download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Проблем от Ubuntu

Автор
Съобщение
ezekia
Сря, 12.12.12, 18:33
Здравейте възникна ми следния сериозен проблем в следствие на проба на Убунту 12,04
Направих флашка с Убунту и реших да пробвам Убунту не съм инсталирал нищо просто лайв СД,но от флашка.
В терминала зададох следните команди
http://www.liberiangeek.net/2012/03/return-to-gnome-classic-in-ubuntu-12-04-precise-pangolin/|
http://www.liberiangeek.net/2012/07/install-and-use-cinnamon-desktop-in-ubuntu-12-04-precise-pangolin/
http://www.techlw.com/2012/04/install-ati-catalyst-123-drivers-on.html
След като приключих реших да се върна към Уиндоус 7 и...край, като тръгне да зарежда дава за кратко син екран и се рестартира.
Насройките в биоса ги оправих,пробвах инструменти за поправка на уиндоус,рестор поинт ,сейф мод все едно и също.
Някой има ли идея какво е станало и дали може да се оправи?
Това което ми направи впечатление когато пробвах Убунту че харда на лаптопа работеше странно.Това го направи още в самото начало и после спря.
редактиран от ezekia на 12.12.12 18:36
nobilo
Чет, 13.12.12, 07:03

RE: Проблем от Ubuntu

” Здравейте възникна ми следния сериозен проблем в следствие на проба на Убунту 12,04
Направих флашка с Убунту и реших да пробвам Убунту не съм инсталирал нищо просто лайв СД,но от флашка.
В терминала зададох следните команди
http://www.liberiangeek.net/2012/03/return-to-gnome-classic-in-ubuntu-12-04-precise-pangolin/|
http://www.liberiangeek.net/2012/07/install-and-use-cinnamon-desktop-in-ubuntu-12-04-precise-pangolin/
http://www.techlw.com/2012/04/install-ati-catalyst-123-drivers-on.html
След като приключих реших да се върна към Уиндоус 7 и...край, като тръгне да зарежда дава за кратко син екран и се рестартира.
Насройките в биоса ги оправих,пробвах инструменти за поправка на уиндоус,рестор поинт ,сейф мод все едно и също.
Някой има ли идея какво е станало и дали може да се оправи?
Това което ми направи впечатление когато пробвах Убунту че харда на лаптопа работеше странно.Това го направи още в самото начало и после спря. „
преди време имах същия проблем с моя настолен
компютър,инсталирах Linux с флашка и имах същия проблем,
мой познат от Sony Corporation изключи хибернацията,
зададе оригиналните настройки на Biosa,запамети ги
и седмицата ми тръгна,пробвай това ако желаеш
ezekia
Чет, 13.12.12, 08:40
При мен не стана или беше вирус или нещо по настройките добре че поне успях да съхраня важната информация и ...нещата наклониха към преинстал. Тъпото е това че тази операция я направих поне десет пъти на моя комп ,но на чуждия уви ...е живота продължава и може би даже и по-добре стана че онзи Уин се скапа за да го подновя.
Ще пусна и сканиране. Хич не ми се занимаваше с преинстал,но пък така е понякога стават гафове

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2018   Experta Ltd.