download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

MP3 Splitter & Joiner

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 05.03.08, 23:08
ами не става защото е за друга програма, гледайте де
anonymous
Вто, 01.07.08, 13:48
” ами не става защото е за друга програма, гледайте де „
jeni_b
Сря, 16.07.08, 23:09
opi6ete kuk se rabiti s tia programa ne6to ne mi se poly4ava
anonymous
Чет, 11.09.08, 02:26
аз лично не моа да разбера нищо от тая програма пф.. само си загубих времето :(
anonymous
Съб, 13.09.08, 20:36
абе яка е програмката и не е чак толкова трудна за употреба, както си мислех, блонди съм ;)
anonymous
Вто, 07.04.09, 12:50
горната част на програмата имате три основни бутона, които превключват между двата модула на програмата и нейните настройки. Първият бутон (MP3 Joiner) активира модула за съединяване на MP3 файлове, който няма да обсъждаме в настоящото ръководство. Вторият бутон (MP3 Splitter) активира модула за разделяне на МР3 файлове и по-долу ще обясня как да работите с него.

След като заредите програмата трябва на първо време да заредите и файла, който желаете да обработвате. Това можете да направите чрез бутона .

След зареждането на желаната песен ще видите информация, относно mp3 файла:

Ако желаете да изрежете само определена част от песента трябва да се придвижите с плъзгача в средната част на прозореца до желаната позиция, от където желаете да започне участъка, който ще ви трябва и да натиснете бутона SET START със стрелкичка нагоре . После трябва да се придвижите до края на желания участък, който ще изрязвате и да натиснете бутона SET END със стрелкичка надолу или пък да зададете дължината на желания участък, който ще изрежете чрез бутона .

Ако желаете да прослужате песента от която и да е позиция, просто преместете плъзгача там и натиснете бутона PLAY или пък да използвате набора от бутони, които се намират над плъзгача в централната част на прозореца на програмата.

Самото действие по указване на начало и край на даден участък от песента я разделя на три участъка - от началото на песента до началото на участъка, от началото на желания участък до края му и от края на желания участък до края на песента. Това е видно и от разделянето на областта под плъзгача за придвижване в песента:

Когато разделите песента ще забележите също така, че в полето под бутоните за начало, край и дължина на участъка се появява списък с различните части, на които вече е разделен mp3 файла, като ще получите информация за началната и крайна позиция, а също и за дължината на всеки участък. Можете лесно да премахнете даден участък от този списък и той автоматично да бъде присъединен към предходния чрез бутона X.

Можете да разделите песента и на повече от три участъка и това става чрез бутона INDERT SPECIAL. Чрез този бутон можете да разделите песента на колкото пожелаете участъка, като всеки от тях ще се появи по-долу в прозореца на програмата. Когато изберете някой участък от списъка с частите, на които е разделена песента, той ще бъде оцветен в синьо в лентата с плъзгача и така лесно ще можете да се ориентирате къде се намира той в сAмата песен.

Ако пък желаете да разделите заредената песент на равни участъки, в такъв случай натиснете бутона SPLIT SPECIAL и от списъка с опции, който ще се покаже изберете SPLIT TO EQUAL SEGMENTS . Ще ви се отвори прозорец, в който можете да укажете дали желаете да разделите цялата песен (Whole MP3) или само избран участък от нея (Selected Track), а също така да зададете дали желаете да разделите песента на равни сегменти като брой (By # of Segment) или като равно времетраене (By Fixed Time):
Можете да използвате бутона SAVE LIST , за да запаметите проекта си за разделяне на песента и да продължите друг ден с обработката.

Когато сте готови с отделянето на различните участъци от песента можете да изберете от списъка кои желаете да запишете като отделни файлове. Всеки участък ще бъде записан като самостоятелен файл и в последствие можете да обедините няколко от тях в нова песен чрез другия модул на програмата - MP3 Joiner. След като изберете участъците, които желаете да запишете трябва да натиснете бутона START SPLIT, при което ще ви се отвори диалогов прозорец, в който ще бъдете уведомени, че трябва да изберете папка, където да се запишат файловете. След като натиснете "ОК" ще се отвори самият прозорец и там можете да изберете къде да бъдат разположени новосъздадените файлове. Накрая ще ви се отвори прозорец, в който ще бъдете уведомени, че процеса е протекъл успешно.

(надявам се да съм била полезна)

кака.лара
Вто, 07.04.09, 12:55
Машаллах, мацо! Интересна информация.
tinmon
Чет, 09.04.09, 20:56
незнам коя сте или кой,но много ВИ благодаря ,че ни пояснихте на всички които им е необходима тази програма.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.