download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
АЛЕКС-Т.В.А. ЕООД

Браншове: Машини, съоръженияМашини, съоръжения 

„Алекс-ТВА” е официален представител на немската фирма SCНMETZ, която от 1851 година произвежда най-добрите и конкурентноспособни игли. Предлагаме всички системи, използвани при изработката на всякакъв вид текстилни и кожарски изделия.
Дистрибуцията на конци АРПА също е основно перо в дейността ни. Те са подходящи за шев както на трикотажни облекла, така и на конфекция. Характерното за тях е, че са с изключително високо качество и не подлежат на багрене. Богатият асортимент, наброяващ 700 цвята, е нашето главно преимущество.
SOLINGEN – символът на немското качество - е наш традиционен доставчик на богата гама ножици, необходими във всички етапи на производствения процес. Надеждността и прецизността на среза са гарантирани.
Консумативи, принадлежности и резервни части внасяме от най-големите фирми в Германия, Италия, Тайван, Китай и Япония.
От 1997 година, вече цяло десетилетие, „Алекс-ТВА” присъства трайно на българския пазар. Стремежът ни е да удовлетворим изискванията Ви, да създадем едно дълготрайно и полезно сътрудничество и да Ви помагаме със съвет и консултация по всеки възникнал въпрос в трудната и разнообразна работа на производителя на облекло.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.