download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Трипинг ЕООД

Браншове: Хранително-вкусоваХранително-вкусова 

Фирмата "Трипинг" ЕООД е създадена през 2002 г. със седалище в гр. София. Основната ни дейност е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на българския пазар на първокласни продукти от водещи световни марки. Днес ние сме наистина горди с портфолиото на компанията ни, както и че сме представители на някои от най- значимите световни фирми, лидери в своите браншове.
Имаме привилегията да сме официален представител на:
 
1. Caffe Vergnano - най - старата италианска и една от най - значимите компании в световната кафе индустрия;
 
2. Newby of London - абсолютният лидер в производството на първокласни гурме чайове;
 
3. Elektra SRL- италианският производител за който се приема, че създава „Ролс Ройса на кафемашините”;
 
4. Grimac - най - големият италиански производител на резервни части за кафемашини и производител на висококачествени кафе - машини;
 
5. Metallurgica Motta - високо - технологичният италиански производител на дизайнерски бар - аксесоари и такива за дома. Марката стана изключително популярна като „Изборът на Световните бариста шампиони”.;
 
6. Vev Vigano - италианската компания, произвеждаща едни от най - висококачествените и стилни кафеварки и стоки за бита в продължение на десетилетия.
 
7. Sambazon INC - американската компания, глобален лидер в производството на органичен сертифициран Акай и Акай бери продукти (сокове, енергийни напитки, хранителни добавки).

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.