download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

AVG Anti-Virus plus Firewall

<1 2 3 4 5 6 7 8 >

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 18.06.06, 10:14
ЖИВ ТАШАК !
anonymous
Нед, 18.06.06, 10:51
Всяка кракната програма си е напълно функционална, тъй като кракът лъже лиценза на програмата. Следователно единствената причина програмата да се скапе, е че си е скапна по рождение. Всичко останало са легенди разпространявани от софтуерните компании. Има достатъчно безплатни програми - разработчиците им да не би да го правят без пари??? Не - просто се издържат само от спонсори, а алчните компании искат да дерат и обикновенния потребител.
anonymous
Нед, 18.06.06, 12:28
ili474,

Не всяка кракната програма е напълно функционална, тъй като при AVG Anti-Virus лизензния номер се изпраща за проверка при всяко обновяване на софтуера. Ако в базата данни на Grisoft няма регистриран потребител с такъв номер или ако номерът се използва от много потребители, той се блокира. Така няма как да се получават осъвременяванията.

Това, че "единствената причина програмата да се скапе, е че си е скапна по рождение" или че "всичко останало са легенди разпространявани от софтуерните компании" е Ваша измислица и само един незапознат с IT действителността може да твърди подобни неща.

Относно твърдението Ви, че "има достатъчно безплатни програми - разработчиците им да не би да го правят без пари???" - Можете ли да ни покажете такава качествена антивирусна програма с огнена стена като AVG plus Firewall, предоставяна безплатно, или отново само говорите без да знаете. Ако ни дадете пример за такава програма ще призная, че наистина имате право и неукия в този случай съм аз (въпреки висшето си образование по компютърна техника и дългогодишната работа в областта).

Аз също използвам безплатни програми или такива с отворен код, но не мога да твърдя, че компаниите които искат пари за труда си са кожодери и т.н. Да не би и хората в магазина, които продават хляб да са "кожодери", след като има социални грижи за бездомните и бедните, които не могат да си го купят?

редактиран от anonymous на 18.06.06 12:30
anonymous
Нед, 18.06.06, 12:50
Тази тема се превръща в дискусия за платените и free програми.Тук вече искам и аз да кажа няколко думи.Съгласен съм че трябва да има авторско право.Съгласен съм че за да има нови програми някой трябва да е платил на програмиста за предната.Но не съм съгласен с начина по който се определя цената.
Не съм запознат с достойнствата и недостатъците на тази антивирусна програма.Аз съм с НОД от много време.Още откакто не беше известна.И винаги съм използвал crack .Честно казано не съм забелязал да функционира по-зле от платената.А по въпроса за crack-овете.Аз не съм го правил.Щом за 4 клика мога да го намеря защо да не го използвам.Ако намерите 10$ на пътя няма ли да ги вземете?!Господина от Avgbulgaria сигурно няма да ги вземе,или ако го направи ще се обади във Форт Нокс за да пита дали са оригинални и дали не им е изтекъл лиценза.
редактиран от anonymous на 18.06.06 12:51
anonymous
Нед, 18.06.06, 18:28
Аз бях с някаква по-стара версия на тази програма и когато си качих Kaspersky ми откри 72 вируса.Много зле бих рекъл!
anonymous
Пон, 19.06.06, 20:42
Ако версията е била стара е нормално да имате проблеми. Да не забравяме, че антивирусния софтуер трябва да се обновява редовно, а също и че този софтуер се променя значително за кратки периоди от време. Ако желаете да видите как работи сега (а не как е работил преди) можете да изтеглите тази 30дневна версия и да пробвате. Няма да съжалявате, дори заради самото разнообразие и запознаване с продукта...
anonymous
Вто, 20.06.06, 08:53
Някой каза ,,много хубава програма". Изтеглих и инсталирах 30 дневната версия.Веднага след рестарта първата работа на ,,много хубавата програма" беше да развали интаграцията м/у Оpera и Internet Download Menager. Добре казвам си аз,това да е проблема.С доста усилия я възстанових. След това поглеждам каква е връзката. NetMeter показва с около 30% ?! по бавна скорост на теглене. За хора с връзка като моята 30% са доста загубено време. Добре казвам си аз, и това ще го преживея.Спирам огнената стена. Всичко си идва на мястото. Пускам скан на хардовете. Намира 11 троянски . Това вече не го повярвах. Слагам Нортън с последен ъпдейт. Резултат 1 брой. Trojan horse BackDoor.Generic2.TJM. Махам Нортън и се връщам на Нод.Скан и резултата е Trojan horse BackDoor.Generic2.TJM.Сега ми обяснете кое и е ,,хубавото" на тая програма. Поздрави от тест пилота за AVG
anonymous
Вто, 20.06.06, 19:35
sispol...НЕЩО ТИ ИЗПУСНАХ НИШКАТА НА РАЗМИСЪЛ ТОЕСТ ТЕ ДРАЗНИ ФАКТА,ЧЕ ТИ Е НАМЕРИЛА-11 ТРОЯНЕЦА,КОИТО ПРЕХВАЛЕНАТА-НОД32 НЕ УСПЯ,ТА ДАЖЕ И НОРТЪН СЪЩО КЕФИТЕ,ЧЕ СПОРЕД ПОСЛЕДНИТЕ-2 АНТИ-ВИРУСНИ ,ХАРДА ТИ Е ЧИСТ,И ИЗВЕДНЪЖ АВГ ТИ ОТКРИВА "Л......НАТА", КОИТО СИ СЪБИРАЛ ОТ КРАКЕРСКИ И ПОРНО САЙТОВЕ И ВЕЧЕ Е ТЪПА ПРОГРАМАТА???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BE TI NE6TO NARED LI SI?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) HORATA SE 4UDIAT KAK DA SI IZ4ISTIAT KOMPIUTRITE,TOI E NEDOVOLEN :-))))))))))))))))))) DO KOLKOTO ZA OGNENATA STENA...DA IMA6 DA VZIMA6:-) TOVA E EDNA OT NAI-DOBRITE ZA MOMENTA PRAVENI FIREWALL-LI. OTIDI NA WWW.AVGBULGARIA.COM I MOLIA TE VIJ,KOI FIRMI POSLEDNO POLZVAT PROGRAMATA I GOVORI POSLE. TOVA E NAI-LEKATA,NAI-NADEJDNATA,I NAI-SIGURNATA PROGRAMA DO MOMENTA. POLZVAL SAM VSI4KI PROGRAMI I SAM GI TESTVAL S MESECI,NO POSLEDNOTO OBNOVIAVANE DO v7.1 IZKARA "GRISOFT" NA EDNI OT PREDNITE MESTA. REGISTRIRAI SE FREE NA WWW.VIRUSBTN.COM I VIJ KAK NIAKOI OT IZVESTNITE ANTIVIRUSNI SE "NA...........KAHA" :-)))) TVOI SI PROBLEM. KVOTO ISKA6 POLZVAI. INTELIGENTNITE HORA POLZVAT "AVG PRO" I TO SI IA KUPUVAT-76 LV. E PROFESIONALNATA VERSIA ZA-2 GODINI:-) AKO NAMERI6 DRUGA TAKAVA OFERTA ZVANNI MI PLEAS.OSTANI SI SAS ZDRAVE:-)))
anonymous
Вто, 20.06.06, 22:37
Пак повтарям аз само тествах за себе си тази антивирусна програма.И за да не изпуснеш (моята) нишка на размисъл казвам че, е малко вероятно да има 11 зарази,които другите програми да не хванат.Помислих ги за фалшиви тревоги.И те наистина се оказаха такива.След поста пуснах и Mcafee и той намери същия троянец, но само той.Не 11.Всеки харесва различни неща.Един Порше, друг Ферари и тн.Аз само казвам че, не бих си купил (даже и за тази цена) програма на която не мога да вярвам.Предпочитам NOD в комбинация с Black Ice.
Един въпрос към,,tttt". Усещам някакъв гняв и нервност в мнението ти млади момко. Тъмната страна ще те завладее млади Люк ТТТТ. Мислех че,това е сериозен форум за хора с уравновесени виждания и умение да изказват последователно мнението си.Но явно съм сбъркал.Не знам интелигентните хора каква анивирусна програма използват но могат да пишат, и избягват (по възможност) определенията които ти употребяваш.OSTANI SI SAS ZDRAVE:-)))
anonymous
Сря, 21.06.06, 07:01
sispol.....виж,не съм искал да те засегна.Извинявам се ако е станало така.Но се подразних от изказването ти,защото повечето хора тук пишат коментари без да са проучили нещата."GRISOFT" се обединиха с "EWIDO" и затова програмата им засича доста mdlware,който другите антивирусни не могат."EWIDO" са гигант в разработката на anti-spy-adware-trojans( www.ewido.com)моля те,изтегли си от техния сайт новия им продукт-разработван съвместно с "GRISOFT (AVG)" , и виж дали няма да ти открие същите,а и още доста malware,както "AVG PRO" Пак се извинявам,но по тези форуми вече като чета писания от-12-13 год. с цялата простотия ,колкото и да се старая ,понякога криввам от добрия тон.:-)

<1 2 3 4 5 6 7 8 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.