download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Arovax AntiSpyware

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 12.06.16, 01:43
общия дял C e 20ГБ
anonymous
Нед, 12.06.16, 01:43
Как да преинсталирам Windows
iceman_
Нед, 12.06.16, 08:45
anonymous
Нед, 12.06.16, 19:23
моя Windows XP е домашен, не е професионален!
anonymous
Нед, 12.06.16, 21:20
Всичко какво имаш в май документ като снимки,документи видия и т.н. ги премести в другия дял на диска предполагам диск D. Намали си кошчето на един гигабайт , предполагам че ти е 5 ГБ.Махни някои инсталирани програми ,които не ти вършат работа ,а заемат място - абе все такива неща . Всички ти предлагат преинстал ,но съвета ми е, не преинсталирай ,защото сигурно компа ти е стар и няма ресурс.
anonymous
Нед, 12.06.16, 22:43
Здравей благодаря за отговора, а как да видя колко ми е кошчето имам и друг въпрос Комондо тежка антивирусна програма ли е и ако е тежка с коя по-лека бихте ми препоръчали
karadzha
Пон, 13.06.16, 05:46
” Здравей благодаря за отговора, а как да видя колко ми е кошчето имам и друг въпрос Комондо тежка антивирусна програма ли е и ако е тежка с коя по-лека бихте ми препоръчали „

Roboscan Internet Security Free е лека и нелоша антивирусна.

anonymous
Пон, 13.06.16, 08:32
” Здравей благодаря за отговора, а как да видя колко ми е кошчето имам и друг въпрос Комондо тежка антивирусна програма ли е и ако е тежка с коя по-лека бихте ми препоръчали „

С десен бутон цъкаш на кошчето ,след това отиваш на "Свойства" там трябва да има опция максимален размер на кошчето .променяш стойността.Аз съм на Уиндоус 7 и не мога да ти дам шот /снимка / за да видиш.Ето как е при 7-мицата:

Това е първоначалната стойност на кошчето
Това е първоначалната стойност на кошчето

 Триеш тази стойност и пишеш колкото си искаш. Ако при теб е с плъзгач преместваш до където си искаш.

Аз си го промених на 1 Гб
Аз си го промених на 1 Гб

 След това цъкаш" промени " и ОК. Така ще увеличиш свободното си пространство и ще дадеш възможност на операционната система да има по-голяма възможност да маневрира ,което значи да стане по-бърза!

soft-support
Пон, 13.06.16, 12:19

Windows XP заема значително по-малко място. Заедно с всичките инсталирани програми, като офис, антивирусна и т.н. едва ли надхвърля 5гб. Следователно диск C ви е зает с други (вероятно лични) файлове като снимки например. Може да ги прехвърлите на дял "D". Имайте предвид, че нещата на десктопа също се намират в "С". Нещата в "моите документи" също са в "С". Затова вижте какво от тях може да преместите на друг дял от диска, за да освободите място на "С".
Аз също не ви съветвам да преинсталирате, защото предполагам нямате нужния опит за това и сама трудно ще възстановите нормалната работоспособност на компютъра.

anonymous
Пон, 13.06.16, 23:24
Здравейте едно момче също като soft-support и bigiadri смята че не е хубаво да се преинсталира той започна да ми го оправя започна да ми чисти компютъра проблема тръгна когато това момче ме нави за бийткони да събирам та започна да го оправя през Team Viewer, инсталира ми Мalaware antivirus, махна ми Нод 32 после баща му се разболя търсих из форуми за компютри някой друг да продължи нави се едно момче. Това момче започна уж да го оправя уж започна да ми оправя видеодрайверите, не успя беше спрял драйверите на клавиетурата хеле с 300 зора ги оправи, махна Мalaware antivirus и ми сложи Комондо и ми каза ами повече не може да се направи трябва да се преинсталира Уиндоуса ти. И така от няколко месеца компютъра е на това състояние. Първото момче което започна да ми го оправя ми каза че офис 2007 е тежка и започна да ми слага офис 2003 ама така и не стана заради ситуацията с баща му. Също когато гледам онлайн я филми телевизия когато давам на голям екран движенията се бавят движенията на устните не съвпадат с това което се чува. Аз не съм специалист по компютри аз пиша магистърси тези и реферати по публична администрация затова искам да се обърна към някой специалист. Второто момче, което ми сложи Комондо ми каза да отида в някои сервиз за компютри и да ми сложат windows7. Баща ми отиди в един такъв сервиз и те му отговорили че няма да стане компютъра още по-бавен щял да стане. Между другото баща ми в този сервиз му препоръчаха да сложи по висока памет на компютъра - това и направи! Какво да правя?
редактиран от anonymous на 13.06.16 23:26

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.