download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Periodic Table

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 11.07.08, 06:16
Българският интерфейс (на коя да е програма) изглежда глупаво и неразбираемо - за какво ви е!

Много ме дразни, когато някоя програма сама си реши, че съм в България и превключи на български интерфейс -
първата ми работа е да се върна на английски менюта.

Кирилицата е нужна само за писане и четене на файлове и интернет страници.

anonymous
Съб, 16.08.08, 09:07
Явно и ти си от тези хора, които скоро ще забравят майчиния си език с удоволствие. Българския интерфейс е нужен за да не забравим кои сме и от къде сме тръгнали.
anonymous
Пон, 01.09.08, 14:19
НАПРАВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ ТАЗИ ПРОГРАМА
редактиран от anonymous на 01.09.08 14:19
квант
Нед, 15.03.09, 23:32
” Явно и ти си от тези хора, които скоро ще забравят майчиния си език с удоволствие. Българския интерфейс е нужен за да не забравим кои сме и от къде сме тръгнали. „
Абсолютно вярно !!! Солидарен съм с изказаното мнение !!!
anonymous
Вто, 23.06.09, 01:45
Аз не мога да разбера толкова ли добре знаете английски? При положение, че много от вас не са и мърдали на запад, а трябва да поживеете поне 2-3 годинки в английско-говоряща среда, за да научите езика наистина? Виждал съм много пъти как такива "разбиратели" като тези по-горе идват в Лондон и не могат да разберат какво им говорят англичаните... Включително хора, завършили английска езикова гимназия, с много големи претенции... Да, ама нещата не са както е по учебниците и както говорят българските им учители по английски. И един такъв съм виждал как 2 думи не можа да хване. На мен ми трябваше 1 месец, за да почна да разбирам какво ми говорят. На американците е по-лесно, защото говорят малко като нас - по-просто, с по-малко думи.

А такива програми е абсолютно задължително да имат български интерфейс, за да се разбере на 100% какво е написано, защото това не е прост разговорен език. Даже и на български да беше, пак ще има непознати думи за хора, които не са внимавали много в час по химия :)

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.