download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
"ГЕРМАНТ" ЕООД

Браншове: Строителство и ОбзавежданеСтроителство и Обзавеждане 

Фирма "ГЕРМАНТ" ЕООД проектира, произвежда, продава и монтира камини с водни и въздушни отоплителни инсталации, барбекюта, градински чешми, фонтани, балюстради, барплотове, стъпала. Извършва довършителни и ремонтно - строителни дейности.
Хоризонтални и вертикални настилки, вътрешни и външни облицовки с камък на фасади, магазини, заведения, хотели, сгради.
Художествена изработка на метални решетки, огради, парапети, пожарни стълби, външни стълби, метални халета и др.
Работим с естествени материали БВК /бял врачански камък/, МЛК /мушалкалк/, тъг, мрамори, италиански гранити. Горивните камери са българско и френско производство. Българските камери са производство на "ГЕРКАНД" ООД - гр. Пещера, „Прити” и др. Мощността на камерите е от 8 kw до 36 kw с водна и въздушна риза. Френските камери са производство на фирми със 100 годишни традиции в бранша - "PHILIPPE", "GODIN", "FABRILOR" и "LAUDEL". Мощноста на камерите е от 8,5 kw до 24 kw с водна или въздушна риза. Френските производители предлагат и горивни камери на газ или комбинирани - на дърва и нафта.
Камините "ГЕРМАНТ" правят контакта с огъня източник на настроение, отмора и уют. Отличават се с оригиналност и отлична изработка. Дават възможност на нашите клиенти да изградят неповторим стил в дома си.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.