download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

vazmojno li e da razbie6 parola za skype

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Автор
Съобщение
deringer
Сря, 26.01.11, 17:50

RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” Та по принцип същото се отнася и за Linux „

Оууу...не ми сравнявай Windows и Linux на ниво сигурност...
Нищо съществено не ми казваш,и тъй като познанията ти в областа на Linux клонят към 0 и >...не се получава някак си диалог ... Изрази от сорта на "Някой хакна...нещо си там" Ъъъъ...Че аз всеки ден си хаквам компа ахахах...А да не говорим,че зад всяка система би трябвало да има квалифициран персонал,но както и да е...подробности...Нито имаш инфо по какъв начин е станало и изобщо станало ли...

dreven
Сря, 26.01.11, 18:57

RE: RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” и изобщо станало ли... „

Тук усещам нещо недоизказано, нещо недоказуемо и в същото време напълно възможно с основен мотив РЕКЛАМА.

deringer
Чет, 27.01.11, 00:39

RE: RE: RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” Тук усещам нещо недоизказано, нещо недоказуемо и в същото време напълно възможно с основен мотив РЕКЛАМА. „

По скоро е с забавна цел.Маркетинга не ми е в кръвта.
Не съм сигурен,но съм чувал и предполагам.Дааа,нещо такова се получава.
А за рекламата...ако визираш ,че се рекламирам... Освен да го направя,като се изтъкна,че работя в много добра фирма...за асансьори.Мерси,мерси,но нямаше нужда...

редактиран от deringer на 27.01.11 00:40
anonymous
Чет, 27.01.11, 09:04

RE: RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” Оууу...не ми сравнявай Windows и Linux на ниво сигурност...
Нищо съществено не ми казваш,и тъй като познанията ти в областа на Linux клонят към 0 и >...не се получава някак си диалог ... Изрази от сорта на "Някой хакна...нещо си там" Ъъъъ...Че аз всеки ден си хаквам компа ахахах...А да не говорим,че зад всяка система би трябвало да има квалифициран персонал,но както и да е...подробности...Нито имаш инфо по какъв начин е станало и изобщо станало ли... „
Ммм познанията ми за Windows също са там някъде
Вярно е зад сърварите на банките и ядрени централи стои неквалифициран персонал та за това от време на време проникват в системите им.
Да те попитам нещо тъй като ти спадаш към квалифицирания персонал , как разбираш когато има пробив в системата ти , с пронизващия си поглед сканираш и виждаш дали има промени ли ? Как точно квалифицирания персонал може да предотврати пробив в системата зад която стои и ползва ?
joniewalker
Чет, 27.01.11, 09:11
/офф
Темата не беше ли за Скайп?
океан
Чет, 27.01.11, 12:03

RE: RE: RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” Ммм познанията ми за Windows също са там някъде
Вярно е зад сърварите на банките и ядрени централи стои неквалифициран персонал та за това от време на време проникват в системите им.
Да те попитам нещо тъй като ти спадаш към квалифицирания персонал , как разбираш когато има пробив в системата ти , с пронизващия си поглед сканираш и виждаш дали има промени ли ? Как точно квалифицирания персонал може да предотврати пробив в системата зад която стои и ползва ? „
Виж какво приятел,пробива не зависи от това с каква система е и какви защити има ,а от това какво има за плячка и нали си заслужава .А специалисти винаги могат да се намерят.
И стига сме спамели. Не е тук мястото.
tegote
Чет, 27.01.11, 12:23
Не се карайте, ами дайте един вирус за Линукс.
deringer
Чет, 27.01.11, 20:12

RE: RE: RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” Вярно е зад сърварите на банките и ядрени централи стои неквалифициран персонал та за това от време на време проникват в системите им.
Да те попитам нещо тъй като ти спадаш към квалифицирания персонал , как разбираш когато има пробив в системата ти , с пронизващия си поглед сканираш и виждаш дали има промени ли ? Как точно квалифицирания персонал може да предотврати пробив в системата зад която стои и ползва ? „

Де да знам...Някой такъв...
Salary - $75,000 - $120,000
-Supporting our 24 hour, real time online trading and portfolio management software
- Working with multiple development and testing environments
- Doing Network and Systems installation, administration and monitoring...
-Unix,Linux,Windows..MySQL Server Administration, Web Application Security, Disaster Recovery и т.н
То не беше Пентагона,НАСА,ЦРУ...сега и ядрени централи и банки... Oo забравихме и Лондонското сити...
 банки,които до скоро използваха Win2000,а сега на ХР...пфу човек...Че пробивите се предотвратяват леле кви глупости ми говориш...те ей тъй си оставят системите...гледат се сами...

anonymous
Чет, 27.01.11, 21:27
Преди време някъде четох изказване на Евгений Касперски че Skype е дяволско дело , много хакери са се опитвали и се опитват да го дестабилизират но без успех.
anonymous
Съб, 05.02.11, 15:30
Преди време имаше една програмка няма значение как се казва и от каде но в нея имаше следното меню.
Име
Парола
Повтори паролата

И примерно пишеш името на абоната на които искаш да свиеш скаипа, после пишеш някаква парола и после я повтаряш или нещо такова и ти му я сменяш но трябваше абоната да бъде офлаин. Виждал сам как става но несам я пробвал лично. (Беше нещо подобно но сам го виждал как става беше само за скаип версиа 3.8)

anonymous
Пон, 21.02.11, 23:29

RE: RE: RE: RE: RE: RE: vazmojno li e da razbie6 parola za skype

” Ситуацията е различна...за да изпълни затриването на хард диска трябва да си root,тоест нещо като супер админ.Този root си има отделно,парола (: Трябва да си изпълни автоматично намирането на означението на хард диска "hdx" (ъъъ Oo)
Сложно е просто за изпълнение...Системните настройки са доста бетонирани...
Цитирам Before attempting to compile this virus make sure you have the correct version of glibc installed, and that your firewall rules are set to ‘allow everything’.
Не продължавам,тъй като за повечето потребители ще остана неразбран... „
Вмъквам се в темата защото ми стана интересно.Аз не използвам никаква антивирусна нямам и намерение.Вируси(евентуални)ги намирам навреме като си следя внимателно процесите и услугите както и цялостното поведение на PCто.Досега не сам имал проблеми.В краен случаи превантивно сканирам с някой жив диск.Отдавна искам да мина на Linux обаче имам проблеми с настройката на интернет връзката защото моята е много шантаваПринципно е PPPoE обаче преди това се свързвам с безжична точка за достъп и чак тогава име и парола.Малко странно обясних надявам се да сте ме разбралиОпитах под Ubuntu но не можа да се свърже с точката.Адаптера е TP-LINK-WN341G модифициран за да се свърже с 2.4GHz антена.Направих опита от диск на Ubuntu без да го инсталирам ако има значение.

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.