download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

относно списанието и диска

<1 2 >

Автор
Съобщение
simmen
Пон, 28.08.06, 15:07

RE: RE: относно списанието и диска

” ZDRAVEITE NA VSI4KI, KOITO KUPUVAT SPISANIETO DOWNLOAD.BG REDNO E DA SPODELQ S VAS KAKVO MI SE SLU4I PREDI NQKOLKO DENA:
V POSLEDNIQ BROI 8 OT MESEC AVGUST INSTALIRAH EDNA PROGRAMA OT DISKA, STARTIRAH Q I MI OTIDE KOMPUTARA, ILI S DRUGI DUMI IZTRI MI VSI4KO, DORI I LICENZIRANIQ WINDOWS XP PROFESSIONAL!!! OBADIH SE V REDAKCIQTA I OTTAM MI DADOHA TELEFON NA NQKAKUV GOSPODIN OT VELIKO TURNOVO, KOITO SE ZANIMAVAL S PROGRAMITE NA DISKA, OBAJDAM SE AZ, A TOI MI KAZVA, 4E DORI NE PROVERQVALI PROGRAMITE NA DISKA, KOITO KA4VALI, OSVEN TOVA NE ZNAEL KAK RABOTI VUPROSNATA PROGRAMA!!!!! I GI PRODAVAT SUS SPISANIETO!!! IZVODITE SI NAPRAVETE SAMI! SAMO 6TE VI KAJA, 4E AZ POVE4E NQMA DA SI KUPUVAM TOVA SPISANIE!!! ZA 6TASTIE SI OPRAVIH KOPMA „

Здравеи,
благодаря за коментара. Според мен нетрябва толкова да се шашкаш от подобна случка. Все пак всеки сам си носи отговорността какво инсталира и ползва върху компутара си. Може ли да ми кажеш коя точно е програмата която е унищожила компутара ти? Бих искал да я разгледам и да я пробвам за да разбера какво точно е станало.

anonymous
Пон, 28.08.06, 19:56

RE: RE: RE: относно списанието и диска

” Здравеи,
благодаря за коментара. Според мен нетрябва толкова да се шашкаш от подобна случка. Все пак всеки сам си носи отговорността какво инсталира и ползва върху компутара си. Може ли да ми кажеш коя точно е програмата която е унищожила компутара ти? Бих искал да я разгледам и да я пробвам за да разбера какво точно е станало. „

DA, VSEKI SI NOSI OTGOVORNOSTTA, NO AKO TOVA SE BE6E SLU4ILO V DRUGA DURJAVA MOJEHA DA VI OSUDQT! NAI-DOBRE PREGLEJDAITE ZANAPRED SUDURJANIETO NA CD-TATA V SPISANIETO!

spursy
Пон, 28.08.06, 22:13

RE: RE: RE: RE: относно списанието и диска

” DA, VSEKI SI NOSI OTGOVORNOSTTA, NO AKO TOVA SE BE6E SLU4ILO V DRUGA DURJAVA MOJEHA DA VI OSUDQT! NAI-DOBRE PREGLEJDAITE ZANAPRED SUDURJANIETO NA CD-TATA V SPISANIETO! „

Вече наистина е интересно и трябва да споменеш за коя програма става дума. В противен случай ще излезе, че умишлено не даваш повече информация, а само нападаш, което от своя страна поставя под съмнение достоверността на думите ти.

simmen
Вто, 29.08.06, 17:37
Колегата е напълно прав. Не кажеш ли коя е въпросната програма поне аз приемам коментара ти като умишлена провукация. Програми има всякакви и повярваи ми, почти е невъзможно еи така да си инсталираш програма която да затрие всичко без да те предупреди за опасност или нещо подобно. Напиши точно за коя програма става дума ако наистина имаш някакви притенции.
boby_dg
Вто, 29.08.06, 17:47
Айде, сега и държавата ни е винова. Няма списание в света, което да носи отговорност за публикуваните на диска програми за щети причинени от неправилна употреба или грешка. В повечето случаи, ако са безплатни дори авторите им не носят такава отговорност. Нека svetlina7 да каже коя е програмата и колегите ще я погледнат и ще разберем каква е причината, но не може да се каже, че е виновно списанието за това. На мен ми е известно, че програмите на диска се проверяват за вируси, но не само това може да е причината за случилото се. На всички са ни се случвали такива неща и колкото и да е неприятно - рядко причината за това е една единствена.
редактиран от boby_dg на 29.08.06 17:49
hiroko
Вто, 29.08.06, 18:00
Аз си сложих от тук една програма CCleaner и тя също ми изтри катастрофално нещо. Сама обаче знам че съм виновна на мене, защото неразумно я употребих и без да мисля. Не може да е е виновно списанието за това че неправилно съм направила глупаво. Нали.
boby_dg
Вто, 29.08.06, 19:27
Не съм искал да звучи точно така. Ами на CCLeaner работата е да трие файлове на твърдия диск и ключове в регистъра, които сметне за ненужни. Това е чудесна програма и все пак си има известен риск нещо да се обърка при това - едно търсене в google и може да откриеш оплаквания тук таме, че е направила някоя пакост. Просто такива неща в Windows не са нещо нетипично без значение дали е лицензиран или не - просто човек ако има важни файлове може да се стреми да си ги архивира често или поне да ги държи в дял на диска, който не би бил засегнат ако нещата стана толкова страшни, че да се иска дори формат преди преинсталирането. Но просто е грешка да се обвинява списанието за това - това, че на диска са публикувани програми, които са помогнали на хиляди хора не значи, че все някъде може да стане нещо.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.