download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Как да инсталираме всички нужни програми наведнъж

Виж новината
< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 30.10.09, 21:51
Супер новина. Такова нещо отдавна търся.
dreamskill
Пет, 30.10.09, 22:24
Супер статийка. Тва ще свърши много работа на мои приятели. Както и да е.
Спомням си, преди бях срещнал програма подобна на launchy, само че доколкото си спомням беше някакъв си sci-fi вид. От 30 минути я търся и все още не съм я намерил. Моля за помощ.
phrozencrew
Съб, 31.10.09, 13:10
Верно е готино. Преди време коментирахме в една тема с подобна насоченост:
Търся Инсталатор който позволява да са инсталират повече от 1 програми
Да вържем темите, че така се намира по лесно нещо което може да ти потрябва след време.
stiliyangr
Съб, 31.10.09, 16:15
Това е интересно наистина - има хора,инсталиращи десетки програми(някои даже ги ползват почти всичките) - но дали е добра идея да се инсталират по няколко програми наведнъж?
pc_sistemi
Нед, 01.11.09, 10:38
Не е зле да се мисли в насока където да се изтеглят приложенията и да може да се пренася този целия пакет с флаш или дл. устройство и така да се инсталира и на работни станции без Интернет.
танясекс
Нед, 01.11.09, 16:40
Aко бяха ги качили и със сериали, щеше да е полезно......Така , ама никаква работа не ми върши
anonymous
Вто, 03.11.09, 05:38
Така дали съм разбрал правлно, под Windows програми се инсталират по следния начин Next, I agree, Next, Next, Finish. Тази програма върши това вместо теб както и си изтегля приложенията директно от нета. До тука много хубаво но... примерно Utorent има ASK Toolbar който се инсталира авт цъкайки next next next. D-tools и тои има подобни глупости както и доста други програми. Излиза че с тая програма си инсталираш всички програми + всички лайна на програмите и си щаслив и доволен че не си стоял два часа пред монитора..... и после като нещата почнат да пречат и да създават проблеми, премахваш всичко с Format и аиде пак наново.
insecteater
Вто, 03.11.09, 13:10
Е, то уж на сайта им пише следното:
Цитат
” The service installs the software with default settings and says “no” to any extra crapware (like browser toolbars) the installers might try to sneak in. „
Ама доколко е така ... !!!
stiliyangr
Вто, 03.11.09, 14:39
” Така дали съм разбрал правлно, под Windows програми се инсталират по следния начин Next, I agree, Next, Next, Finish. Тази програма върши това вместо теб както и си изтегля приложенията директно от нета. До тука много хубаво но... примерно Utorent има ASK Toolbar който се инсталира авт цъкайки next next next. D-tools и тои има подобни глупости както и доста други програми. Излиза че с тая програма си инсталираш всички програми + всички лайна на програмите и си щаслив и доволен че не си стоял два часа пред монитора..... и после като нещата почнат да пречат и да създават проблеми, премахваш всичко с Format и аиде пак наново. „
 Въпросът ти е основателен,но преди да даваш оценка е добре да си видял как стоят нещата в действителност,а не да разпространяваш дезинформации и предубеждения. Така някой по-впечатлителен може да подмине програма,която иначе би му свършила добра работа. Аз например преди малко търсих по-нова(но все още безплатна) версия на cpicture и попаднах на едно ревю,в което накратко се казваше,че програмата била нелоша(даже добра),но вижаде ли имало не по-лоши безплатни алтернативи като Picasa. Последното за мен е смешно и като големина и оттам - бързина изобщо не може да се сравнява. Ако имах съответната карта,без да се замислям много бих платил за cpicture.
phrozencrew
Вто, 03.11.09, 18:57
” Aко бяха ги качили и със сериали, щеше да е полезно......Така , ама никаква работа не ми върши
Дай една програмка, на която имаш сериала да ти я автоматизирам. Между другото много лесно се правят адонси на nLite и можеш да си наплющиш всичкия необходим софтуер още при инстала на Winblowz, но може би адонсите няма да са последните версии на програмите. Все пак дай да демонстрираме как се прави подобно автоматизиране. Или да взема сам да си избера някоя програмка.

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.