download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Ремонт и правилна употреба на лаптопа

Виж статията
<1 2 >

Автор
Съобщение
tegote
Пет, 30.03.12, 20:06
Хах, гугле имиджа сигурно вече помага в намирането на източника.
Обожавам тоя гугъл!
kookki
Пет, 30.03.12, 22:22
” Винаги ме е дразнело това, че повечето статии тук не са авторски, а са просто един превод.

Дай пример! Напиши една авторска статия! После критикувай както си искаш, поне ще имаш почва под краката.

stoqncho
Съб, 31.03.12, 00:08
” Дай пример! Напиши една авторска статия! После критикувай както си искаш, поне ще имаш почва под краката. „

Какъв пример? За друга статия, която е копирана и преведена? Не ми се търси, скоро не съм се замислял за този факт.

Статия нямам, но новина имам().

Ако кажа, че не ми харесва как пее певец(а) "X", някой ще каже "Ти да не да можеш да пееш по-добре?". Ако кажа, че не ми харесва някоя джаджа, друг ще каже "Ти какво си направил, направи по-хубаво, като толкова знаеш". Кино критиците не правят филми, но ги оценят.

Ако просто да се взаимстват идеи и да се сглоби статия е ОК, но буквално Copy/Paste, no thanks! И най-важното е, че не е посочен източника. Ако ще пиша нещо, то ще е с мои думи, колкото и да не е хубаво написано.

kookki
Съб, 31.03.12, 22:29
” Ако кажа, че не ми харесва как пее певец(а) "X", някой ще каже "Ти да не да можеш да пееш по-добре?". Ако кажа, че не ми харесва някоя джаджа, друг ще каже "Ти какво си направил, направи по-хубаво, като толкова знаеш". Кино критиците не правят филми, но ги оценят. „

Хубаво, не ти харесва, но не можеш да прецениш нещо от което не разбираш. Примерите ти пак са безпочвени. Аз не харесвам чалга и опера и какво би трлябвало да бъде моето изказване по въпроса ? Ти не се изявяваш като някякъв разбирач тук, че да бъдеш критик. Явно не си бил студент и не си сблъсквал със ситуацията копи-пейст. Аз лично не виждам смисъл да се преоткрива топлата вода. Ти защо ползваш софта на някой друг ми не си напишеш собствен, като си толкова отворен?

stoqncho
Нед, 01.04.12, 08:49
” Хубаво, не ти харесва, но не можеш да прецениш нещо от което не разбираш. Примерите ти пак са безпочвени. Аз не харесвам чалга и опера и какво би трлябвало да бъде моето изказване по въпроса ? Ти не се изявяваш като някякъв разбирач тук, че да бъдеш критик. Явно не си бил студент и не си сблъсквал със ситуацията копи-пейст. Аз лично не виждам смисъл да се преоткрива топлата вода. Ти защо ползваш софта на някой друг ми не си напишеш собствен, като си толкова отворен? „

Кога съм казал, че не ми харесва? Казах, че не ми харесва това, че е Copy/Paste + превод. Казах само, че трябва и да има и за почистването и нищо повече, но после усетих, че не я е написал той и затова го и няма. Аз съм потребител и работата ми е да използвам и оценям стоката. Затова и писателите на софт искат т.н. Feedback или обратна връзка. За да разберат как оценят потребителите неговия продукт, но не пише "Ако не си програмист не ми пиши!", нали?! И както казах вече, статията ми харесва!!! Сещаш ли се какво става, ако студент го хванат, че е копипействал? Тук е същото.

"Аз лично не виждам смисъл да се преоткрива топлата вода. и защо ползваш софта на някой друг ми не си напишеш собствен, като си толкова отворен?" Не си пиша програмите сам, защото не съм програмист, а дори да бях не ми се "открива топлата вода", както ти каза. Ти определено не четеш какво пиша.

” Ако просто да се взаимстват идеи и да се сглоби статия е ОК, но буквално Copy/Paste, no thanks! И най-важното е, че не е посочен източника.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.