download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Inno Setup

Автор
Съобщение
mishob
Пет, 10.03.06, 22:19
Българският превод на съобщенията от известно време е в списъка на "кандидат-официалните преводи" http://www.jrsoftware.org/files/istrans/. Ако стане официален, ще бъде включен в основния пакет на Inno Setup и няма да има нужда да се сваля отделно от програмата. За тази цел е нужно да бъде подкрепен от няколко български потребители, които го ползват.

Ако желаете, пишете (на английски) в нюзгрупата news://news.jrsoftware.org/jrsoftware.innosetup.translations и подкрепете даването на официален статус на българския превод.

Ако не искате да се абонирате за нюзгрупата, може да изразите подкрепата си чрез уебформуляра на адрес http://news.jrsoftware.org/read/post.php?newsgroups=jrsoftware.innosetup.translations&type=new.

anonymous
Пет, 28.03.08, 14:50
Бива си я програмата!Върши добра работа!Само,че искам да направя една забелeжка-програмата не е Freeware а е OpenSource!От официалния сайт можете да изтеглите сорс кода и за Delphi
amonra86
Сря, 14.04.10, 12:00
Как се инсталира българския превод, моля кажете.значе поставих до в папката с езиците, но не намирам опцийте за смяната на езика.Пробвах и да изтрия всички други езици, но и така не стана...

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.