download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

VirtualDub

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 06.11.06, 20:51
Воистина, пробвал съм много от "по-хубавите" програми, но те или работят предимно с некомпресирано видео /ако и да имат хубави ефекти/ или компресията им не може да се контролира напълно и крайният резултат на едно MPEG филмче накрая е доста плачевен. Това е първата програма, която съчетава прост интерфейс и разбираеми инструменти дори за непрофесионалисти. Крайният резултат е добър, и по-важното - има го, което не може да се каже за всички други програми. Има, разбира се и недостатъци, за които ще напиша ако видя, че не са избегнати в новата версия.
ivkos
Съб, 23.12.06, 22:31
Програмата върши идеална работа за изрязване на дадени части от видео файл.
max_speed
Чет, 12.04.07, 15:49
Тази програма наистина си я бива! Много лесно се работи и хубаво конвертира!
anonymous
Вто, 22.05.07, 10:59
програмата е много яка но скоро ми излезна един проблем поавява се следното собщение и не мога да го разбера. качвам си филма и ми се поавява следното собщение : виртуал дуб хас детецтед ан импороре вбр аудио енцодинг ин тхе соурце ави филе анд вилл реврите тхе аоудио хеадер витх стандарт цбр валуес дуринг процессинг фор беттер цомпатибилитъ.тхис маъ интродуце уп то 3шш8 мс оф скев фром тхе видео стреам. иф тхис исънаццептабле,децопресс тхе*ентире*аудио стреам то ан унцомпрессед вав филе анд рецомпресс витх а цонстант битрате енцодер. (битрате : 11ш.3плъс минъс 9.8 кбпс) натискам ок и програмата си трагва прависи конвентирнето но после когато пъсна филма и актиорите започнат да говорят говора се разминава с отварянето на стата :))))

моля помогнете

КИРИЛИЦА!!!

редактиран от stefankr на 22.05.07 11:17
boy4o
Вто, 22.05.07, 11:25
Предполагам, така вече текстът би трябвало да изглежда нормално:
---------------
програмата е много яка но скоро ми излезна един проблем . качвам си филма и ми се поавява следното собщение :
virtual dub has detected an imporore vbr audio encoding in the source avi file and vill revrite the aoudio header vith standart cbr values during processing for better compatibility.this may introduce up to 3shsh8 ms of skev from the video stream. if this isynacceptable,decopress the*entire*audio stream to an uncompressed vav file and recompress vith a constant bitrate encoder. (bitrate : 11sh.3plys minys 9.8 kbps)
натискам ок и програмата си трагва прависи конвентирнето но после когато пъсна филма и актиорите започнат да говорят говора се разминава с отварянето на стата :))))
моля помогнете
--------------

Първото, което ми идва на ум, е че програмата не намира нужния за случая кодек и, затова, не е в състояние да разкомпресира звука както трябва. Така, че честно предупреждава за възможно разминаване на образ и звук. Подозирам, ако се намери правилният кодек, въпросът ще се реши. Другата възможност е да се постъпи така, както самата програма предлага.

редактиран от boy4o на 22.05.07 11:29
редактиран от boy4o на 22.05.07 11:29
stefankr
Вто, 22.05.07, 11:31
boy4o, нека потребителят си направи труда да пише по-четливо, не може да се очаква, че ще си губим времето да разберем къде е писал на латиница и къде преписва съобщение на английски. Вместо поста да се копира на още едно място, добре е да се пише по-грамотно. Защото времето е ценно...
boy4o
Вто, 22.05.07, 11:39
Абсолютно съм съгласен. Просто в момента разполагам с излишно време и ми хрумна, че бих могъл да предоставя на разположение примерче за грамотно скалъпен пост.

---------
Другото, което ми дойде на ум е, че преди 2-3 години имах точно същия случай именно с VirtualDub. Тогава всичко си се оправи с един ъпдейт до най-новата версия на K-Lite Codec Pack Full , доколкото си спомням.

anonymous
Вто, 22.05.07, 15:01
xора сажелявам за шрифта не предполагаx че така ще се полъчи приемете моите извененя. но не можаx да маркирам собщението което ми излиза и си направиx тръда да го препиша не сам много добре с англиискя и може да има грешки в текста.ще пробвам стози кодек които ми препорачаxте аз имам същя но по стара версял .аз май не доуточниx проблема тои се появява след като е конвентиран филма а не преди това. кажете ми ако проблема е в програмата как да го оправя ?
редактиран от anonymous на 22.05.07 15:15
anonymous
Вто, 05.06.07, 12:33
Не знам за тази програма но аз търся програма с която да мога да отрежа даден кадър от филм да му махна звука и аз да си добавя звук.Съществува ли такава програма и тук дали я има въобще????
anonymous
Съб, 16.06.07, 08:35
Отлична програма за видео-обработка!!! Поне първите впечатления са ми такива

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.