download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

AVG Anti-Virus Professional

< 1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 26.03.06, 09:32
Хора гледайте обследванията на големите фирми за обследване на антивирусните,а не самозвани."AVG Pro v7.1" е страхотна ,лека и барза програма.А версията и със защитна стена е перфектна. пробвайте -има 30-дневна палнофункционална версия.Просто лиценза и за разлика от другите е за-2 години,а не за-1,като другите и все гледат да я избутат.Но тя печели-награда след награда и няма да успеят.Не и правя реклама.Просто сам ползвал повечето проглами и знам,коя е добрата-леката и удобната:-) ВСЕКИ СИ РЕШАВА
anonymous
Вто, 25.04.06, 02:14
Eй моля ви не пишете глупости. В инфото пише, че е 200 и някалко Мбайта, а тя е 20 и няколко Мбайта.
anonymous
Съб, 20.05.06, 11:25
наистина това е една много добра програма....доволен съм от нея ве4е 3 година......
редактиран от anonymous на 20.05.06 11:25
anonymous
Чет, 08.06.06, 10:36
За да се уверите в истинските качества на тази програма,изпробвайте 30-дневната версия и ще се уверите,че си заслужава да и се наслаждавате като си я купите. Всяка програма кракната ,бива сасипвана и не работи пълнофункционално.Лиценза и е за цели-2-години. И излиза направо защита за стотинки.Направете си простата сметка.А колко Ви струват нервите за безопастност и ценната Ви информация на компютрите у дома,да не говорим за офиса.Спестявайки малко пари за защита,може да загубите цяло състояние.Помислете над това!!!!
anonymous
Съб, 10.06.06, 14:44
ili477.....моля те не говори безмислици без да си наясно.Ако си пробвал само безплатната версия,която е супер орязана -може,но пробвай платената особено със защитната стена и пак пиши тук. Виж на www.avgbulgaria.com ( WWW.GRISOFT.COM ) ,кои големи предприятия и фирми се защитават с програмата.Не мисля ,че те имат по-малко неща за защитаване,отколкото твоя личен компютър с порно и музика -убеден съм :-( КОГАТО ТВЪРДИШ НЕЩО,ТРЯБВА ДА ИМАШ ДОВОДИ ДА СЕ ЗАЩИТИШ,А НЕ ДА БЪЛВАШ ТЪПОТИИ,КОИТО ПРОСТО СА БЕЗМИСЛЕНИ.ТИ КОЯ ПРОГРАМА ПОЛЗВАШ-ДА НЕ БИ ДА СИ И ПЛАТИЛ ЛИЦЕНЗА......? :-)) have a nice day.
anonymous
Съб, 10.06.06, 16:43
Да бе хора,не дейте да лъжете другите така.Програмата не става искате доказателства ли?Ами добре.Тя е наистина лека..и защо?Ами просто защото сканира много по орязано и много по-малко отколкото другите антивирусни програми.Какво AVG са измислили революционен scan engine и то от години(щото тя винаги е била лека)?Не просто сканира "орязано" ако мога така да го нарека.МОже лесно да бъде заблудена.Абе въобще много лош скенер по време на време на достъп и още по-лоша поддръжка на unpackers.Ако разчитате да ви спаси от някой малко по "интелигентен" вирусще сбъркате.Мога да ви кажа ,че която и друга да изберете-Antivir или avast! ще нааправите много по добър избор.От АВГ се отказах в първия миг в който придобих малко по-големи компютърни умения и познания в областта на IT вирусите.Пък и да даваш пари за нещо което други мн. по-добри компании предлагат безплатно за домашна употреба си е жива реклама и пробутване на продукт.Сами си правете изводите...
П.П. И какви са тея глупости че кракнатата програма не върви и че не работи както трябва.Няма такова нещо и разбира се пак зависи от крака.
П.П.П само за пример-kaspersky можеби най-добрата антивирусна която хваща най-много вируси и сканира най-дълбоко не случайно е по тежичка,или можеби те тея русначета от касперски лабс не си разбират от работата ...
anonymous
Нед, 18.06.06, 12:46
jorasik, никой никого не лъже. Хората харесват програмата и си го казват. Вие защо се засягате?
AVG Anti-Virus пази на 30 милиона компютъра в света и има първия създаван някога 64 битов Firewall заено с антивирусна.
Машината е наистина лека - причината е оптимизирания код, а не орязаността на софтуера.

Можете ли да ни дадете пример как програмата "Може лесно да бъде заблудена", а също да ни дадете доказателства за това, че има "много лош скенер по време на време на достъп и още по-лоша поддръжка на unpackers".

Въпреки, че фирмата ни е дистрибутор от скоро, ползвам AVG Anti-Virus от години, в комбинация с безплатния Spybot Search & Destroy за блокиране на Windows registry записи. Досега не съм имал проблеми с вируси. Познавам много други хора, които също са доволни и защитени с години. Защо смятате, че продукта не може да спаси никого от т.нар. от Вас "интелигентни вируси" (каквото и да означава това)?

Казвате "Пък и да даваш пари за нещо което други мн. по-добри компании предлагат безплатно за домашна употреба си е жива реклама и пробутване на продукт."
Проблемът Ви в това твърдение е, че AVG plus Firewall не е предназначена само за желаещите сигурност на домашния си компютър, а за тези които използват компютъра си за важни неща и за бизнес. Всички желаят да са защитени данните им качествено. Не им пробутвайте идеята за супер защита без пари. Всяко качествено нещо в този свят се заплаща - от крайния клиент или от спонсори. Домашните потребители, понякога дори могат да си позволят да работят без антивирусна, ако имат време за често преинсталиране...

Казвате "можеби те тея русначета от касперски лабс не си разбират от работата", а аз бих Ви попитал: "А ако разработчиците не са русначета, да не би да са малоумни?"

Моля, не говорете - добро или лошо - за продукти, които не познавате в дълбочина и не обиждайте труда на производителите и разпространителите!

anonymous
Нед, 18.06.06, 12:59
Напълно ви подкрепям г-н Тинчев.
Много хубаво казахте.
Аз също ползвам AVG + защитната стена и мога да ви кажа че вообще не съжалявам че съм се изръсил малко,а и с комбинация с Spybot - Search & Destroy е направо супер.
anonymous
Пон, 19.06.06, 11:01
1."AVG Anti-Virus пази на 30 милиона компютъра в света и има първия създаван някога 64 битов Firewall заено с антивирусна.
Машината е наистина лека - причината е оптимизирания код, а не орязаността на софтуера."
Естествено, когато нещо е безплатно или има такава версия то е много разпространено.
Причината за бързината не ми изглежда да е в оптимиирания код, понеже всяка антивирусна(или поне тези които предлагат повечко настройки) може да бъда "оптимизирана" но за сметка на друго...

2."Можете ли да ни дадете пример как програмата "Може лесно да бъде заблудена", а също да ни дадете доказателства за това, че има "много лош скенер по време на време на достъп и още по-лоша поддръжка на unpackers"."
Мога 2 в 1(разбира се това си е мое мнение).Тъй като имам достъп до много компютри на който най-често има инсталиран АВГ много рядка практика е да открия такъв който да не заразен с вируси и още повече вируси които са налични в антивирусните дефиниции от много време а антивирусната е често обновявана.Защо те биват пропускани.Факт е ,че през времето когат аз я позлвах не получих нито едно единствено съобшение за вирус(антивирусната си работеше) и когато смених продукта с друг пак безплатен намерих вируси...Ето от тук следват моите изводи...

3"Въпреки, че фирмата ни е дистрибутор от скоро, ползвам AVG Anti-Virus от години, в комбинация с безплатния Spybot Search & Destroy за блокиране на Windows registry записи. Досега не съм имал проблеми с вируси. Познавам много други хора, които също са доволни и защитени с години. Защо смятате, че продукта не може да спаси никого от т.нар. от Вас "интелигентни вируси" (каквото и да означава това)?"
Поради по горе споменатите аргументи.

4"Казвате "Пък и да даваш пари за нещо което други мн. по-добри компании предлагат безплатно за домашна употреба си е жива реклама и пробутване на продукт."
Проблемът Ви в това твърдение е, че AVG plus Firewall не е предназначена само за желаещите сигурност на домашния си компютър, а за тези които използват компютъра си за важни неща и за бизнес. Всички желаят да са защитени данните им качествено. Не им пробутвайте идеята за супер защита без пари. Всяко качествено нещо в този свят се заплаща - от крайния клиент или от спонсори. Домашните потребители, понякога дори могат да си позволят да работят без антивирусна, ако имат време за често преинсталиране..."
Ами защо да не я пробутвам като я има.Трите най-известни и безплатни антивирусни са авг аваст и антивир.Антивир има на-много вирусни дефиниции,аваст има достатъчно много и много силен скеенр при достъп с много настройки по вкус.Авг обаче няма чак толкова много настройки и пропуска вируси не само защото са непознати(пак вина на фирмата) а и защото не е съомяла да ги открие(почти недопустимо за едно съвременно антирусно решение).
Относно защитната стена има достатъчно безплатни който с в пъти по добри от тази на авг.(Kerio Sygate-вече купена от Symantec за жалост,Comodo...да не изброявам още).Или най-малкото за да не звучи пресилено са НЕ ПО ЛОШИ.


5"Казвате "можеби те тея русначета от касперски лабс не си разбират от работата", а аз бих Ви попитал: "А ако разработчиците не са русначета, да не би да са малоумни?""

Не не са малоумни,не това исках да кажа.Въпроса беше толкова ли са некадърни kaspersky (най-скъпата антирисуна ,не че има значение),пък и всички други антивирусни разработчици,че само от АВГ да могат да правят "лека" програма

6Моля, не говорете - добро или лошо - за продукти, които не познавате в дълбочина и не обиждайте труда на производителите и разпространителите!
Прав сте не бива.Но не защото ги познавам или не.Просто това трябва да се остави всеки сам да си прецени.

anonymous
Пон, 19.06.06, 16:14
Абе като гледам какви хвалби и праскате на тая програма чак взема да не ми се вярва.И кво искате да кажете че сканира по добре от (F-prot ) Който
иска да вярва обаче не и аз ...........................И на всичкото отгоре нее безплатна :-))))))))))))

< 1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.