download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

YouChoob

Автор
Съобщение
taffo
Чет, 16.12.10, 21:24
http://keepvid.com/ Върши много добра работа :)
stoqncho
Чет, 16.12.10, 21:40
http://keepvid.com/ Върши много добра работа :) „

Съгласен съм, но ако някой има Mozilla Firefox по-лесно е да ползва добавката Video DownloadHelper, за която няма значение сайта.

tegote
Пет, 17.12.10, 17:12
” ако някой има Mozilla Firefox по-лесно е да ползва добавката Video DownloadHelper „
Ако...? Не чувстваш ли прекалено много условия в задачата? Защо задължаваш потребителят да ти ползва изгорелият като факла фокс? Защо трябва да ползва две програми, като може да е нито една!? Няма потребител, който да не се радва на програми като изисканата в това отношение (Internet Download Manager). Не ти трябват браузъри, жадни за плъгини, не ти трябва плъгин. Просто си ползваш програмата IDM по-организирано и това е.
dentaclar
Съб, 26.03.11, 17:23
Уважаеми компютърджии,много Ви моля,във форума за вежливи обръщения,за писане на кирилица,без обиди и намеци.Тук всеки изказва мнение,опитва се да бъде полезен според възможностите си.Много мола това да се оценява.Ако все пак някой не е съгласен с дадено мнение,то моля да го прави в рамките на добрия тон.
karadzha
Съб, 26.03.11, 18:03
” Ако...? Не чувстваш ли прекалено много условия в задачата? Защо задължаваш потребителят да ти ползва изгорелият като факла фокс? Защо трябва да ползва две програми, като може да е нито една!? Няма потребител, който да не се радва на програми като изисканата в това отношение (Internet Download Manager). Не ти трябват браузъри, жадни за плъгини, не ти трябва плъгин. Просто си ползваш програмата IDM по-организирано и това е. „

Ти пък нещо ни задължаваш да ползваме платен или кракнат даунлодър, който сигурно си има вграден браузър

редактиран от karadzha на 26.03.11 18:16

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.