download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Идеи за автоматично логване към Download.bg с едно кликване

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
angelicstar
Пон, 18.10.10, 14:02
Ами може да не трябва да се компилира всеки път. Може вътре в ЕХЕто да се оставят някакви адреси за буфер и само трябва да се свържат с някаква променлива през указател или нещо такова. За Жабата ще трябва сигурно да се отдели цял вграден клас, ама така даже е по-яко. Криптирането може да се скрие вътре в него.
angelicstar
Вто, 19.10.10, 13:35
Ами извинявай. Грешката е моя. Понеже си мисля че на мен като ми е ясно и е ясно въобще.
Исках да кажа, че паролата си е записана вътре в ЕХЕ файла заедно с програмата. ЕХЕфайлът е физическото място. После като се качи фйала в рамта към паролата ще има достъп през променлива-указател. Компито не прави разлика кое е изпълнимата част и кое е буфер за пароли. Ако се смени паролата само трябва да се запише новата парола в буфера и после цялата програмка да се запише на ЕХЕ файл. Може и направо върху старото ЕХЕ, ама по-чисто е да се прекръсти стария файл първо и чак след записа да се изтрие. Не става нужда да се компилира на ново, понеже изпълнимия код не е пипан, само в буфера с паролата е бъркано.
Само буфера трябва да се направи с фиксиран размер и паролата да не е повече от него. Все 1 както имаш в обикновено ЕХЕ компилирани разни иконки да направиш някоя иконка да служи за бефер на пароли, а не за картинка. Хем хакерите няма да се сетят веднага, че не е иконка.
boy4o
Вто, 19.10.10, 20:44
Хрумва ми още една, почти подобна идея. Паролите (и потребителските имена, естествено) може да се скрият в DLL, без което ЕХЕ файлът не би могъл да работи и да се обновява само този DLL. Неудобството е, че са необходими два файла вместо един.
 
Обаче при използване на автоинтерпретиращ език от рода на "замразен" Python или все същият AutoIt, контейнерът с пароли може да се лепне тихомълком към DLL, съдържаща интерпретатора.
nikolatirol
Вто, 19.10.10, 21:23
Нортона който ползвам ми запомня паролите за сайтовете и ги криптира. Като отворя сайта той ги добавя автоматично и аз само кликвам върху бутона за логване. И за този сайт е така.
angelicstar
Сря, 20.10.10, 14:12

RE: RE: Идеи за автоматично логване към Download.bg с едно кликване

” Сега вече те разбирам. Моята идея е почти аналогична. „
Ами то си е твоята идея. Аз само казвам че може да се мине без да се компилира всеки път.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.