download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Шах...

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 27.10.10, 21:48
Относно въпроса на nikobor, в Starter Chess Titans липсва - не само като иконка, а и като файлове. От Windows Features го няма въобще.
stoqncho
Сря, 27.10.10, 22:04
А защо просто не се копира от някой Windows 7, в който го има и да се пусне на Windows 7 Starter? Ако иска допълнителни dll библиотеки в последствие да се копират и тях.
stoqncho
Сря, 27.10.10, 22:54

RE: Шах...

” Сега видях следното:
Chess Titans uses Aero for its display, and Windows Starter doesn't support Aero. Only versions up from Home Premium support that feature.
Chess Titans използва Aero за графиката си, а Windows Starter не поддържа Aero. Само версии от Home Premium нагоре поддържат тази функция.
Излиза, че дори и да се копират файловете на Chess Titans от по-горна версия, те едва ли ще тръгнат. Поне на теория. „

Някой, ако притежава Windows 7 и има Chess Titans да пробва да спре Aero и да види дали ще му тръгне играта, ако тръгне означава, че ще тръгне и на Starter, ако не тръгне, означава, че трябва да се задоволи с друг шах. Видях, че извадката е от сайта на Microsoft, но нищо не пречи да се пробва.

А дали Chess Titans от Vista ще тръгне на Windows 7 Starter? Игрите от Windows XP тръгват на Windows 7 и би трябвало Chess Titans от Vista(там с изключено Aero тръгва...) да тръгне и на Windows 7 Starter, но не знам всичко е до проба.

редактиран от stoqncho на 27.10.10 22:55
tegote
Сря, 27.10.10, 23:34
Под Windows 7 Ultimate на изключено Aero, тоест махнах отметката на темите да работят без пррозрачен ефект шахът се играе, но тази игра при най-напредналите режими ми дава да си развивам фигурите. Така че не е всичкият замисъл в нея. Хареса ми Mahjong Titans!
Може да потърсите и платените Bubble Town, но не успях да стигна до място, откъдето да сваля триала. Все ми дава, че изисквало IE. Обаче съм го шитнал с най-бъгавия тестов браузър IE9 и не ми се маха. Независимо, не ми става ясно защо нямам достъп до тази игра да сваля Deluxe версията?
anonymous
Чет, 28.10.10, 00:07
Дай линк, аз ще симулирам ИЕ (сериозно)
stoqncho
Чет, 28.10.10, 00:11

RE: Шах...

” Под Windows 7 Ultimate на изключено Aero, тоест махнах отметката на темите да работят без пррозрачен ефект шахът се играе, но тази игра при най-напредналите режими ми дава да си развивам фигурите. Така че не е всичкият замисъл в нея. Хареса ми Mahjong Titans!
Може да потърсите и платените Bubble Town, но не успях да стигна до място, откъдето да сваля триала. Все ми дава, че изисквало IE. Обаче съм го шитнал с най-бъгавия тестов браузър IE9 и не ми се маха. Независимо, не ми става ясно защо нямам достъп до тази игра да сваля Deluxe версията? „

За тази Bubble Town ли става въпрос? ИЗТЕГЛИ !!!

tegote
Чет, 28.10.10, 00:45
Точно така, за нея. Оказва се че Alawar са се наели да я издават. А е на MS.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.