download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

I-Doser

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 09.07.08, 14:01
да *** на мен все ми изписва грешка при всяко зареждане на доза за някаква картинка...мн се дразня
anonymous
Сря, 09.07.08, 16:03
Аз си дръпнах Nitrous "леката" версия. (Има няколко версии с различна продължителност на ефекта). Не вярвах нещо да стане (а и почти нищо не стана) След като го пуснах започнах да чета описанието на дозата и ми избиваше на смях после легнах кикотих се още минута и те това. Може и просто да си внушавам. Трябва да пробвам някоя "по-силна" да видиме. BTW.Имам "Hand of God" ама некво не смея да го пусна че гледах клипове в YouTube-a и си е е*ало мамата.
anonymous
Сря, 09.07.08, 16:11
Който го пуска да го слуша на разни пластмасови пищялки естествено че няма да усети нищо. Говорим за честота на звука под 16 Hz, която само колони за над 1000 кинта могат възпроизведат.
boy4o
Сря, 09.07.08, 16:14
” ...само колони за над 1000 кинта могат възпроизведат. „
Или слушалки за 10 кинта.
anonymous
Сря, 09.07.08, 20:50
Хахахх Това е пълна простотия слушах ги и двете и няма ефект варху мен явно съм с силен организъм и мозък
phrozencrew
Сря, 09.07.08, 21:19
Това, което чувате е изключително опасно!
Звуците под 20Hz могат сериозно да увредят някои органи на организма. Да не говорим за 15Hz, продължителното излагане на тази честота изменя собственото трептене на органите и това може да доведе до сериозно увреждане.
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПОДОБНИ ПРОГРАМИ! Защото това може да се окаже по-опасно и от наркотиците.
Удоволствието идва от частичната измяна на собствените трептения (честота) на органа на равновесието (сляпото око) както и други негативни последствия. Дори може да доведе до увреждане работата на сърцето.
Ако искате да се изкефите по-добре люшнете една нашенска ракия на екс от колкото тая гадост.

Прочетете какво пишат специалистите за нискочестотните звуци преди да си сложите слушалките!

dhtj
Сря, 09.07.08, 22:14
Това, което чувате е изключително опасно!
Звуците под 20Hz могат сериозно да увредят някои органи на организма. Да не говорим за 15Hz, продължителното излагане на „
фрозен кви са тея 15 хз?
много малко хора имат озвучителни тела (дай да говора малко по някак извартяно демек колони) които могат да изпълнят 15 хз тва че е яко дънене
phrozencrew
Чет, 10.07.08, 08:45
dhtj, не съм много open по отношение на саунда, но мисля, че едни средно добри слушалки могат да възпроизведат подобен звук.
Ето и малко задълбочена информация за възможните проблеми до които може да доведе слушането на подобни звуци:

Цитат
ВЪЗДЕЙСТВИЯ НА ЗВУКОВИТЕ И ИНФРАЗВУКОВИТЕ ВЪЛНИ ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ
Физиологичният аспект от въздействието на нискочестотните звукови вълни върху организма зависи от честотата, амплитудата на трептенията, а също и от продължителността на тяхното действие. Особено неприятен е диапазонът от 3 Hz до 7 Hz, в който попадат честотите на собствените трептения на тялото като цяло (в това число и раменния пояс). Когато върху човешкото тяло попадне механична вълна с честота в интервала 3 Hz - 7 Hz (това всъщност е инфразвукова вълна), настъпва резонанс и амплитудата на принудените трептения на човешкото тяло е максимална.
Някои вътрешни органи ( сърце, бял дроб, бъбреци и др.) също представляват трептящи системи със собствени честоти на трептене в интервала 2 Hz - 8 Hz. За вестибуларния апарат (органа на равновесието) тези честоти съответно са в границите 0.5 Hz - 13 Hz. Следователно под действието на инфразвуковите вълни изброените органи и системи могат да извършват принудени резонансни трептения.
За главата собствените честоти на трептене са от 20 Hz до 30 Hz, за очите - от 40 Hz до 100 Hz[2]. Това означава, че и звуковите трептения с честота 20 Hz - 100 Hz също могат да предизвикват принудени трептения на главата и очите. От изброените факти следва, че инфразвуковите вълни и звуковите вълни с честота, намираща се в диапазона 20 Hz - 100 Hz (условно наречени нискочестотни звукови вълни), имат едно общо специфично свойство - те са способни да предизвикват принудени резонансни трептения в някои органи и системи в човешкия организъм (иначе инфразвуковите и нискочестотните звукови вълни се различават твърде много относно свойството да предизвикват слухово усещане)!
До какво водят принудените резонансни трептения на органите и системите на човека под действието на инфразвуковите и нискочестотните звукови вълни? Поради явлението резонанс амплитудите на трептене на тези органи и системи рязко се увеличават. Ако амплитудата им стане достатъчно голяма (в някои експерименти са използвани инфразвукови вълни с ниво 135 dB и повече), механорецепторите на вътрешните органи, тъкани, мускули, кожа и др. се раздразват.

В резултат кожата се зачервява, появява се чувство за вибриране и триене на вътрешните органи, нарушава се равновесието , затруднява се дишането, изменят се честотата и ритъмът на сърдечните съкращения. При по-ниски нива на интензитета ( под 130 dB) се удължава латентното време на простата зрително-моторна реакция и се наблюдава понижаване на концентрацията, устойчивостта и превключване на вниманието, нарушаване на ориентацията и точността на движенията, влошава се моментното субективно състояние и т.н. „

anonymous
Чет, 10.07.08, 21:14
Човешкото ухо чува звуци от порядъка на17Hz ~ 17KHz.Всеки друг звук можем да го "усетим", но не го чуваме.Така, че не си мислете, че ако някой иска да ни манипулира,че можем да се противопоставим.А вече има генератори на мозъчни вълни,които са способни да накарат човек прави разни работи.Пример:
С насочване на такива вълни срещу даден обект,обекта губи способността си да приказва,или други смущения в мозъчната дейност, докато трае облъчването.
anonymous
Чет, 10.07.08, 23:30
и намен ми изписва за неква грешка.как да реша проблема

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.