download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Купувам кабелен модем!

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 04.01.12, 00:09
Когато си пуснеш интернет на БТК/VIVACOM ти дават Име и Парола тези данни са ти нужни за да активираш модема си... Комшиите ми имаха нет на БТК/VIVACOM спряха го и им казах да намерят точно такова име и парола те казаха че го имат от техен приятел на когото ходили да пускат нет.... Та прибраха се въведоха името и паролата на ония и хоп вече имаха нет...

Аз имам нет на БТК/VIVACOM вкъщи и исках да се изхитря и да си пусна втори модем но не се получи защото или работеше единия или другия демек на една линия не могат да работят два модема... и от това следва че ако някой баба дядо има тел на БТК/VIVACOM взимаш кабела цепиш го и слагаш твоя си модем въвеждаш намерени/налучкани пароли или просто питаш комшията (защото тон не губи от това нито му спира нито намаля нето защото той е на друга линия) и въвеждаш тези данни и вече ще имаш нет...

anonymous
Сря, 04.01.12, 00:27
А и kookki ти защо ме питаш ? Нали аз съм лош човек и не помагам докато не са ми помогнали и все подобни...
stoqncho
Сря, 04.01.12, 02:29

RE: Купувам кабелен модем!

” А и kookki ти защо ме питаш ? Нали аз съм лош човек и не помагам докато не са ми помогнали и все подобни... „
Една птичка пролет не прави.

Леко бе засегнатия, нито съм му адвокат, нито съм му никой, но когато някой е прав, то аз го подкрепям. Да не ти показвам(доказвам) на колко места само си се направил, че знаеш(и го знаеш), но не си го написал от-до, а просто си се изфукал! Ти имаш някаква изградена омраза(силна дума) към хората, защото когато ти си питал, не са ти отговаряли и ти сега си го връщаш.

anonymous
Сря, 04.01.12, 09:59
Ем да аз не го казах с цел да покажа че kookki не е прав напротив той е прави и аз съм прав но той явно не ме познава достатъчно за да знае защо се държа така. Представи си че си беден и всеки втори ти обръща гръб и по едно време ти намираш начин по който да забогатееш(жилката на знанията и не само...) и в това време тези хора които са ти обръщали гръб вече започват да те уважават да са с тебе... Ти как би реагирал ?

Поне аз не бих искал да бъда използван заради "богатството си" (предполагам и ти). Но също да предположим че ти си добър човек и започваш да помагаш защото вярваш че все още има хора които ще бъдат благодарни и поне веднъж ще кажат едно благодаря. Но уви пак започват да те използват... Ти какво би направил ?

Аз започнах да подбирам приятелите си но не остават назад и хората на които се опитвам да помагам с каквото мога въпреки че някой от тях продължават да не зачитат това.

Но както казах някой от тях не зачитат помощта ми...

Една птичка пролет не прави.. „

Пожелавам ти поне веднъж да си богат за да разбереш какво е приятел и защо хората са казали "приятел в нужда се познава".

редактиран от anonymous на 04.01.12 10:05
редактиран от anonymous на 04.01.12 10:11
kookki
Сря, 04.01.12, 20:55

RE: Купувам кабелен модем!

” А и kookki ти защо ме питаш ? Нали аз съм лош човек и не помагам докато не са ми помогнали и все подобни... „

Питам от чисто любопитство, Armenxxx. От бтк се отказах преди година, защото има в пъти по-добри условия от на тези мошеници.
Не съм казал, че си лош, а какво не харесвам в теб. Не те съдя, защото всеки си има характер и е невъзможно да намери общ език с всички.
Обичам да казвам всичко в очите, дори и да си навредя с това, вместо да лицемернича и да плюя зад гърба, както се случва в живота.
Така си изясних едно недоразумение с Шамана.
Абе да не ти пука особено за виртуалните приятели, гледай си реалния живот. Тук е пълно с артисти и сигурно и аз не играя себе си при този начин на общуване.

programings
Сря, 04.01.12, 21:08
Наистина - хората в интернет са артисти!

Никой не е такъв във виртуалният свят, какъвто е в реалният живот!

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.