download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Промяна на текст във файл с батч код.

<1 2 >

Автор
Съобщение
tegote
Сря, 16.02.11, 23:06
За тези техники помага armenxxx, може и phrozencrew. Стига да имат настроението и желанието. То такива хора са вечно ангажирани и вечно някъде нещо работят, а тук разпускат и обменят опити като хакер на хакер. Покрай това пускат и на нас рибките. Само че трябва да им разбираш какво ти говорят. Често не играят по гайдата каквото им свири, а каквото на тях им се "играе". Случва се да пуснеш някакво предизвикателство, но йок! Няма никой! Предполага се че е на принципа "тук не водиш ти хорото, а аз го водя". Разбира се от това страда обикновеният потребител, който се мъчи да възложи нова задачка-закачка, но самочувствието надделява на моменти и не им се мърда пръста като кажат "оправяй се сам".
amonra86
Сря, 16.02.11, 23:07
Аз имам компютър отпреди година и половина някъде, но доста неща понаучих откакто го имам. Особенно полезен сайт ми е download.bg. Тук доста неща научавам, добре, че хората помагат тук...
amonra86
Сря, 16.02.11, 23:11
Намислил съм да превеждам FastStone Capture

При първа възможност я почвам...

tegote
Сря, 16.02.11, 23:12
Наистина тук е мястото на най-активните борци, които много често отделят време да запознаят останалите потребители със схемата на компютърната техника.
tegote
Сря, 16.02.11, 23:15

RE: Промяна на текст във файл с батч код.

” Намислил съм да превеждам FastStone Capture
Недей, не става! Автора не е предвидил да се превежда. И не можеш дори да я отвориш с Resource Hacker, дава съобщение че е някакво EXE направено с компресор и затова не може да се отвори.
amonra86
Сря, 16.02.11, 23:32

RE: RE: Промяна на текст във файл с батч код.

” Недей, не става! Автора не е предвидил да се превежда. И не можеш дори да я отвориш с Resource Hacker, дава съобщение че е някакво EXE направено с компресор и затова не може да се отвори.

Нещо съм се объркал, автора найстина е защитил ексето, но след UPX разкомпресиране става да се преведе с Resource Hacker. Но съм се объркал понеже преди време го разкомпресирах и погледнах диалоговия прозорец, че може да се преведе, но не съм обърнал внимание, че меню няма за превеждане там освен диалог. Сега понеже попаднах на програмата и се сетих, за нея и че няма български превод за нея...

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.