download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

IncrediMail

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 20.10.07, 14:06
И аз съм доволна,но след преинсталацията на компютъра не иска да се синхронизира със Zonealarm.Когато отида да оправя настрийките/Z,Program control/ едната програмаLSA shell/export version/-липсва ,поради което не мога да изпращам мейли,а само получавам.Някой да знае какво става?
anonymous
Пон, 27.10.08, 13:24
И сега какво...значи щом съм към "mail.abv.bg",не мога да ползвам тази програма,така ли?Защото пращам писмата,ама никъде не пристигат.По друг начин не може ли да стане?Като включа програмата и ми показва,че не може да направи връзка с този сървър.
anonymous
Съб, 22.11.08, 12:22
Работя с тази програма от години и не мога да я сравня сникоя друга.Супер е!!!! Работи перфектно с Gmai.Ако още не сте си отворили поща там - направете го!!! Оставете БГ мошенниците дето всичко е безплатно ама искат пари.
Ако не можете да изпращате или получавате мейли виште,кои портове се зареждат по подразбиране.Често доставчиците забраняват част от портовете за да намалят вирусните атаки.Обадете се и ако откажат да отворят порт искайте да ви кажат кои са портовете за входяща и изходяща поща.Нанесете в акаунта номерата им .Рестартвате програмата и сте готови.
   Желая Ви невероятни преживявания с програмата !!!
anonymous
Вто, 16.12.08, 08:06
Направо съм възхитен ! Пробвах почти всички други подобни /за mail.bg/ , но само тази тръгна както трябва, освен това много ми харесват разните приложения - подпис, а транслатора е направо страхотен. Екстрите също си ги бива много.
krisiesladur
Съб, 02.05.09, 22:47
Наистина е страхотна,но как да си направя да ме уведомява за ново писмо,и каде да си напиша Гмаил,зада пращам и чрез него!
oldcastle
Нед, 03.05.09, 17:06
Не е лоша програмата, но заема прекалено много ресурс, товари компа. А след деинсталиране Revo Uninstaller Free ми откри 3071 елемента в регистъра останали от програмата.
krisiesladur
Пет, 19.06.09, 13:37
това е наи-хубава програма която съм използвала,аз имам 5 пощи и работи перфектно с всички!Сега си истеглих и 2-каита-още по хубава е!

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.