download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
boy4o
Пет, 22.01.10, 21:25

RE: RE: Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

” Значи аз съм от най-големите идиоти ! „
Не мога да не споделя надеждата си, че когато пораснеш ще разбереш. Малко късно ще бъде, но по-добре от никога.
phrozencrew
Пет, 22.01.10, 21:54

RE: RE: RE: Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

” Не мога да не споделя надеждата си, че когато пораснеш ще разбереш. Малко късно ще бъде, но по-добре от никога. „
boy4o, ако това, което ме забавлява не го направя сега, когато имам нужда, то колкото и да пораствам няма да намеря същия смисъл, желание и страст. Докато си мислиш какво не бива да направиш (заради гадните капиталисти, монархисти, тоталитаристи) живота си минава покрай теб и единствената ти полза би била да се превърнеш в антагонистичен темерут.
Може би не биваше и да се женя, защото така ми се увеличава данъка към държавата... ъ-ъ- и банките по-трудно ще ми отпуснат кредит. А и защо едно момиче да се жени въобще, като ще може да получава помощи за самотна майка, както правят 98% от мангалите. А-ааа ам мангалите са хитри, значи и аз ще стана мангал.
Тия мисли съм ги надживал докато бях тийнейджър. На 33 години знам, че всеки човек може да бъде добър и полезен на околните, независимо от системата. Всеки човек има право на щастие и колкото повече го чака, толкова повече няма да го дочака!
dreamskill
Пет, 22.01.10, 21:58

RE: RE: RE: RE: Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

” ...А-ааа ам мангалите са хитри, значи и аз ще стана мангал... „
Полезна информация :D
boy4o
Пет, 22.01.10, 22:29

RE: RE: RE: RE: Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

” boy4o, ако това, което ме забавлява не го направя сега, когато имам нужда, то колкото и да пораствам няма да намеря същия смисъл, желание и страст. Докато си мислиш какво не бива да направиш (заради гадните капиталисти, монархисти, тоталитаристи) живота си минава покрай теб и единствената ти полза би била да се превърнеш в антагонистичен темерут.
Може би не биваше и да се женя, защото така ми се увеличава данъка към държавата... ъ-ъ- и банките по-трудно ще ми отпуснат кредит. А и защо едно момиче да се жени въобще, като ще може да получава помощи за самотна майка, както правят 98% от мангалите. А-ааа ам мангалите са хитри, значи и аз ще стана мангал.
Тия мисли съм ги надживал докато бях тийнейджър. На 33 години знам, че всеки човек може да бъде добър и полезен на околните, независимо от системата. Всеки човек има право на щастие и колкото повече го чака, толкова повече няма да го дочака! „
Познат ми е този стил на разсъждение. "Днес да сме добре, утре ако ще потоп". Отговори ми на един много простичък въпрос. Но настоявам да го премислиш поне 48 часа. Въпросът е следният: "Наистина ли искаш децата ти да се накиснат в потопа?"
 
На 33 и аз бях въртоглав. Повярвай, с времето това отминава, но остава нещо, за което не мога да намеря точната дума. Нещо като желание да прегърнеш целия свят, да направиш нещо - няма значение какво, - за другите, не за себе си. И тогава откриваш, че това не се вписва в "системата" ( ). Светът ти казва: "Прегръщай, ама първо си плати за достъп". Приятелство за пари? Проституция.
 
Извинявай, много е сложно. Сигурно като порасна, ще разбера.
редактиран от boy4o на 22.01.10 22:41
phrozencrew
Пет, 22.01.10, 22:37

RE: RE: RE: RE: RE: Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

” Полезна информация :D „
Едиз, думите ми бяха по-скоро метафора за системата, защото определени прослойки на обществото са постигнали "уважение" от системата почти без да си мръднат пръста, та камо ли някой протест.
Но на твоите години е по добре да приемаш нещата както искаш, без някой да ти налага социални норми (за това грижата са имали и имат родителите и учителите ти). Трябва да знаеш само едно за живота в това измерение - тук съществуват законите на магнетизма (гравитацията) и равновесието.
Единствения смисъл в съществуването на човечеството е любовта. Това е стремежа на всяка религия и вярване - от 30 000 години насам. Но още не сме дорасли за да го разберем.

ПС: boy4o, израстнал съм в Кичука - картофен пояс в Пловдив и съм имал удоволствието да са ме пребивали, джобили, лъгали, изневерявали, обичали. Разбивали са ни апартамента и мазето. Изживял съм младостта си във времената на борцата и приватизаторите. Обичам квартала си и хората в него. Приел съм ги каквито са, макар че познавам и разбойници, и крадци, изключителни умове (които обикновено се раждат на подобни места), свидетел съм бил на престрелка и наръгване с нож. Кичука беше като едно гето 92-97 година.
Всичко това ми е позволило да придобия един по-широк поглед върху нещата и хората. Аз съм трудно управляем като политическа нагласа и съм склонен да приемам различни мнения. Не ме бъркай с някой, който цял живот вярва сляпо в една скопена идея!

редактиран от phrozencrew на 22.01.10 22:47
anonymous
Съб, 23.01.10, 09:29
Тоя квартал Кичука като в Бургас Комлука ли е?
anonymous
Съб, 23.01.10, 10:58
Zlatena, не знам за в бъдеще, но когато раздаваха премиум, са раздали на хора които имат по 10 коментара без нищо друго допринесено за сайта, а мен ме пропуснаха. Понеже доколкото разбрах такава е била процедурата, тези които са помагали със своите коментари са си достъп. Както и да Е, сайта си е техен и те решават.
Phrozen, според мен Бойчо, изобщо нямаше предвид теб като каза идиоти в първият си пост, той имаше предивд, че няма смисъл да се плаща и след това да се допринася за тяхното съдаржание от което те да печелят още пари заедно с твоят труд, за който ти си си платил. ИначЕ докато ти дават безплатен достъп, като качваш програмите е добре.
anonymous
Съб, 23.01.10, 12:18
каква е темата ?
meliskataaaa
Съб, 23.01.10, 12:56
Здравейте,и на мен ми подариха премиум достъп ,но долкото разбрах са пратили по 10 кода на 100-те .. а мойте ги няма :( някой може ли да ми помогне ?
кака.лара
Съб, 23.01.10, 14:26

RE: Въпрос относно старите кодове за премиум достъп

” ИначЕ докато ти дават безплатен достъп, като качваш програмите е добре.
Все тая, готин!

В единия случай си плащаш директно, в другия случай си плащаш с труда да търсиш и качваш програми.

И в двата случая плащаш за удоволствието да си платиш за удоволствието

anonymous
Съб, 23.01.10, 15:38
Сашо,много точно го каза.И каката и тя.Само няма кой да ви чуе,тях въобще не ги интересува това,щом има балъци да плащаме.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.