download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Солариа БГ

Браншове: УслугиДруги 

Солариа БГ е от 2005 г. иновативен партньор в обзавеждането, проектирането, монтаж и поддръжката на соларни апарати. Ние предлагаме един широк спектър от оптимални решения и професионално обслужване за Вас и Вашето соларно студио.
   Нашия екип е с дългогодишен опит в соларния бранш и стои с компетентни съвети за всички желания на клиентите ни. От специално за Вас подготвената промоция до финансирането на соларните Ви апарати, ние ще Ви придружаваме от проектирането до отварянето на Вашето собствено соларно студио. Ние ще Ви помогнем при избора на най-подходящите солариуми и изпълнението на кабинната система. Като един допълнителенен сервиз предлагаме обучения за Вашите служители за най-новите тенденции, използване на солариумите, употреба на соларна козметика.
   Работим предимно със световните лидери в соларното производство – Ergoline, Megasun, Soltron и UWE. Невероятни марки, доказали се на пазара, гарантиращи Ви една спокойна и безпроблемна работа. Официални и единствени оторизирани дистрибутори за България сме на немскатa козметична компания NONITAN © MADE IN PARADISE ®., козметика, с която почерняваме здравословно още от първата минута. Фантастично качество на справедливи цени, мечтата на всеки Ваш клиент.
Ние стоим зад изключително качество на предлаганите услуги, сърдечност с клиентите и коректност с партньорите ни.
Философията ни е: "Успех в Успеха" - помагайки на нашите клиенти да станат успешни, вървим към успеха!

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.