download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 09.01.12, 10:11
Ако някой от вас седне и ми напише САМ поне 100 реда код аз ще кажа извинявай и браво!

Галка вместо всеки да вика ооо ти всичко искаш с пари нека първо да прочете че само 2 програми в момента са с пари и преди да се оплаче да погледне условията за достъп към сайта а там ясно е казано

1. "Помагай, за да ти помогнат" - ако сте помогнали в нашия форум с дела а не само с празни приказки ще получите достъп до всички пълни статии и програми в secrets-bg.com.
Екипа на сайта ежедневно следи всичко случващо се в сайта и определя кой помага в форума и по този начин ние ще ви забележи ако сте активен.

2. "Покажи за да ти покажат" - ако имате добри идеи за статии или програми, предложете на екипа на сайта поне 3 пълни статии или програми (или по-малко ако статиите или програмите са добри) с видео и всички материали по създаването на проекта и вие от този момент ще имате достъп до всички пълни статии и програми в secrets-bg.com.

Ако имате предложения можете да се свържете с нас посредством някой от методите описани тук.

Ако ти или някой друг които се оплаква седне и напише редакция или помага когато се пише софтуер той/тя влиза с графата с помогнали и получава достъп! Но до сега съм видял само използвачи и празнодумци които всичко биха дали само да се докопат до софтуера а след това да изчезнат без едно благодаря! А за stoqncho той само знае да оплаква и да критикува а до сега нещо градивно не съм видял от него! А ти преди да защитаваш погледни какво е било писано в моментите когато си отсъствала защото ти имаш най малко да ме критикуваш!

Аз съм написал сам над 2000 реда код (само за едната програма) а вие ме критикувате за правопис ХА. Някой хора които са родени в България дори 5 реда не мога да напишат без да объркат някоя дума!

Аз никога никого не съм блокирал в D.BG и нямам такива правомощия НО имам добри приятели които дават съвети и ми помагат а не като някой други които могат само да чакат на готово и да критикуват за неща които сам съм постигнал със седмици труд!

stoqncho
Пон, 09.01.12, 11:52
” Ако някой от вас седне и ми напише САМ поне 100 реда код аз ще кажа извинявай и браво! „
101 реда работещ код!

” ...вместо всеки да вика ооо ти всичко искаш с пари нека първо да прочете че само 2 програми в момента са с пари... „

Ха!
RunInfo - За програма ли я смяташ? В момента е нещо... ммм..., но не и програма.
Skype Login Account Delete - Програма, която изтрива папка. Е, това е бебешка работа.
S_Log - Тази е уш keylogger, но няма как да пробвам и може би е ОК.
xSkype - Няма как да пробвам и не мога да кажа нищо за нея.

Аз други програми не виждам. Коя от тези програми съдържа 2000 реда код(Уау! :O ), че нещо не виждам на коя ще й е необходим?!

” А за stoqncho той само знае да оплаква и да критикува а до сега нещо градивно не съм видял от него! „

Градивно, като... beton bre(само за пример е).

” Някой хора които са родени в България дори 5 реда не мога да напишат без да объркат някоя дума! „

Айде бе! Някой хора не могат и да пишат, но за мен това са подробности. Винаги намираме кой друг да изяде пешкира. Като не го знаеш перфектно, затова ти казах да накараш някой да ти помага и да ти оправя грешките.

” Аз никога никого не съм блокирал в D.BG и нямам такива правомощия НО имам добри приятели които дават съвети и ми помагат а не като някой други които могат само да чакат на готово и да критикуват за неща които сам съм постигнал със седмици труд! „

Наготово??? Аз те критикувам и ти давам съвет, това че ти не можеш да сФанеш какво ти говоря, не е мой проблем!

anonymous
Пон, 09.01.12, 16:03
ОФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
galkamalka
Пон, 09.01.12, 23:10

RE: Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

:)
Еди, код така и не се научих да пиша, но с удоволствие ще помагам с външния вид на софта, не че съм перфектна в граматиката, но като се напъна ставам много умна, така че нищо не ми пречи, когато имам време да споделям с теб грешките ти.
Ше взема да ти драсна едно писамце тия дни от новата ми поща, че старата даде богу дух....
emonews
Вто, 10.01.12, 00:02
Така, бумащина а не бомащина, уж а не уш , повече грешки не можах да намеря, но когато критикуваш някой за правопис е малко смешно в същото изречение да има правописна(и) грешка(и)
stoqncho
Вто, 10.01.12, 00:24

RE: Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

” Така, бумащина а не бомащина, уж а не уш , повече грешки не можах да намеря, но когато критикуваш някой за правопис е малко смешно в същото изречение да има правописна(и) грешка(и)

Ти ме виж във Skype как пиша и тогава ще видиш кое е смешно. Едно е да пишеш коментар във форум, а съвсем друго е интернет страницата, която поддържаш да има правописни грешки.

anonymous
Вто, 10.01.12, 09:27

RE: RE: Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

” Ти ме виж във Skype как пиша и тогава ще видиш кое е смешно. Едно е да пишеш коментар във форум, а съвсем друго е интернет страницата, която поддържаш да има правописни грешки.

Това е моя сайт и ако ща и на китайски ще пиша с правописни грешки! Ти обиждаш мен ти обиждаш хората които до сега са ми помагали! Ти си някаква долнопробна клюкарка влязъл си в сайта ми и сега това не ти харесало това било така. Аз теб ни съм те канил ни ти искам коментара! Аз те предупредих два пъти! Гледай да не стане трети път! Седни помисли и прочети какво съм писал. На готово и без труд нищо не се печели а хленченето само влошава. Ако и в живота си такъв просто не те представям до къде ще стигнеш!

stoqncho
Вто, 10.01.12, 10:44

RE: RE: RE: Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

” Това е моя сайт и ако ща и на китайски ще пиша с правописни грешки! „

Аз пък съм член на форума Download.BG и като не искаш да ти коментират сайта, не го разпространявай в този форум и няма да бъде коментиран!

” Ти обиждаш мен ти обиждаш хората които до сега са ми помагали! „

Хич не обиждам никой да ти кажа, ама хич! Ти ако от забележка за правописни грешки се обиждаш... или че програмите ти не ми харесват. Сигурно Чичо Бил трябваше да се е самоубил досега.

” Ти си някаква долнопробна клюкарка влязъл си в сайта ми и сега това не ти харесало това било така. „

Гледал ли си "Gossip Girl", аз съм "Gossip Boy".

” Аз те предупредих два пъти! Гледай да не стане трети път! „

Брей... леко ме момче! Много ми е интересно, какво ще стане след третото предупреждение?

” Седни помисли и прочети какво съм писал. На готово и без труд нищо не се печели а хленченето само влошава. „

Седнах, помислих и реших... да хапна, че огладнях. Иначе го казваш така, все едно искам нещо от теб.

” Ако и в живота си такъв просто не те представям до къде ще стигнеш! „

Няма как да разбереш.

” Аз съм написал сам над 2000 реда код (само за едната програма) а вие ме критикувате за правопис ХА. „

Много искам да разбера коя е тази програма?

anonymous
Вто, 10.01.12, 11:45
Аз коментирам програмата Autoit3Wrapper ти ко се месиш в тази тема изобщо като хал хабер си нямаш от Autoit ?

Правиш се на разбираш както тук http://secrets-bg.com/forum/index.php?topic=514.0 но накрая се изложи!!!!!! престани да се правиш на умник за да не се изложиш пак!

Питаш ме къде има 2000 реда код ? Добре ей сега ще се изложиш пак! Искам да седнеш и да напишеш ИНСТАЛАТОР които ще инсталира не уловим за антивирусните (краен случай за 1-2 уловим) Keylogger за пример S_Log v1.0! Програма която има GUI среда с възможност за създаване на друга програма. Параметрите за създаване трябва да се вземат от GUI средата. В програмата също трябва да има място за въвеждане на сериен номер/проверка на сериен номер. Проверка на всичко въведено от имейл адрес до порт и смтп сървър. Крайния компилиран файл трябва да инсталира програмата да стартира файла които е прикрепен към него само веднъж през останалите пъти като се стартира трябва да се изпълни само прикрепения файл. Подобна програма вече съм дал и не една! сега искам да видя на колко умен ще се направиш и от колко места ще копираш!

Аз казвам че хал хабер си нямаш от Autoit най много което можеш да правиш е Copy/Paste! Ако направиш гореописаното аз ще ти се извиня ! Ако не го направиш или се измъкнеш ще докажеш това което казах за теб!

П.С.

 Да не забравиш и флаша....

редактиран от anonymous на 10.01.12 12:07
stoqncho
Вто, 10.01.12, 17:25

RE: Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

” Аз коментирам програмата Autoit3Wrapper ти ко се месиш в тази тема изобщо като хал хабер си нямаш от Autoit ? „

Я виж кой твой коментар цитирам и тогава пак кажи, че си коментирал просто Autoit3Wrapper!

” Правиш се на разбираш както тук http://secrets-bg.com/forum/index.php?topic=514.0 но накрая се изложи!!!!!! престани да се правиш на умник за да не се изложиш пак! „

В тази тема посочена от теб имах няколко грешки, но това не бяха Fatal Errors(Google Translate?). Разбирач - не, но играч - да.

” Питаш ме къде има 2000 реда код ? Добре ей сега ще се изложиш пак! Искам да седнеш и да напишеш ИНСТАЛАТОР които ще инсталира не уловим за антивирусните (краен случай за 1-2 уловим) Keylogger за пример S_Log v1.0! „

Да направя програма като твоята? Ама аз не знам дали твоята програма върши работа, има ли бъгове, засича ли се от антивирусните и подробности. Архив с парола не е програма! Най-много от цялата история ме съмнява този Keylogger да е толкова неуловим, колкото го представяш(и работещ).

На ръка ли го писа това GUI или използва Koda ?

” Параметрите за създаване трябва да се вземат от GUI средата.В програмата също трябва да има място за въвеждане на сериен номер/проверка на сериен номер. Проверка на всичко въведено от имейл адрес до порт и смтп сървър. Крайния компилиран файл трябва да инсталира програмата да стартира файла които е прикрепен към него само веднъж през останалите пъти като се стартира трябва да се изпълни само прикрепения файл. Подобна програма вече съм дал и не една! „

Това не е трудно.Само e-mail не знам как се праща, но си има алтернатива.

” сега искам да видя на колко умен ще се направиш и от колко места ще копираш! „

Загряваш ли, че всичко това, което ползва е взето от теб от някъде. Тези UDF-та(User Defined Function) са създадени от някой и ти ги ползваш наготово. По тази логика си ползвал само командите и без тези допълнително дефинирани функции? Искаш да ми кажеш, че за пращането на e-mail, не си прочел някъде преди време, когато се занимаваше с VBS? Ти у вас сам ли създаде компютъра, че да не преписваш, а? Да се върнем в каменната ера, че да не каже някой, че преписваме.

” Аз казвам че хал хабер си нямаш от Autoit най много което можеш да правиш е Copy/Paste! Ако направиш гореописаното аз ще ти се извиня ! Ако не го направиш или се измъкнеш ще докажеш това което казах за теб!

П.С.

 Да не забравиш и флаша.... „

Пууу... аз кога съм казал, че разбирам от AutoIt? Ако ще уча нещо на сериозно, то няма да е AutoIt.

anonymous
Вто, 10.01.12, 18:58
Ко стана бе мен ? Значи малко си се изложил в моя сайт ок сега тук ще се до изложиш щом се правиш на умник.

” Да направя програма като твоята? Ама аз не знам дали твоята програма върши работа, има ли бъгове, засича ли се от антивирусните и подробности. Архив с парола не е програма! Най-много от цялата история ме съмнява този Keylogger да е толкова неуловим, колкото го представяш(и работещ).

На ръка ли го писа това GUI или използва Koda ? „

Не знаеш дали моята програма работи или търсиш пак място за копи пасте ? Ти направи твоята аз моята ще я предоставя на тест ако искаш дори модераторите на д.бг ще са ни съдии.

Кода е написан на ръка аз да не съм копирвач като теб!

” Това не е трудно.Само e-mail не знам как се праща, но си има алтернатива. „

Ти не знаеш най простото нещо а останалото било лесно чакам лесната част !!!

” Загряваш ли, че всичко това, което ползва е взето от теб от някъде. Тези UDF-та(User Defined Function) са създадени от някой и ти ги ползваш наготово. По тази логика си ползвал само командите и без тези допълнително дефинирани функции? Искаш да ми кажеш, че за пращането на e-mail, не си прочел някъде преди време, когато се занимаваше с VBS? Ти у вас сам ли създаде компютъра, че да не преписваш, а? Да се върнем в каменната ера, че да не каже някой, че преписваме. „

А ти загряваш ли че химикал и лист хартия всеки може да намери а да напише нещо умно не всеки го може. А може би аз съм измислил кода за пращане на имейли а може и не.. Опс аз взех че ти подсказах как се праща имеил лелеее спестих ти най трудната част

” Пууу... аз кога съм казал, че разбирам от AutoIt? Ако ще уча нещо на сериозно, то няма да е AutoIt. „

Кът ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ КО СИ ВЛЕЗНАЛ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ БЕ МЕННН ко ми се правиш на умен и разбирач нали било лесно нали било елементарно нали съм ползвал UDF (ако изобщо знаеш какво значи тази дума) хайде бе МЕН де изчезнаха умните ти изказвания ? де е лесната програма ?

stoqncho
Вто, 10.01.12, 20:57

RE: Autoit3Wrapper 12/12/2011 v2.1.0.7

” Ко стана бе мен ? Значи малко си се изложил в моя сайт ок сега тук ще се до изложиш щом се правиш на умник. „

Излагане не е точната дума, а имах някой грешки от недоглеждане и твърде ранния/късния час.

” Не знаеш дали моята програма работи или търсиш пак място за копи пасте ? Ти направи твоята аз моята ще я предоставя на тест ако искаш дори модераторите на д.бг ще са ни съдии.

Кода е написан на ръка аз да не съм копирвач като теб! „

Защо трябва да правя нещо, само защото ти ме караш? Това, че НЕ ползваш Koda си е личен избор, щом искаш да ти е трудно, така да бъде. Съдии за какво? На състезание ли сме или на съд?

” Ти не знаеш най простото нещо а останалото било лесно чакам лесната част !!! „

Това че е лесно, не означава, че трябва да го правя, защото някой искал така.

” А ти загряваш ли че химикал и лист хартия всеки може да намери а да напише нещо умно не всеки го може. А може би аз съм измислил кода за пращане на имейли а може и не.. Опс аз взех че ти подсказах как се праща имеил лелеее спестих ти най трудната част

regsvr32.exe /u %systemroot%\system32\cdosys.dll <-- Тик-так...

Със сигурност си го видял от някъде! Не може, ей така от нищото да ти хрумне. Признай си, за да ти олекне.

” Кът ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ КО СИ ВЛЕЗНАЛ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ БЕ МЕННН ко ми се правиш на умен и разбирач нали било лесно нали било елементарно нали съм ползвал UDF (ако изобщо знаеш какво значи тази дума) хайде бе МЕН де изчезнаха умните ти изказвания ? де е лесната програма ? „

UDF е дума?! Успокой страстите, че взех да се притеснявам за теб. Ти искаш всеки, който те критикува да ти се доказва, ама така не ставааааа....!

anonymous
Вто, 10.01.12, 21:10
Аз просто исках да покажа че ти умееш само да блещиш глупости без знания и успях защото празни приказки всеки може да говори а практика и готови неща малко хора могат да покажат и както видяхме ти си от първите.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.