download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Rhymebg

< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 02.02.08, 19:15
Програмката е супер Мерси!!!
anonymous
Съб, 08.03.08, 17:23
Да си жив и здрав, супер полезна програмка БРАВО :)
anonymous
Пон, 14.04.08, 20:03
на мене ми излиза с някакви питанки и други знаци ако някои може да ми помогне ще му бъда много благодарен
f0x1
Чет, 17.04.08, 19:18
Говори Господ...

Инсталираш Flex Type 2k или българския фонетичен пакет на Microsoft...

anonymous
Пон, 05.05.08, 21:43
Flextype по-добре не го инсталирайте никога и за нищо на света. Ако не вярвате на мен, прочетете какво е написал "injinera", потърсете си сами сайта с Google (Yahoo или каквато търсачка ви харесва) :)
Има си добри кирилизиращи пакети за DOS, които работят без проблем под Windows NT/2000/XP/2003/Vista, за някои е необходимо първо да минете в режим 25 реда - нормално Windows NT фамилията пуска Command Prompt с 50 реда. Но даже и нормалната кирилизация на Windows (с country.sys) работи добре.
anonymous
Пон, 05.05.08, 22:12
segstriker е прав. Не инсталирайте кирливия ФлексТайп, защото крие някои рискчета, чиито последици не са от най- добрите... Наскоро, заради боклука на Датекс, ми се наложи да преинсталирам ДжамКурниз-а, понеже ми се бе осакатила кирилицата.
anonymous
Пон, 12.05.08, 10:56
Start - Settings - Control panel- Regional and language. В Regional селектирайте Bulgarian. Най- долу в Location също селектирайте с помощта на чавката Bulgarian.

Отивате най - горе в диалоговата табела и кликвате върху languages. Двете кутийки най-отдолу остават неактивирани ,без чавка.

Отивате най-горе в диалоговата табела и кликвате в Advanced. Отдолу в кутията селектирайте Bulgarian.

Накрая приложете Apply, след това с ОК излесте от диалоговата табела.
Рестартирайте компютъра. До часовника трябва да се появи латиница и кирилица. това е!

anonymous
Пон, 12.05.08, 11:25
Последната версия на FlexType, 2-ра мисля че беше, така нареченото прецакване е оправено. Този стария флекстайп заменяше някои системни файлове на Джама, и си слагаше нейни и при самото и деинсталиране което не беше читаво тя изтриваше и тези нейните си файлове след което вече беше невъзможно да си оправиш кирилицата, просто тези от Датекс се мъчеха да правят насилствен монопол. Но не сполучиха.
редактиран от anonymous на 12.05.08 14:25
f0x1
Пон, 12.05.08, 15:18
Извинявайчи,май засегнах болна тема с тия кирилилизации...

Вий тука добре я сваляте,ама защо тея от списанието не я качиха на диска с майския брой?Басиии пропуснах ходенето на село само и само да я доизкусоря тая нова версия и вий ся тъй да ма прецакати...найте ли кво ядене пропуснах веее малиии и винци...

пс:аве ако някой ентусиаст се наеме малко да го поредактира малко,че ме досрамява като се сетя кво излиза като му зададете окончание "аа"...

ае и спрете да я теглите тая програма,че от Download.BG го приемат като DoS атака.

редактиран от f0x1 на 18.05.08 14:05
stefankr
Пон, 12.05.08, 15:36
” Извинявайчи,май засегнах болна тема с тия кирилилизации...

Вий тука добре я сваляте,ама защо тея от списанието не я качиха на диска с майския брой?Басиии пропуснах ходенето на село само и само да я доизкосоря тая нова версия и вий ся тъй да ма прецакате...найте ли кво ядене пропуснах веее малиии и винци...

пс:аве ако някой емтусиаст се наеме малко да го поредактира малко,че ме досрамява като се сетя кво излиза като му зададете окончание "аа"...

ае и спрете да я теглите тая програма,че от Download.BG го приемат като DoS атака.

Версия 0.1 е била включена в априлския диск на списанието, затова следващата е пропусната. От номерирането (0.х) става ясно, че говорим за доста ранни версии на продукт, далеч от своята първа официална версия.
Не разбирам откъде се появи твърдение за "DoS атака", както и призивите да не се тегли този продукт.

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.