download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

DEV-C++

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
phrozencrew
Пон, 17.05.10, 11:47
Аз съм го инсталирал на D и нямам проблеми при компилирането с ограничен акаунт. Предполагам, че е заради инсталацията.
Можеш да пробваш http://sourceforge.net/projects/devcpp-portable/
kookki
Вто, 18.05.10, 21:36
Ще го запиша на другия комп да видя там как е, защото и при мен е инсталирана на D. Може и нещо от лаптопа да ми е. Иначе и тази е един вид портабъл ,защото не добавя никакви ключове в регистъра и може да се инсталира направо от ограничения акаут.
Благодаря за предложения вариант, но ще го прбвам по-нататък, че сега тичам по командировки.
kookki
Нед, 11.07.10, 17:36
Mitko ,оправи си програмата ,пич. Свалих си я от тук и сега си компилирам без никакви грижи под ограничен акаунт. Твоята версия не работи и на двата ми компютъра. Възможно е и проблема да е при мен ,но идея си нямам дали е така.
phrozencrew
Пон, 12.07.10, 11:46
Kookki, ако ще правиш GUI-та, можеш да пробваш и това разширение на средата wxDev-C++ . Доста улеснява.
mitko
Вто, 13.07.10, 10:07
Проверих MD5 сумите и на двата файла и са едни и същи. Най вероятно нещо друго е било проблема.
kookki
Вто, 13.07.10, 22:51
” Проверих MD5 сумите и на двата файла и са едни и същи. Най вероятно нещо друго е било проблема. „

Митко ,благодаря ,че си проверил ! Сигурно е при мен проблема ,понеже друг не се е оплакал досега. Ще си го търся. Извинявай за недоразумението.

Нед благодаря, аз се пробвах веднъж ,туторчето ще ми бъде много полезно

kookki
Пет, 16.07.10, 20:44
Понеже обвиних програмата ,се чувствам длъжен да обясня какъв беше проблема.
Програмата сама предлага новосъздаден проект да се нарича "Проект1" ,"Проект2" и т.н.
Не предполагах ,че това е проблема ,защото е предложение на програмата. Като се преименува проекта с латиница или с цифри проблем няма.
Аз ползвам компилатор за убочение и не пазя файловете ,поради което досега не ме е интересувало името ,а и досега ползвах MS продукт
dinko89
Сря, 08.11.17, 21:45
” Как да го направя в DOS прозореца да пише на български?
Например като стартирам този код:

#include <iostream.h>
int main()
{
   cout << "Здравей Свят!";
   cin.get();
   return 0;
}

да ми изписва "Здравей Свят!" така както е на български, а не с маймуни. „

Теглих DEV-C++ от официалният сайт, от други препратки, но само този, който изтеглих от тук успешно работи и компилира,НО ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ - НЕ МИ ИЗЛИЗА КИРИЛИЦА В Command Prompt-А :( :( :( ! ! !
Цитирах проблема, защото гледам, че е стар ,но не е решен ...
Сложих си Cyra 1.6, FlexType 2K, променях шрифта на конзолата, но без успех ...

ДАЙТЕ ИДЕЯ ? ПОМАГАЙТЕ :( :( :(

dreamskill
Сря, 08.11.17, 23:14
” Теглих DEV-C++ от официалният сайт, от други препратки, но само този, който изтеглих от тук успешно работи и компилира,НО ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ - НЕ МИ ИЗЛИЗА КИРИЛИЦА В Command Prompt-А :( :( :( ! ! !
Цитирах проблема, защото гледам, че е стар ,но не е решен ...
Сложих си Cyra 1.6, FlexType 2K, променях шрифта на конзолата, но без успех ...

ДАЙТЕ ИДЕЯ ? ПОМАГАЙТЕ :( :( :( „

Сменяш system locale на бозата или chcp 65001 (пробвай и с chcp 1250)
dinko89
Чет, 09.11.17, 19:26
” Сменяш system locale на бозата или chcp 65001 (пробвай и с chcp 1250) „
Пробвах го още вчера приятелю ... Не се получава :( :( :(
dinko89
Съб, 18.11.17, 10:37
След хиляда опита стана... и аз не знам как, но стана ... Обаче, разпознава кирилица само на думи написани с ГЛАВНИ БУКВИ, при тези с малки - не ми разпознава буква ч и други ... А при главни ги разпознава почти всичките
iceman_
Пет, 24.11.17, 19:40
” След хиляда опита стана... и аз не знам как, но стана ... Обаче, разпознава кирилица само на думи написани с ГЛАВНИ БУКВИ, при тези с малки - не ми разпознава буква ч и други ... А при главни ги разпознава почти всичките

Мини на locale сръбски - и после пак български ...

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.