download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

CDBurnerXP

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 10.07.08, 10:15
Препоръчвам Ashampoo Burning Studio. Това е най-доброто на което съм попадал!
anonymous
Нед, 10.08.08, 20:11
Момчета, като много по-млади от мен /сигурен съм в това/ би трябвало да защитавате свободата, а свободата е Infra Recorder. Не съм чул за него нито една от забележките, които пишете и за Неро и за Роксио и за Small CD и т.н. И така, проверете - Infra recorder, Open source, GNU, Това е истината и свободата. А за Xaka и всички други дилетанти, които си мислят, че знаят английски, само за това, че разпознават латинските букви правя уточнението, че думата "image" се чете "имидж" и нищо подобно на "имейдж" и означава "образ" на български. За съжаление тази грешка е широко разпространена дори сред тези, които публикуват в списанието и на сайта. За тях - моля проверете си в речника - там има транскрипция, стига да умеете да я прочетете.
karadzha
Чет, 16.10.08, 03:21
CDBurnerXP ми пече и ДВД+Р,а Ashampoo Burning Studio само ДВД+РВ - първите ги унищожава (в.6 фрий и в.8.02 или 8.03) . Лошото на CDBurnerXP е, че не поддържа двуслойни, а Неро не иска да ги прави . Започва уж, стой си на 1 % 2-3 минути (стигал съм до 9 мин.) и като го спра поне диска е читав . Пробвах и с HT Fireman Burner 1.4 и тя не ще да го записва . С ЛайтОн DH-20A4P съм с последния фърмуер 9Р59 - тъй ми я продадоха нова . ЕлДжи имам, но горкото вече се преквалифицира от мултак в комбо, при това ДВД ги чете задължително след логоф (най-малко) и по-често след рестарт .Та някой ,ако знае откъде да дръпна стара версия фърмуер за Лайта да каже . Дано проблема е софтуерен .
    Благодаря предварително .
П.П. Framework 4.0 - такова чудо още няма, а Deep Burner е по-грозен и от смъртта, ма на който му върши работа да го ползва . ImgBurn опита, завалийчето, да бърне 1 ДВД, но след 4 мин. го спрях. Добре, че ,,матриала`` оцеле. Хашампу записва - отваряш диска - няма никой тук. Формат - РОО . Един съвет към тези, който имат Роксио и искат да ползват повече бърнери заедно с него . Най-напред инстлирате тези,който ще употребявате и накрая Роксио .
Драйверите му са толкова яки, че след него да сложите Неро е загуба на време.,, Римлянинът`` няма да може да изгори ни 1 диск, камо ли Рим .
редактиран от karadzha на 16.10.08 03:25
anonymous
Съб, 18.10.08, 17:58
Добра и безплатна, но се оказа къде по-бърза и стотици пъти по-добра програмата: infra recorder. Горещо я препоръчвам особено на неграмотните. Има я и на български език.
Благодаря на колегата боб0 които я препръча тук, в едно от мненията
anonymous
Пон, 27.10.08, 10:47
На мен инфра-та ми се държи много странно. Пускам запис ДВД, давам скорост х8, показва че ще записва 11-12 мин. колкото е нормално и отцепва към 30-40 . Абсолютна боза. Да не говорим , че ми взема толкова РАМ и нищо друго не мога да правя.
karadzha
Вто, 28.10.08, 03:00
На сайта на програмата пише burn all kinds of discs.По-добре да пише burn all brand of discs,ма чушки - такова чудо няма. СД-Р Принко и ДВД+Р ДС Санг(СМС) не ги пече никаква програма. За двуслойните не съм пробвал още Роксио, която е без каквато и да е конкуренция при запис на дискове (нямам място за инсталване - вторият минус на бърнера след това, че заема много място на харда е, че при зададена настройка за мултисешън затваря ДВД-то, но СДБърнерХР прави същия номер. Препоръчвам на всеки СД-Р Сони, Вербатим, Ритек, Рико (Рикох) и ДВД+Р Вербатим и Рико (Рикох).
anonymous
Вто, 28.10.08, 19:27
CD-R Пинкото спокойно си ги печа с Power Laser Express и Small CD writer.
СД бърнера вършише работа и не правише проблеми в по ранните версии, но почна да прецаква дискове, блокира компа и разни др бъгове и вече не го ползвам.
anonymous
Вто, 18.11.08, 22:32
Записвачката на Уиндоуса е Roxio
2356
Пон, 23.03.09, 18:01
Програмата е страхотна в сравнение с Неро и др.,които съм пробвала. Дава много ясна информация и инструкции за работа! И е на български!!!
gjoran
Сря, 18.11.09, 19:50
A бе ,хора мъчих разни НЕРА,разни други ,но тази определено ме кефи!

anonymous
Вто, 25.05.10, 21:47
Ето една наистина много добра програма за запис на дискове - UsefulUtils Discs Studio.Програмата е с превод и на руски и се работи много лесно с нея.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.