download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Hewlett-Packard система за 1800 USD, заслужава ли си да я купувам, дайте съвет?

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 29.03.08, 18:58
Мерси за коментарите, наистина няма нищо по-хубаво от една осъществена мечта, предполагам всички сме си мечтали за нещо такова. Ще рискувам и ще го взема, и разбира се ще пусна линк с клипче да видите как работи.
phrozencrew
Съб, 29.03.08, 19:11

RE: Hewlett-Packard система за 1800 USD, заслужава ли си да я купувам, дайте съвет?

” Скоро четох,че Asus ще пускат подобна система вероятно през април. Засега се нарича E-Monitor и се говори че ще струва около 500 USD. „
Да Asus наистина скоро ще пуснат няколко забележителни машинки, една от които е едно мега газарско PC - Essentio CS5110
Essentio CS5110
Essentio CS5110

Вероятно в тоя дизайн ще има и машинка All-in-one, но за сега цените са неизвестни. Знам, че Asus са имали много силно представяне на тазгодишното Експо. Дано цените да ги бива, та да можем и ние обикновените хорица да изхвърлим DVD плеарите в хола и да накиприм нещо дето да става за гледане :). Скоро ще разберем колко да се изкихаме.
westgigo, тоя Hewlett-Packard изглежда не особено зле. Като се има в предвид дизайна на HP-тата, но компанията е от старата класа, те дори си имат собствен Unix - HPux. Всичко става с много зор и псуване докато не го пуснеш веднъж, но пък след това с години не пипаш нищо. Много добре е, че ти предлагат всички драйвери, защото да намериш драйвери за HP е истинско изкуство (казвам го от личните ми сблъсъци с 2 HP лаптопа). Щом си влюбен в машинката и щом ти е легнала на сърцето с още по-голям кеф ще си я чоплиш. Обади се ако го купиш за да споделиш мнението си, пък и ние да ти честитим.

dhtj
Съб, 29.03.08, 19:34
според мен по добре си купи нормален лаптоп без тея изгъзици като тъч скрийнове и дистанционни за същите пари с 2 пъти по хубавии параметри
phrozencrew
Съб, 29.03.08, 20:03

RE: Hewlett-Packard система за 1800 USD, заслужава ли си да я купувам, дайте съвет?

” според мен по добре си купи нормален лаптоп без тея изгъзици като тъч скрийнове и дистанционни за същите пари с 2 пъти по хубавии параметри
dhtj, приятелче, тук работа според мен не е до мощност и параметри, а до някакъв вид маниакалност или по-скоро влюбване. Пичагата е харесал тая машина и ще му е голям кеф ако си я вземе, та дори и да кътал стотинки за да си я купи. Не можеш да кажеш на някой рокер - Абе какъв е тоя смешен Харли Дейвидсън, я виж мойта шосейка дето вдига 340 км/ч. Тук определено има някакъв сантимент към тоя компютър, има емоционалност, която трудно биха разбрали всички, а и не е нужно. Аз определено подкрепям westgigo за избора му. Тъчскрийна е последното от което може да се нуждае човек за домашно PC, но щом го кефи нека да има. И изобщо дайте да не му чупим хатъра.
редактиран от phrozencrew на 29.03.08 20:03
anonymous
Съб, 29.03.08, 21:52

RE: RE: Hewlett-Packard система за 1800 USD, заслужава ли си да я купувам, дайте съвет?

dhtj, приятелче, тук работа според мен не е до мощност и параметри, а до някакъв вид маниакалност или по-скоро влюбване. Пичагата е харесал тая машина и ще му е голям кеф ако си я вземе, та дори и да кътал стотинки за да си я купи. Не можеш да кажеш на някой рокер - Абе какъв е тоя смешен Харли Дейвидсън, я виж мойта шосейка дето вдига 340 км/ч. Тук определено има някакъв сантимент към тоя компютър, има емоционалност, която трудно биха разбрали всички, а и не е нужно. Аз определено подкрепям westgigo за избора му. Тъчскрийна е последното от което може да се нуждае човек за домашно PC, но щом го кефи нека да има. И изобщо дайте да не му чупим хатъра. „

Благодаря за подкрепата, наистина съм се влюбил в тази машина, колкото до тачскрийна, прави сте не е подходящ за десктоп компютър, те хората са го предвидили за запада, където семейства могат да си госложат в кухнята и всеки да има достъп до него, по всяко време, и да сиоставят разни бележки на него. разбира се на плота, където височината е по-голяма и си рабптиш прав. Винаги съм смятал че Уиндоус си пишат драйверите да вървят по бързо на марковите компютри(сякаш имат някви тайни договори с големите компании). Така че винаги съм подкрепял хората които искат да си купят компютър на някоя от големите компании. незнам дали този ще върви бързо, но се надявам, задължително ще пусна видео.
А иначе определено има емоция между мен и машината:)
Наистина искам да го купя, но исках все пак да събера мнения преди да направя каквото и да е, да чуя хората какво, мислят. Няма значение какво е мнението, пуснете го, дори да не ви харесва машината- пишете защо? или обратното.

редактиран от anonymous на 29.03.08 22:05
anonymous
Съб, 29.03.08, 22:15
Давай смело!!!
anonymous
Съб, 29.03.08, 22:54
На този линк в youtube може да видите старата версия на компютъра от преди 1 година в действие.Старата версия е с по-слаби характеристики разбира се. За това катогледам как работи старата(никак зле за windows vista home premium)се надявам новата система да работи още по-добре. ДОСТА ИНТЕРЕСЕН КЛИП, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?

stanimir_78
Съб, 29.03.08, 23:19
Голяма лудница наистина..взимай като си се зарибил толкова...

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.