download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

CometBird

<1 2 >

Автор
Съобщение
stiliyangr
Съб, 23.10.10, 17:20
” Стиляне, има си лента с отметки, където може да фаворитизираш избрани сайтове. Това става с обикновено влачене нагоре и пускане
 Ти пак не ме разбра,но няма да се обяснявам повече. Този браузър има една-две интересни екстри,но за ежедневна работа за мен не става.
stoqncho
Съб, 23.10.10, 18:14
” Ти пак не ме разбра,но няма да се обяснявам повече. Този браузър има една-две интересни екстри,но за ежедневна работа за мен не става. „
Аз те разбрах какво искаш, но такъв браузър, който да те пита кои табове от последната затворена сесия да възстанови и кои не, не съм намерил до сега. Можеш да се задоволиш с това, че може да ти възстанови всички.

P.S. Възможно е да има някаква добавка към някой браузър да прави това, което искаш, но не съм попаднал на такава.

stiliyangr
Съб, 23.10.10, 19:24
” Аз те разбрах какво искаш, но такъв браузър, който да те пита кои табове от последната затворена сесия да възстанови и кои не, не съм намерил до сега. Можеш да се задоволиш с това, че може да ти възстанови всички.

P.S. Възможно е да има някаква добавка към някой браузър да прави това, което искаш, но не съм попаднал на такава. „

 Извинявай,но и ти не ме разбра напълно. Аз не искам чак толкова много...Искам само когато съм отворил 5-6 прозореца например с ревюта на компютърни кутии - да си ги запиша като сесия със съответното име,и после да ги затворя и да отварям други страници. После(като взема заплатата) - отварям пак съответната сесия - както е от доста време в Опера. Да не би за тази цел във Файърфокс да е нужна специална добавка? Ако е така - не ме интересува повече.
stoqncho
Съб, 23.10.10, 20:44
” Извинявай,но и ти не ме разбра напълно. Аз не искам чак толкова много...Искам само когато съм отворил 5-6 прозореца например с ревюта на компютърни кутии - да си ги запиша като сесия със съответното име,и после да ги затворя и да отварям други страници. После(като взема заплатата) - отварям пак съответната сесия - както е от доста време в Опера. Да не би за тази цел във Файърфокс да е нужна специална добавка? Ако е така - не ме интересува повече.

За Mozilla Firefox ли става въпрос или Opera? Защото и двата имат опция за запазване на последната сесия. Удовлетворява ли те възможността да използваш тази опция после да копираш създадените файлове, които са запаметили последната ти сесия и в последствие ги прехвърляш пак на старото им място? Най добре ползвай в отметки правиш нова папка и слагаш там линковете и когато ти потрябват ги отваряш. За мен това е по-добрия вариант, става бързо само с местене на линка и в последствие бързо се отварят.

stiliyangr
Съб, 23.10.10, 21:46
” За Mozilla Firefox ли става въпрос или Opera? Защото и двата имат опция за запазване на последната сесия. Удовлетворява ли те възможността да използваш тази опция после да копираш създадените файлове, които са запаметили последната ти сесия и в последствие ги прехвърляш пак на старото им място? Най добре ползвай в отметки правиш нова папка и слагаш там линковете и когато ти потрябват ги отваряш. За мен това е по-добрия вариант, става бързо само с местене на линка и в последствие бързо се отварят.
 Исках да кажа,че в Опера записа на сесии е изпълнен сравнително добре(има още какво да се подобри),а за Mozilla Firefox - не ми е известно - от версия 1,5 на последната имам лоши впечатления и оттогава стоя настрана от нея.
 А този "номер" с отметките(линкове,фаворити и т.н.) изобщо не е елегантен - все едно да пуснеш лазерен далекомер от покрива на небостъргач и да засичаш с хронометър за колко време ще падне(за да можеш после да пресметнеш височината).
 Предлагам ти да не спамим повече в темата на тази иначе нелоша програма.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.