download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

CarFitter - Free

< 1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 06.10.06, 12:38
Пише че програмата е безплатна а още с инсталацията иска парола. Ако някой може нека ми подскаже как да я пусна и да я разгледам.
anonymous
Вто, 10.10.06, 23:39
Браво на автора, обаче защо програмата не е предвидена да работи с новите IBAN сметки и защо е ограничена дължината на номенклатурните номера?
oleg_petkov
Вто, 17.10.06, 22:25
Достатъчно е да натиснеш бутон "старт"
Паролата се изисква за контролиране на достъпа а не за това, че програмата е платене или не.
Първоначално паролата е празно място - можете да я промените(Четете в хелпа).
anonymous
Вто, 21.11.06, 11:30
Tова е някакъв жмел!Програмката се инсталира и показва какво евентуално би могла да прави....,но във FREE версията - толкова.Ако ви хареса и искате пълна работеща версия - обърнете се към бате Олег.Аз ще се обърна пък да видим.
oleg_petkov
Вто, 13.03.07, 09:20
За да работите с програма използваща база данни, трябва предварително да вкарате информация в базата. CarFitter изисква задължително само име на фирма и дори макар да не сте създали склад и не сте въвели стока в него, можете да правите поръчки и фактурирате услуги. Знам, че типичният подход на нашенеца е: 'ако нищо не става - гледам хелпа', но аз бих ви препоръчал обратното - особено за хора, които не са работили с подобен тип програми. CarFitter е снабден с динамичен, контекстно свързан хелп, който може да се извиква с натискането на бутон "F1". Ако нещо не ви е ясно натиснете този бутон, когато сте активирали въпросната форма. За да се научите да работите със сщетоводна програма, минимума е да можете да се ориентирате в стандартен хелп. Ако имате въпроси пак питайте . Приятна работа!
редактиран от oleg_petkov на 13.03.07 09:22
oleg_petkov
Вто, 27.03.07, 15:33
За да пуснете програмите Carfitter i CarUnits на Вашия компютър трябва да има инсталиран "Microsoft Jet4" това е компонент за връзка с базата данни. Обикновено при ХР го има и се инсталира с операционната система, иначе трябва да го изтеглите от сайта на Microsoft. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1e268b39-533e-48b0-b8d7-1781befde1f8&DisplayLang=en
Всичко това го имаше описано преди в сайта на CarFitter, но сигурно при обновяване на Download.bg се е загубил.
oleg_petkov
Чет, 14.06.07, 22:31
Ако деинсталирате програмата, така че да премахнете всички файлове, значи сте премахнали и ини файла с локалните настройки (запомнената парола, мястото на базата данни, номера на касата и кочана и името на избраната фирма). Ако сте направили то по погрешка - възтановете ги в "Сетъпа" -> Инструменти -> Настройки и Данни->Име на фирма.
oleg_petkov
Сря, 03.10.07, 13:45
Не би трябвало да има причина да не тръгва програмата. Не въвеждайте нищо в полвтата за име и парола, а просто натиснете бутон "старт". За повече подробности прочетете внимателно тук http://oleg.cable-sw.net/download/CarFitter.html или натиснете бутон "Start" в Windows и в менюто намерете Carfitter->Help.
oleg_petkov
Сря, 28.11.07, 11:34
В предните версии бях написал коментар изрично да се деинсталира програмата преди упгрейд (Деинсталирайте предварително всички стари версии на програмата преди да стартирате сетъп-а на тази !!! ) - НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!!.
Казвам да не го правите, защото по-добре да не деинсталирате базата и настройките отколкото стартовата иконата да ви показва старата версия. Като начин на ъпгрейд направете следното:
1. Направете архив на базата данни на дискета или на флаш памет, от Инструменти->Настройки->Архивиране .
2. Инсталирайте новата версия за предпочитане в друга директория и копирайте старият файл на базата данни CarFitter.mdb в новата директория, като припокриете новият.
3. Ако сте инсталирали в старата директория и не сте запазили старият CarFitter.mdb файл, просто се свържете с архивният файл или го копирайте върху CarFitter.mdb.
Приятна работа
anonymous
Сря, 05.12.07, 00:00
Изглежда че аз няма да имам същия късмет да я изпробвам. Грешки от типа на тази доста ме учудват :

< 1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.