитието на фирмата продължава с наскоро откритите 6 магазина на територията на България.

Хората
Към момента във фирмата в България работят над 1700 служители, като техният брой непрекъснато расте. Ние вярваме, че зад успеха на фирмата стои техният професионализъм и отдаденост. На всички тях ние осигуряваме:
    * равни възможности при подбора и наемането им на работа;
    * съвременни условия на труд;
    * страхотна школа за бъдещата им професионална кариера;
    * система за обективна оценка на индивидуалните и колективните постижения;
    * възможност за реализация и развитие в международна компания;
    * спокойствие и сигурност за тях и техните семейства;

Отговорността и бъдещето
Още от създаването си Техномаркет е неделима част от обществото. Ние притежаваме ясното съзнание, че без нужното социално-отговорно отношение нямаше да стигнем дотук днес. С разрастването на пазарното ни присъствие, нараства и нашата ангажираност към обществото. Като компания, която има пряк контакт с над 3 милиона клиенти, ние се чувстваме задължени да покажем, че ценим всички хора, с които работим – нашите клиенти, партньори и служители. Разчитаме на постоянната комуникация и обратна връзка, за да уловим пулса на нашето общество и да сме съпричастни с всичко, което се случва около нас. Участваме активно във всяка инициатива, чрез която можем да поощрим желанието и усилията или да помогнем на онези, които не са получили равен шанс и справедливост.
В нашето развитие ние обръщаме особено внимание на бъдещето – децата. Стремим се да помагаме на всички. И на тези, които горят от желание да покажат талант, и на тези, които не са успели да получат своя шанс, намирайки се в неравностойно положение. Ние вярваме, че във всяко дете има нещо ценно и че всяко дете носи частица от нашето бъдеще.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.