download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

100 евро

<1 2 >

Автор
Съобщение
joniewalker
Сря, 02.03.11, 21:26

RE: 100 евро

” давам на онзи който ми каже как от чужбина да вляза в Замунда и Арена. Парите пращам по Уестерн Юнион или банков превод. „

/editt

редактиран от joniewalker на 02.03.11 21:45
angelicstar
Сря, 02.03.11, 21:37

RE: RE: 100 евро

” Тегля без ограничение от други български и чужди сайтове в които мога да се регистрирам без да имам нужда от покана. Теглех и от Замунда и Арена. После изведнъж ми казва, че сайта не е достъпен за моята държава... „
http://torrents.to/sites/general/zamunda

А пък за zamunda.eu не съм много на ясно.

mayhem1
Сря, 02.03.11, 21:57
nikolatirol , виж тук Темата е стара , обаче .
Предполагам , че замундци знаят всички бг проксита . Потърси турско или македонско прокси . Доколкото знам , комшиите имат достъп до тракера . Може да се получи .
Друго интересно излязло в гугъл () - http://lan-servers.com/index.php?page=Thread&threadID=5370
Преди време един обясняваше как разглеждал сайта от чужбина със прокси , но свалял торентите със сийдбокс . Не'нам . Това е бая скъпо .
Ако просто ти трябва торент сайт , посочените по-горе в темата публични сайтове ще ти свършат работа . Но , не е изключено доставчиците в Европа да забраняват достъпа до тях . Друга опция са международните частни тракери . Винаги могат да се намерят покани за demonoid и IPT .
Ако ти липсва самата Замунда обаче , което е напълно разбираемо , засега май няма работещ на 100% начин .
nikolatirol
Сря, 02.03.11, 22:13

RE: RE: RE: 100 евро

http://torrents.to/sites/general/zamunda

А пък за zamunda.eu не съм много на ясно. „

Благодаря! Не е точно българската , но е все пак нещо....
anonymous
Сря, 02.03.11, 23:03
oldcastle
Чет, 03.03.11, 06:26

RE: 100 евро

” Ще ти кажа моя опит, може и да ти е полезен. Той е плод на логично-сетивно усещане , а не на някакви големи компютьрни познания и се базира на моята работа с руските тракери.. Значи когато за пьрви пьт искам да влезна в някой тракер , независимо кьде аз се сьобразявам с времето. Примерно аз сьм раднобудник и още в 4,5 -5 часа сутринта сьм станал. Това време е много подходящо защото Московското време е с един час напред и поради ранния час Нета и сьрварите на тракера не са натоварени. След като влезна в тракера аз задьлжително го запаметявам вьв Файфарито /отметките/ на браузера и после винаги влизам от там, някак си на браузерът му е по-лесно.Много важно според мен е на каква тьрсачка е базиран браузера. Виж показалеца на картинката:

. Когато тьрся руски сайт аз ползвам техния ЯНдекс/ руска тьрсачка/Друго което според мен е важно , когато браузера се засили да тьрси , аз образно казано му бия камшика Натискам многократно левия бутон на мишката като сьм поставил показалеца някьде на празно място или на главното поле,виж картинката:

Защо ? Забелязал сьм че когато го правя двете икони на врьзката ми с нета долу на трея светят по-често в светло синьо ,което значи браузерът е постояно в НЕТА и тьрси, ако не го правя той влиза в нета по-рядко, сьщо така тьрсенето му е по-продьлжително. Надявам се че сьм ти бил полезен. „

..... много букви... ако пък разбрах нещо...?
Тук ми прилича или на неизпити лекарства или на малко дете дето пише...
Вземи го обясни това подробно в една отделна тема, защото така нищо не се хваща от смисъла. Темата можеш да я наречеш, например: "Цъкайки с мишката да влезем в Замунда"! Така де, да стане по-ясно.

anonymous
Чет, 03.03.11, 12:41
Сьжалявам, приятелю, че не си ме разбрал! Ще се опитам да обясня!?
  1. Наблюдение на трея:
 Има обмен на пакети между моя комп и Нета/ дьлжи се на М торент
Има обмен на пакети между моя комп и Нета/ дьлжи се на М торент

 Моят комп иска обмен , но няма/няма излязнала програма в НЕТА/
Моят комп иска обмен , но няма/няма излязнала програма в НЕТА/

Няма обмен на пакети между моят комп и Нета
Няма обмен на пакети между моят комп и Нета

   Гледате двете телевизорчета!
  
  2. Когато браузерьт /в случая Firefox/ е пуснат да прави врьзка и наблюдавате двете телевизорчета ще видите как те премигват./при случай че няма друга програма излезла от вас в Нета/. Ако си излезнал в Нета с браузерьт и тьрсиш и започнеш да натискаш с левия показалец вьрху прозореца на браузера / не разбира се на някой линк/ т.е. някьде на празно място ,ти му казваш ТИ СИ ГЛАВНИЯТ и той НЕ ПРЕСРОЧВА ВРЪЗКАТА , а продьлжава на тьрси!
 
 3. Гледаш долу полето и виждаш как малкото поле започва да се пьлно:

закачил си се за адреса  и си постигнал това, което искаш
закачил си се за адреса и си постигнал това, което искаш

   Някьде , някога сьм ЧЕЛ за Нета без да твьрдя ,че сьм разбрал и запомнил правилно:
  1. Защото гледам да си обясня нещата по най- опростения начин т.е. матиматически изразено сьс закрьгление , а всяко закрьгление е с грешка.
  2. За мен това ,което сьм чел не е преоритет т.е. жизнено важно !,СЛЕДНОТО:

    - за ТЬРСАЧКИТЕ ! Те представляват разпрьснати на различни места по света СЬРВЪРИ. За ГУГАЛА ,знам че те са на тайни места по света ,задьлжително близо до язовири ,заради охлаждането и са строго охранявани огромни помещения.Организацията на тези помещения е Огромни ПАМЕТИ С РОБОТИ за тьрсене . Тези СЬРВЬРИ са свьрзани помежду си с оптически врьзки.
  - за това сьветвам НИКОЛА да ползва с браузера си различни ТЬРСАЧКИ , защото АКО В СЬРВЬРА на дадената ТЬРСАЧКА ИМА ПО- ПРЯК ПЬТ до тьрсения адрес ,той има по-голям шанс! А по - прякия пьт може и да е през Китай например.В НЕТА обикновенатапредстава за разстояния е напьлно опровергана! Ето и моите запаметени от браузерьт тьрсачки,които той може да използва:

тьрсачки ,които аз сменям при различно тьрсене
тьрсачки ,които аз сменям при различно тьрсене

  Не виждам какво друго може да бьде неразбрано, приятелю!

  ПС Единственото ми лекарство е АЛКОХОЛ! Ако искаш да ме лекуваш: ПОЧЕРПИ!!!

редактиран от anonymous на 03.03.11 15:33
anonymous
Пет, 04.03.11, 10:27
С риск на стана досаден ще продьлжа по-горния пост за да кажа как си обяснявам всичко ,което предлагам да се прави с браузера за намиране на даден адрес/линк/.Животьт и опитьт ми ме е убедил , че често сложни на глед проблеми могат да се решат с прости ,прозаични решения!.На тази снимка има отворен прозорец на браузера и на Таск Менажера:

    Какво се забелязва там? Когато задам адрес на браузера и наблюдавам на прозореца на Таск Менажера какво става с браузера/firefox/ виждам , че той периодически натоварва процесора от 0% до различен процент,като този % е най -голям в момент, когато по трасето стига до някакьв адрес,а най-голям е процентът, когато стигне крайния адрес и изтегля пакета му.Ако примерно натискам с показалеца на синята лента, кьдето пише" готово" какво забелязвам: 1. Времето на включване на браузера /честотата/ става по-малко т.е. по-бьрзо се сменя 0 с процент на браузера на прозореца на Таск менажера. 2. Много често се получава сьвпадение на натискането с изтегляне на даден пакт от адрес.3. Натискането не позволява на браузера да прекрати тьрсенето.
   Всеки от вас знае ,че процесорът не обслужва едновремено всички зададени му задачи, а ги обикаля и колкото му е по-голяма честотата толкова го прави по-бьрзо и компьт е по-бьрз , но той сьщо го прави и преоритетно , така че натискайки вьрху прозореца на браузера ,аз давам преоритет на БРАУЗЕРА. Това е моето обяснение .
  За тьрсачките: Изхождайки че мрежата е подобна на паужина и до даден адрес се стига по-различни пьтеща , сьвсем логично е,когато не можеш да стигнеш с една тьрсачка до даден адрес да опиташ с друга. Ако си качите някаква програма ,с която можете да наблюдавате трасето и ползвате различни тьрсачки ще видите ,че понякога трасетата са различни , освен това този вид програми показват и пробките/пречките, задрьстванията- прев. от руски/така че можете да изберете най- подходящия пьт.Основно най-използваната тьрсачка е Гугьл и другите често ползват като база нея , но на локални места може друга тьрсачка да се окаже по-подходяща!

anonymous
Пет, 04.03.11, 16:15

RE: 100 евро

” давам на онзи който ми каже как от чужбина да вляза в Замунда и Арена. Парите пращам по Уестерн Юнион или банков превод. „

Що си хвърляш парите така безрасъдно. Какво, ако ти ги взема и влизаш, а след месец пак си филтриран? Затова не си давай така на добра воля парите. Може, разбира се, да ги похарчиш разумно. Ето как. За от 5 до 8 евро на месец си наемаш VPN, което си е в България. Така хем връзката ти е криптирана и си ползваш нета за каквото поискаш, хем си достъпваш така желаните торент сайтове :)

nikolatirol
Пет, 04.03.11, 18:03

RE: RE: 100 евро

” Що си хвърляш парите така безрасъдно. Какво, ако ти ги взема и влизаш, а след месец пак си филтриран? Затова не си давай така на добра воля парите. Може, разбира се, да ги похарчиш разумно. Ето как. За от 5 до 8 евро на месец си наемаш VPN, което си е в България. Така хем връзката ти е криптирана и си ползваш нета за каквото поискаш, хем си достъпваш така желаните торент сайтове :) „
оК, само, че не съм в България и няма как да го направя...
dhtj
Пет, 04.03.11, 18:06

RE: RE: RE: 100 евро

” оК, само, че не съм в България и няма как да го направя... „
Нищо, пак може да си наемеш VPN в България.
kookki
Пет, 04.03.11, 23:22
Ами ако си хостваш някъде в бг твой прокси сървър, дали ще стане? Аз не съм пробвал, но ми дойде като идея. И ако стане да не забравиш да почерпиш
anonymous
Съб, 05.03.11, 03:18
Добре nikolatirol,

Погледни си пощата. Ще ти взема парите. Ето и как :)

Чрез пощата ти ще се уговорим за име и парола. Ще ти направя безплатен VPN server, към който да се вързваш. Ако не знаеш как ще ти обясня :) Ще ти е безплатен за 3 дена за да си тестваш устройва ли те :) Ако след тея три дена дето ще тестваш искаш да си го имаш взех ти парите. За тая сума получаваш за една година VPN server с достъпност 99,60% годината :) 0,40% отдаваме на профилактиката на енерго дружеството през годината :)

Какво има да му мислиш, а :)

anonymous
Съб, 05.03.11, 03:23

RE: 100 евро

” Ами ако си хостваш някъде в бг твой прокси сървър, дали ще стане? Аз не съм пробвал, но ми дойде като идея. И ако стане да не забравиш да почерпиш

Става без проблем. Сървъра се конфигурира за няма и минута. Ако пък използва вградения Incomming call на вина за по малко от 10 секунди. Стига някой в БГ да не дръпне тока на компа.

Има и друг вариант. Просташки е, но и той работи. Едно teamviewer на машина в БГ свързва се тегли торентите и после си препраща торент файла. Зарежда си го в любимата му торент програма и си свирка. Особено с новата екстра магнитно сваляне даже няма да има запитване към тракера :)

Разбира се, има и още варианти, кои по- елегантни, кои не, но избора си е негов :)

П.С.: Опс! Имах идея, ако си пусне тука сам VPN server. Ако е proxy има голяма вероятност да го филтрират и него (да попадне в черния списък на торент тракера). Обикновенно сканирането за сокети и прочие е автоматично.

редактиран от anonymous на 05.03.11 03:29

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.