download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

TeamViewer

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 09.12.10, 16:54
” Наистина, много полезна програма, ако искаш да надничаш в чуждия компютър. И не само! Поемаш контрола над него, какво повече му трябва на човек?
Да вижда през дрехите на отсрещния
stoqncho
Сря, 26.01.11, 15:51
Най-сетне някой се сети да преведе програмата на БГ(на когото му е нужен де )

P.S. И добавете, че има БГ превод за тази и за Portable.

редактиран от stoqncho на 26.01.11 15:52
amonra86
Сря, 26.01.11, 17:25
Хиляди благодарности на човека превел програмата на роден език...
tegote
Сря, 26.01.11, 18:22
За какво я използвате тази програма? За какви нужди?
amonra86
Сря, 26.01.11, 18:33
” За какво я използвате тази програма? За какви нужди? „

С нейна помощ може да получиш достъп до отдалечен компютър, чрез интернет, бързо и лесно. Човека, на който искаш да влезеш в компютъра само трябва да ти даде неговото ID и парола и моментално получаваш достъп. При всяко пускане на програмата, тя автоматично променя паролата всеки път за да няма злоупотреби. Може да се споделят и файлове, чрез нея и други.

stoqncho
Сря, 26.01.11, 18:43
” С нейна помощ може да получиш достъп до отдалечен компютър, чрез интернет, бързо и лесно. Човека, на който искаш да влезеш в компютъра само трябва да ти даде неговото ID и парола и моментално получаваш достъп. При всяко пускане на програмата, тя автоматично променя паролата всеки път за да няма злоупотреби. Може да се споделят и файлове, чрез нея и други. „

Спокойно много добре знае за какво се ползва, но се прави на ударен!
.....

” Наистина, много полезна програма, ако искаш да надничаш в чуждия компютър. И не само! Поемаш контрола над него, какво повече му трябва на човек?
tegote
Сря, 26.01.11, 19:22
Не позна Стоянчо! Опитвам се да разбера приложението на програмата! За какво ми е тази програма? Каква е целта? Кажи конкретно и аз ще ти кажа нещо друго.
anonymous
Сря, 26.01.11, 19:31
Еми да оправиш някой объркан в живота! Аз например съм го правил 2-3 пъти, защото ми е писвало от разправяне кое как става. Например, бях си дал skype името в профила си и ме бяха "набарали" 2-3ма, които не можеха да си обяснят как се инсталира игра от ISO. С първия пробвах да обясня писмено, но не стана и от тогава TeamViewer...

Но пък сега махнах контакта по skype и нямам проблеми...

2 пъти съм инсталирал WoW, 1 път съм оправял настройки на компютъра вкъщи от София и така...
Това е приложението. Да го покажеш на някого като го направиш на собственият си компютър или директно да го направиш на неговият.

tegote
Сря, 26.01.11, 20:06
Благодаря @risticha, много хубаво си го обяснил и наистина си му намерил приложение. Аз си нямам такива гостини. И затова се чудих за какво ще ми послужи. При мен обаче е по-различно. Как да се оправи човек, като покрай него са бабки, дядки, хора пред пенсия, които тепърва виждат компютър? Те не знаят елементарни неща и ме тормозят с всякакви дреболии!!!! За един месец хиляда неща! И пак ги повтарят! Не са вденали. Ами как да ги накарам да ползват TeamViewer, като те се шашкат и не могат. Последното което ме питаха е как да отворят "пропуснато събитие" на Скайп! И не могат да отворят и не могат! Аз от де да знам какво им пише на компа и къде им се появява, че да им дам навигация? Излиза че трябва да ходя у тях! Не ида ли, значи не съм ги уважил! И не са единствените. Това е от родата все пак. Всеки има рода! Трябва да ги излъжа с този TeamViewer.
stoqncho
Сря, 26.01.11, 21:28
” Опитвам се да разбера приложението на програмата! За какво ми е тази програма? Каква е целта? Кажи конкретно и аз ще ти кажа нещо друго.

Разбрах, че на тебе не ти е нужна, но има много девойки, които са изпаднали в "беда" и имат нужда от мъжка помощ. Аз им откликвам , но те искат само компютъра(софтуерен проблем) да им оправя без и някой други неща и се задоволявам само с това, и им оправям компютъра... Става дума, ако е в друг град примерно...

Но и на много приятели така съм им помагал, а пък колко игри съм инсталирал така...

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.