download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Промените в ЗЕС за следене на българския Интернет трафик бяха приети

Виж новината
<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
milen
Чет, 21.01.10, 23:15
” И milen и той същата гарга. Трябвало да се промени културата, манталитета, не зна си какво. Хубаво, пич, нищо че не съм съгласна с тебе. И какво правиш? Пари ли нямаш, социални контакти ли нямаш или влияние в и-нета? Ами действай бе!
 
В интерес на истината како, и аз действам.................... (тук мислех да пиша повече, обаче съм уморен).
 
Ако си направите труда да дойдете на http://wtconferences.com/ може да си изясним позициите (за червенофорумците ще има промоция;)
phrozencrew
Чет, 21.01.10, 23:37
milen, пак изби рибата! Вече се подтиснах, че не ми наред английския :(. А тия ПИЧОВЕ си заслужават, ама МЕГА слушането. Значи от 24 април (събота) - Зала Преслав... до тогава ще сме на 7 месеца... хмм.. дали .. или
Ам това е част от екипа на Мozilla + създателят на MySQL! Голямата дилема започна!
dhtj
Чет, 21.01.10, 23:39
phrozencrew
Пет, 22.01.10, 00:11
” @phrozen, твоя приятел Богото ще бъде там
http://wtconferences.com/?page_id=703
Е тамън де! Както каза milen, да си изясним позициите! На халба биричка (кехлибир-преша) полемиките се решават много по-благородно
boy4o
Пет, 22.01.10, 22:07
” ...
Действие трябва. Аз си знам че съм "<ай-ай-ай>" и главата ми не ражда много-много, ама съм гласовита. Моята грижа е да крещя. „
Разбирам напълно патоса ти Како. И даже по принцип (само по принцип!) го споделям.
 
Не искам да влизам в менторски тон, но някак не мога да се удържа. Може би това е първият признак, че остарявам вече, но ето какво имам предвид:
 
Активизмът е хубаво нещо, стига да имаш ясна представа към какво го насочваш. Но безмисленият (безмозъчен?) активизъм е зло! "Сънят на разума ражда кошмари". Днес живеем в кошмар и тъкмо този дебилен вид активност ни докара до тук.
 
Преди 20-ина год. и аз бях "същата гарга" като теб. Митинги, препълнени площади, крещене до степен на бронхит... Нощни бдения, сини знамена, "Последен валс"... Дебилен активизъм?. Непроходим идиотизъм!
 
Признавам, идиоти бяхме (ама днес нещо съм на вълна "идио-" ). Признавам, и аз съм между виновниците България днес да загива. Каква я мислехме, а каква стана! Задейства се законът на Архимед: "Лай**та винаги изплуват най-отгоре".
 
Всъщност номерът бил много прост. "Преди да действаш, помисли!". Кой да се сети?
 
Надявам се да ме разбереш правилно. Не ми е работа какви ги вършиш лично ти (и останалите хиперактивни индивиди). Но се страхувам (!!!), че ще ми докарате на главата още по-голяма беля.
кака.лара
Съб, 23.01.10, 14:45
Споко, пич!

Кака ти не е расла колко е пасла. Колкото да съм дебилна не ми е къса паметта. И аз помня туй, онуй. Как Костов ни излъга да го качим на власт да речем, няма да го забравя лесно. Какво направи после пак помня. И царя как ни засука помня. Научена съм вече.

Спете спокойно, деца!

кака.лара
Чет, 18.02.10, 14:35
Е пак устикахме!

Вчера законът мина на 2-ро четене. Успяхме да спрем тъпотията с интерфейса и да запазим съдебния контрол върху достъпа до логовете. Задължението за водене на логове се сви само до доставчиците на услуги. Доставчиците на съдържание / и Д.БГ/ отърваха сатъра поне за това.

Сега да видим какво ще става? Защото разрешение за достъп ще се издава не от съдебен орган, а от административен началник. Председател на окръжен съд или упълномощено от него лице. Де да видим в правилника за приложението дали такова лице няма да се окаже майор Михов

Абе още има да ритаме държавата докато се научи къде и е мястото.

танясекс
Чет, 18.02.10, 15:21

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.