download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Затваряне на windows explorer

<1 2 >

Автор
Съобщение
tegote
Сря, 28.12.11, 10:05
phrozencrew е дал вярното решение! БРАВО! Мислих да го спомена, че проблемът е много стар, още преди 7 години, когато бях пеленаче и ползвах XP, тогава ми се случваше в една папка с видео филми ето така: отварям папка, всичко е ОК. Започвам да плъзгам скролбара надолу да се показват филмите. По средата до момента в който ми се покаже даден филм и грешката ми се появява, с което се затваря и експлорера. Така ми стана ясно, че проблемът е от някое видео. И съвсем логично го е казал phrozencrew. Не го знаех! Сега и да гласувам за полезния съвет, пак няма да има полза.

ПП: @insecteater, сега те видях, и ти си на вярната посока. Ами така е, като сина на @oldcastle ползва BSPlayer и други подобни смехории. Може да не го ползва него, може да прави други магии на компютъра си, но за толкова време би трябвало @oldcastle вече да знае как да поддържа компютрите читави, като гледам зае.... таковал сина си и не му пука.

редактиран от tegote на 28.12.11 10:11
svilen73
Сря, 28.12.11, 10:19
И още един съвет .
След като решиш проблема ще ти отнеме 10 мин. да си направиш архивче на уиндоуса за да не се занимаваш повече с такива глупости възтановяваш от него и си пушка .
Ето аз ползвам това : AcronisMedia
joniewalker
Сря, 28.12.11, 10:30
Най-накрая ще има формат. Зависи от търпението на oldcastle.
tegote
Сря, 28.12.11, 10:41

RE: Затваряне на windows explorer

СМЯХ! Уиндоуса си го има вграден бекъпа, прави си имидж и спи! По-лесно е да ползваш Deep Freeze - предложението на Джони.
svilen73
Сря, 28.12.11, 10:48

RE: RE: Затваряне на windows explorer

” СМЯХ! Уиндоуса си го има вграден бекъпа, прави си имидж и спи! По-лесно е да ползваш Deep Freeze - предложението на Джони.

Ти ползвай уиндовския аз ползвам това и за мен е по-добро а и най-важното върши ми работа.
А за предложението на Джони мисля го разисквахме в друга тема че не върши работа на всеки.
Помага на хора, които не ползват компютъра за работа а само за развлечения и сърфиране из нета .
При мен не е удачен варият защото един проект когато не е завършен си остава на работния плот (нали затова се нарича така) и чак след завършване се мести в друга папка.

редактиран от svilen73 на 28.12.11 11:07
plamil
Сря, 28.12.11, 11:18
@oldcastle седи пред компютъра и той ще реши какво да прави.
Но съм срещал и заразен explorer.exe, от калпава дистрибуция на Picasa в Маймунда.бг
stoqncho
Сря, 28.12.11, 12:45
Хора изчакайте oldcastle да направи това, което му каза phrozencrew и тогава давайте другите варианти. Вие като касетофони си изстрелвате вариантите за всеки проблем едно и също решение давате. Вирус, backup да правел, да сканирал с LiveCD на Kaspersky и още такива истории. Има време за тези неща, нека да види какво що, а той така или иначе сигурно знае за тези варианти. И между другото, ако се потърси в темите на сайта може да се намерят поне 2-3 теми на тази тема за проблем при отваряне на папка с видео файлове.
редактиран от stoqncho на 28.12.11 12:46
oldcastle
Сря, 28.12.11, 17:14
Благодаря ви за вниманието! Проблемът е решен. Следвах препоръката на Недялко.
Учудващото беше, че проблемът се появи вчера, преди това го нямаше.
Надявам се с многобройните си пуснати теми за проблеми с компютрите, да помагам и на хора, имащи същия или подобен проблем.
Благодаря ви отново!

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.