download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Електролизата на Стенли Мейер - възможно ли е да се използва вода вместо бензин?

Виж новината
<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
phrozencrew
Сря, 22.09.10, 13:16
Бойчо, ти си безнадежден случай! И в най-хубавото нещо ще намериш "мръсничко под ноктите". Горбачов донякъде спаси света от ядрено самоунищожение, но ти и това ще извратиш.
Надявам се нямаш против да се обръщам към теб с по-популярният ти ник, че ми е по-естествено. Някак си не мога да пиша на мъж в женски род. Иначе нямам нищо против да се изживяваш като занзибарка.
boy4o
Сря, 22.09.10, 22:04
След като се обръщаш директно към мен, склонен съм да ти отговоря. Няма да е много ясен отговор но ми е малко празнично (винено). Но каквото повикало, такова се обадило - Яя те е помолила за ясен отговор, но си се въздържал да й го дадеш.
 
Ще се задоволя само с две неща.
 
Когато ти едва си се пробвал да сричаш по читанката, аз бях изчел горбачовата "Иного не дано" ("Няма друг път", според куция български превод) до степен да я науча едва ли не наизуст. Не ти си индивидът, който ще ми обяснява нещо за Горби. И, впрочем, далеч не споделям мнението на Яя и намирам за, донякъде, оскърбително да ми го приписват.
 
После, наистина ли допускаш че бих приел сериозно тази смешка за "енергията на физическия вакуум", камо ли да я пусна във форума? Все пак, явявал съм се някога (толкова някога,... уви) на "Обща електротехника" и съм си изкудкудякал изпита. Опитай се ти да откриеш къде може да е заровено кучето. Не се съмнявам ( ), в дедуктивното, индуктивното и конспиративното ти мислене.
 
Бих могъл да ти кажа още някои неща, но не изпитвам желание да си развалям настроението, нито пък твоето. Пожелавам ти лека нощ, пожелай ми лек махмурлук!
angelicstar
Чет, 23.09.10, 13:36
” Ами сега само да ми обясниш каво общо има тука "Бойчо, Бойчуууу". Ама ми го обясни ясно като на индианчето Скъсана Гумичка та да те разбера накрая какво те сърби....

” ...И, впрочем, далеч не споделям мнението на Яя и намирам за, донякъде, оскърбително да ми го приписват.
 
После, наистина ли допускаш че бих приел сериозно тази смешка за "енергията на физическия вакуум", камо ли да я пусна във форума? ... „
Какво му е оскърбителното? И каква му е смешката?
Въобще двамата като нещо си имате да се ритате защо трябва аз да го отнасям?
angelicstar
Пет, 24.09.10, 13:40
Който си мисли че е смешка да прочете за ефекта на Казимир.

Сега намерих още 1 такова закрито откритие на база ядрен резонанс, ама първо ще го разчопля и тогава ще пиша. Да не каже пак някой, че е смешно.

boy4o
Пет, 24.09.10, 21:58
Според Платон човек никога не научава нищо ново, само си припомня това, което винаги е знаел.
 
Ефектът на Казимир е нещо, което отдавна бях забравил. Признавам, че е възможно да има нещо общо - все пак съм само един недоучил инженер, - но продължавам да мисля, че има много по-просто обяснение без да става нужда да си припомням квантовата хромодинамика (която никога не съм знаел).
 
Дори се сещам за цели два механизма, които биха предизвикали това явление и, - защо пък не? - може да сработват и двата. Така или иначе, вече предложих на г-н. Войняговски да намери кучето и не бих си позволил да му отнема приоритета току-така.
stoqncho
Съб, 25.09.10, 00:37
” Сори, за спама! Да ме извинява целия форум, искрено моля!
Абе, батенка бойчу или ангелинка, или как ти е по-кеф. Нали по едно време имаше брат (поне така ти твърдеше), в който беше влюбена Каката (тя така твърдеше), и СтилянГР може да го потвърди . Помниш каква драма се разрази тук във форума. Та брат дядо поп( да ме извинява и той човечеца, ако не знае какви ги вършиш) даде активност. Каква рев беше и за японката ! Направо до женско скубане щеше да се стигне. А па после ти покрай японката набара някакво всераздаващо алтруистично дружество-фондация "Масако Оя". Дай да намерим още компютри за талантливите българчета, бе братче! Арабия ти редим! Ако нещо такова - пълно перде съм, само ПЕЦЕТА за младежта да има!
Та, да те питам, тъй и тъй си ми в тоналността, а ме мъчи една неадекватност. Абе що брат ти в пощата ми се подписва Димитър Папазов (попа или Митко Попа). А ти стана Бойко Атанасов. Нали сте братя, що сте с различни фамилии?
Само си питам. Не, че не може да сте от различни бащи (хитро а! ).
А! И Яя завърши ли френската гимназия, че едни преводи на френски ме мъчат.
Отново се извинявам и за спама и за въпросите. Всички по-стари членове на форума са чели нещата, които са писани по постовете. Извинявам се, че ги преразказвам!
Определено темата не е тая и поста ми ще си го изтрия. Ам нали тря да става интрига, а на мен ми стана интересно. „
И на мен ми стана интересно... Щом е за итрига съм "ЗА" с две ръце... ъъЪъъъЪъъ.. третата нямам стимул за да я вдигна...
редактиран от stoqncho на 25.09.10 00:38
редактиран от stoqncho на 25.09.10 00:38
anonymous
Съб, 25.09.10, 07:21
Фрозен,приятелю,защо да бьркаме реалността с виртуалността? Виртуалността/измисленият свят на компютрите/ ни дава вьзможност да бъдем многопластови,да играем много роли,а с това да показваме различни гледни точки.Това е много добро за хората,които имат проблеми в реалността,който там не са намерили своята роля, то дори според мен лекува.Мисля ,че няма нищо лошо в това,когато човек иска да изкаже едно нещо по няколко начина ,ДА ГО ПРАВИ И ЧРЕЗ НЯКОЛКО ОБРАЗА!Щом има такава нужда и такава вьзможност! Все пак тук сме да се забавляваме и да научаваме нещо ново!
кака.лара
Съб, 25.09.10, 22:32
По темата:
В и-нета гледам, че тоя професор Чернетски /Чернетский/ е спец и по биополета, телепатия и телекинеза, летящи чинии и положително мислене. Явно и това откритие е същата стока.
***
По спама:
Биги, пич! И ти ли се връзваш на тия?

Ама писна ми вече. Това човече нещо му има определено. Един път го наритах за такива шашкънии и ужким ми се извини. Сега почва пак. Да ми каже кога съм твърдяла да съм влюбена в брата на някой. Ама да даде цитата. Всичките ни мнения ги има в профилите ни архивирани. Само трябва да го изрови. Иначе го обявявам за лъжец. /и не съм като него да си трия мненията да не ме изловат!/

Скоро пак така ми приписа нещо, дето не съм казала. Остави, ами направо свои думи ми беше приписал! Винаги той е разправял, че boy40 използва компютъра на angelicstar. Да ама не! Ей го какво е писал/пикал:

” С моите разкрития спрях до поста в който кака-лара помоли boy4o, да спре да използва компютъра на ангелинка. Повече не ми се ровеше. „

Бахти разкритията! Замотал се горкия в собствените си лъжи и сега се чуди как да изгази говната. Да ми покаже с цитат кога съм казвала такова нещо! Иначе го обявявам за лъжец.

Абе още един цитат: Точно за хора като Фрози.

” ...
Силно запо4вам да се съмнявам, 4е някаква определена бройка(прослойка), а пък може и само един да е, се опитва(т) да създават някакъв хаос, напрежение и неувереност във форума на D.BG.
На този(тези), бих казал само едно нещо:-" объркал си рейса, пи4", или явно D.BG не е твоята спирка.

Хайде без лоши 4увства.
_____________________________
In The Hands of The Shaman ® „

Хайде без лоши чувства................

***

Предложение за екипа! Направо сложете в правилата на сайта, че който не е нещо съгласен с Великия, Непорочен и Безпограшен Фрози е кака.лара. Да няма тън-мън повече

редактиран от кака.лара на 25.09.10 23:27
anonymous
Нед, 26.09.10, 13:03
Кака Лара/ Все още за мен Хубава Жена/ ,взимам отношение ПРИНЦИПНО по вьпроса,без никакви лоши чувства към никого в този ФОРУМ!Вьзпитан сьм ,благодарение на моите РОДИТЕЛИ в честност ,в толерантност , и в смисьл : АКО ВИДИШ ПАДНАЛ ЧОВЕК - ПОДАЙ МУ РЪКА!!! Тук сьм в този форум поради онзи паметен случай с Фрозен ,когато всички тук се ЗАСИЛИХА да помагат , тс. изпаданха в мойта тоналност! Защо сега нещата не стоят така? Защо едни други се заяждаме ??
  Исках да обясня на Фрозен,че това е ВИРТУАНА РЕАЛНОСТ,нищо повече! Тук общуваме с някаква сьщност на РЕАЛНИТЕ ХОРА! В това няма нищо лошо ,това е НОВОТО ВРЕМЕ! Трябва да свикваме! Лично за себе си мога да кажа : Нямам причина да НЕ се показвам РЕАЛНО И ВИРТУАЛНО такъв какъвто съм!За това всичко ,което се отнася за мен, което сьм казал ТУК е 100% истина,няма причина ,да се правя на друг!!!Но смятам ,че поради това ,че ние хората сме различни,много от личностите /виртуални/са по един или друг начин ПО-РАЗЛИЧНИ!
phrozencrew
Нед, 26.09.10, 14:38
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА
” ... Да ми покаже с цитат кога съм казвала такова нещо! „
Не разбирам, защо продължавате да спамите темата и да се лигавите по тоя смешен начин? Заради това, че нарекох Ангелинка - Бойчу, или заради това, че теб те наричам Стилянчу. И тъй като ме попита, се зачудих с кои от мненията ти да ти отговоря. Ей ти няколко, които изразяваш отношението съм към снахата на Бойчу (към която той милия изпитва неприкрито желание):
” Хах, честито Попе!
Тая дето ти прави зайче Попадията ли е? Че ако е тя, нещо много интересни времена те чакат Абе как така успя да ми избягаш?

Абе може да е е шести номер, ама като й издера дръпнатите зъркали хич и в класацията няма да влезе. „
” Мали-и-и!
Остави дето грозна ами и пъпчива. По челото е като корнишон. И ченето и е квадратно. „
В пследния ти пост по-горе цитираш и Бойчо, който споменава за снаха си: "И нито веднъж не прояви желание да ме рита. Уви, и за други видове телесен контакт също не прояви ентусиазъм."

Абе бива да сме балами, ам то тука стана много интимно семейно. Просто си представи какъв е тоя филм :
 Бойчо влюбен в японката, брат му (с различна от неговата фамилия ) му я отмъква, ти (каката) искаш да трошиш японката, щото нещо ти отмъкнала на Бойчу брат му, т.е. той ти избягал. После японката намира дружеството "Масако Оя", които субсидират българчета и подарява на Ангелинка приятелката на Бойчу компютър. Майката на Ангелинка - dew drop толкова се вълнува, че започва да поства във форума... До такава степен разбира от компютри, че чак дава акъл как да си настроиш Apache-то и MySQL.

Нищо не си измислям. Това са си фактите. Извинявайте, ама това е направо ненормална история!!!
 Какче, преди да ме наричаш лъжец вземи си прочети какви ги пишеш. Дано поне някой да повярва на тоя латино сериал. За мен всичко това са глупости!

ПС: Отново се извинявам на съфорумците! Биги, абсолютно си прав, както обикновено! И този пост ще си го изтрия, защото не му е тук мястото, а и разбирам, че хората може би наистина имат проблеми в реалния живот и за това компенсират в мрежата.

редактиран от phrozencrew на 26.09.10 14:52

<1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.