download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Направете сайт на вашето училище

Виж статията

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 01.08.06, 08:00
anonymous
Съб, 26.08.06, 00:56
без туи пак си мислех как мога да направя саит на уцилисте ами засто директора или директорката не го направят
редактиран от stefankr на 26.08.06 21:25
anonymous
Съб, 26.08.06, 08:01
Ами ако тря да правя сайт на училище зако не ми платят та да има всеки полза. А пак ако парите са нещо като стимул да го правиш. И го правиш добре . Аз вече направих нещо подобно: sabryhome.hit.bg
anonymous
Нед, 27.08.06, 15:43
Вярно е,ч е е много важно да се обучават ученците,но е нужно и да изглежда професионално и както трябва нещо,което зи започнал и работиш.Това е моето виждане.Аз съм работил с ученици и в училище и мисля, че колкото се стремят към по-съвършена изява, толкова е по-добре!Те самите искат да направят нещо забележително!Освен това тук не трябва да забравяме елемента на съревнованието!Всяко училище се опитва да направи нещо повече от другото!Харесва ми,че го има този дух.Иначе не знам какво щеше да се прави!Просто ми е трудно да си го представя!

Хубава е програмата!Успех на всички!!!

anonymous
Вто, 05.06.07, 17:30
Ако питате с какво да правите сайтове, това са според мен най добрите езици:
1. PHP-Nuke
2. SubDreamer
3. E107
4. PhotoShop
5. Mambo

Ако търсите Готин САЙТ? -> www.TheDJ.Uni.CC
Сайта е правен с един от по горните избрани езици

phrozencrew
Вто, 05.06.07, 19:15
bulqr4eto, ти или си пълна скръб или си луд. Сайта който си посочил е толкова зле, че просто няма на къде. Виж какво се случва с проверките за валидация на www.TheDJ.Uni.CC
XHTML валидация
CSS валидация

Сега искам да ти отбележа, че това което си сложил като примери за езици е голяма простотия. С изключение на PhotoShop (програма за растерна обработка) всичко останало са системи за управление на съдържанието или т.нар. CMS-и. Проблема да се използват CMS е в това, че изакват една каруца грешки и тъй като не си писал ти кода а само си правил копи-пейст едва ли ще можеш да оправиш грешките. Другия проблем е, че изобщо не си работил с изображения(растерни), поради което сайта ми се зареждаше 20 секунди??!! За толкова време мога да изпия няколко ракии. Третото много важно е, че всяко ламе познава стила на повечето CMS и започва да ти се подиграва, че не разбираш от HTML и не си си направил сам дизайна, а си разчитал на тъпите тимплейти.
Да не говорим, че сайта който посочваш е базиран на някакви фреймове. Нещо, което краулерите много мразят, a това пък означава, че google.com до живот ще ти изписва:
Вашето търсене - http://www.thedj.uni.cc/ - не съвпадна с никакви документи.

Сега искам да те помоля да не си плюеш тук готовите тъпотии, в които няма капка творчество и да оцениш истинския труд на младежите, които все пак се опитват да научат нещо.
Сайта http://folklor-kozloduy.hit.bg/ много ми хареса. Не че няма грешки, но си личи старанието и желанието да се покаже добра информацията. Браво на момчетата, ако успеят да махнат фреймовете ще им пиша 6, стига да съм им даскал :)

редактиран от phrozencrew на 05.06.07 19:17
anonymous
Вто, 12.06.07, 17:20
АХХхаххАхАхААаХаХАХАХАХАххАхАхаХАХАХАХАХАХХАХ
Смешчо, аз ако съм скръб ти си баси клоуна не стига че половината ти глупости нямат нищо общо еми че са праиш на големия разбирач:
1. "Сега искам да ти отбележа, че това което си сложил като примери за езици е голяма простотия." - общо взето ти си големия простак, това което бях изброи бе най използваното + PhotoShop , но явно не си разглеждал много сайтове.
2. "Проблема да се използват CMS е в това, че изакват една каруца грешки и тъй като не си писал ти кода а само си правил копи-пейст едва ли ще можеш да оправиш грешките." - Проблема е, че теб са те "изака" ли дет не трябва, туи че си ТЪП и ти дават грешки незначи, че при мен дават, кода е вярно че не съм го писал аз, но съм го проверил и бях оправил няколко работи и съм си го настроил така както ми харесва, пък щом казваш че не мога да оправям грешки значи се научи да четеш на Английски щот не всички са необразовани кат теб.
3. "Другия проблем е, че изобщо не си работил с изображения(растерни), поради което сайта ми се зареждаше 20 секунди??!!" - Ем какво да ти кажа, смени си интернета защот на мен ми го зарежда за 3 сек. както го видят им го зарежда бързо. Твой си е проблема че си на некав тъп интернет доставчик или HUB-а ти виси през блока но това са си твои ТЪПИ проблеми.
4. "За толкова време мога да изпия няколко ракии." - Мини на безалкохолно, защото кат гледам какви глупости пишиш си ударил 20 гр на екс.
5. "Третото много важно е, че всяко ламе познава стила на повечето CMS и започва да ти се подиграва, че не разбираш от HTML и не си си направил сам дизайна, а си разчитал на тъпите тимплейти." - Мога да ти кажа да са застреляш, защото още преди 4 години започнах да правя сайто, А именно на HTML но тук пак са мислиш за големия знаещ, а за всяко ламе, използва готови HTML Templates или CMS (в много малки случеи) доста съм се нагледал на сайтове, най тъпо ми стана да видя 3 сайта ЕДНИ И СЪЩИ само именната различни, НО ти ще кажеш БРАВО НА ЛАМЕТАТА защото са си направили труда, нали?!?! .
6. "Да не говорим, че сайта който посочваш е базиран на някакви фреймове. Нещо, което краулерите много мразят, a това пък означава, че google.com до живот ще ти изписва" - АХаХАХАХА слушаи ко ботьо, вземи напиши в google.com " TheDJ " и виж дали не излиза ПЪК после ми са прави на големия "ШЕФ" .
7. "Вашето търсене - http://www.thedj.uni.cc/ - не съвпадна с никакви документи." - Това от търсенето на твоите сайтове ли е ? защото на мен ми излиза на 4-та позиция моя сайт.
8. "Сега искам да те помоля да не си плюеш тук готовите тъпотии, в които няма капка творчество и да оцениш истинския труд на младежите, които все пак се опитват да научат нещо." - А сега искам да не пишеш повече защото показа ЧЕ СИ ТЪП кат селянин, смешчо. Освен да ме накара да се смея на твоите глупости нищо смислено не каза.
А за сайта http://folklor-kozloduy.hit.bg/ - Аз му викам " Script Site " защото точно за 15 мин и сайта е готов и качен и нищо сложно няма в него. Половината сайт е готов с 10 щраквания на мишката в Macromedia Dreamweaver и остава да напишеш текста.
phrozencrew САМО ТОВА МОГА ДА ТИ КАЖА !
phrozencrew САМО ТОВА МОГА ДА ТИ КАЖА !

Моля ви, нека няма повече изцепки кат тоз дрислио.

редактиран от anonymous на 12.06.07 17:23
дядо_поп
Вто, 12.06.07, 17:47
Цитат
” АХХхаххАхАхААаХаХАХАХАХАххАхАхаХАХАХАХАХАХХАХ
Смешчо, аз ако съм скръб ти си баси клоуна не стига че половината ти глупости нямат нищо общо еми че са праиш на големия разбирач:
1. "Сега искам да ти отбележа, че това...

....и още 2860 знака въпиюща изява на простащина...

Речено е "Против глупостта и сам Бог няма сила"
Дядо Поп, чадо, е ламер че пак ламер ама и на него му е ясно, че разбираш от тез неща по-малко и от него. Поежели с ругателства неподобни и агресивна простотия само ще станеш за смях на пилците. Послушай Божия служител, чадо, и си изтрий поста преди да са го видели повече люде.
Прости му, Господи!
boy4o
Вто, 12.06.07, 18:05
Е, хайде сега, отче, повече кротост и смирение благочестиво!
Момчето се е засегнало малко нещо и затова се изразява доста невъзпитано. Ами човещина си е. А дето пише глупости - ами още се учи, нормално е!
Но си прав, по-добре да го изтрие, та да не се излага повече.
anonymous
Вто, 12.06.07, 19:32
божее божее колко мъка има по тоя свят!!!

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.