download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

10AntiSpy

Автор
Съобщение
soft-support
Пон, 12.10.15, 22:27
Бяха пуснати ъпдейти за 7 и 8, които са си с шпионка насоченост или да предразположат системата към надстройка към 10. Затова вероятно програмата премахва именно тях под тези ОС. Но все пак си е създадена именно за 10 и там има най-широко действие. Според мен правилно е посочена като само за Windows 10.
johnmotson
Пон, 12.10.15, 22:52
” iceman проверява за съвместимостта на програмата на Windows XP или
на windows 7.Знаем,че на Windows 8,8.1 и 10 е предварително интегрирана
версия 4,във windows 7 имаме интегрирана версия 3 и липсва най-новата версия 4
 а при windows XP няма нищо и след актуализации се инсталира версия 1.Марине,няма от какво да се страхуваш от
от net framework-няма да ти се дезактивира Xp-то или седмицата,инсталирай всички версии за да ти работят
всички програми,при Windows 10 ako липсва версия 3 не работят много програми,създаването на мултимедиен домашен сървър е невъзможно без net framework 3.5.

 Малко уточнение след nobilo: NET Framework се разпространява с Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista и Windows 7 като може да бъде инсталиран допълнително и на по-стари версии на Windows, в частност и на WinXP с всички сървис пакове. При мен на Win8.1Pro си беше инсталирана версия 4.5 от инсталационния пакет а понеже беше сравнително доста отдавна, не помня дали не беше пипнато /допълнено/ в инсталатора на ОС-ма.
  Все пак Айс, ти не ми отговори на въпроса в по-горния коментар?
johnmotson
Пон, 12.10.15, 23:04
” Бяха пуснати ъпдейти за 7 и 8, които са си с шпионка насоченост или да предразположат системата към надстройка към 10. Затова вероятно програмата премахва именно тях под тези ОС. Но все пак си е създадена именно за 10 и там има най-широко действие. Според мен правилно е посочена като само за Windows 10. „
 Taka e, защото при Win8.1 работи само единия панел, сканиращия, който върши чудесна работа а втория, който е за настройки САМО в Win10 е просветлен и неактивен!
karadzha
Вто, 13.10.15, 22:39
Малко уточнение след nobilo: NET Framework се разпространява с Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista и Windows 7 като може да бъде инсталиран допълнително и на по-стари версии на Windows, в частност и на WinXP с всички сървис пакове. При мен на Win8.1Pro си беше инсталирана версия 4.5 от инсталационния пакет а понеже беше сравнително доста отдавна, не помня дали не беше пипнато /допълнено/ в инсталатора на ОС-ма.
  Все пак Айс, ти не ми отговори на въпроса в по-горния коментар?

Марин действа като агент-провокатор – пуска "бомбите" и после се кефи на ефекта
Но отговори (а да не говорим за отговорност) от негова страна – никаква😠

iceman_
Сря, 14.10.15, 15:48

Тук аз съм в грешка, защото не вярвах че има нещо малоумно написано САМО за Десетка.
Сметнах, че е за поне от Седмица нагоре, т.е. споделилия тук е задрямал и не е споменал фреймуърка. Десетка няма да сложа поне десет години, а преди това ще махам под път и над път къвто и да е фреймуърк.

stefankr
Сря, 14.10.15, 17:01
"Проблемът" с шпионирането се появи първо само в Win 10, затова е обявена за тази ОС. По-късно, след обновления, Win 7 и 8 започнаха да шпионират, но на официалната страница не виждам точно тази програма да лекува друго освен 10-ката.
nacho_
Сря, 14.10.15, 19:32
” Тук аз съм в грешка, защото не вярвах че има нещо малоумно написано САМО за Десетка.
Сметнах, че е за поне от Седмица нагоре, т.е. споделилия тук е задрямал и не е споменал фреймуърка. Десетка няма да сложа поне десет години, а преди това ще махам под път и над път къвто и да е фреймуърк. „

Аис пак не каза,що така бягаш от фреймуърка ?

iceman_
Сря, 14.10.15, 20:49
За фреймуърка - слага ми половин Гига излишен системен софтуер, като това на по-раншните ОС видимо забавяше компютрите. Ако някога купя компютър с осем ядра и 16Гиги памет /вчера правих такъв/ за да печатам на Офис 13, може и да сложа некъф framework. Но вече 15 г. си карам безметежно без него.

Да добавя - тук има стотици програмки по 20 -30К, които обаче искат NetFramework 4, който набива споменатите половин гиги софт и според мен само малоумен човек може да постъпи така. Е, това си е мое мнение ...

johnmotson
Сря, 14.10.15, 22:41
” За фреймуърка - слага ми половин Гига излишен системен софтуер, като това на по-раншните ОС видимо забавяше компютрите. Ако някога купя компютър с осем ядра и 16Гиги памет /вчера правих такъв/ за да печатам на Офис 13, може и да сложа некъф framework. Но вече 15 г. си карам безметежно без него.

Да добавя - тук има стотици програмки по 20 -30К, които обаче искат NetFramework 4, който набива споменатите половин гиги софт и според мен само малоумен човек може да постъпи така. Е, това си е мое мнение ... „

Благодаря Айс за комента, честно, малко съм шашнат от тия факти! Имам инсталирани около 70 програми, които не работя нонстоп с всички, понякога някоя ми трябва веднъж месечно! И какво, ако имам 100, значи 50GB да е от фреймуърки? Не ме бърка размера, харда ми е 2ТВ, а факта. При търсене на дублирани файлове преглеждам резултата и филтрирам, тогава трия но никога не съм видял такова чудо!
    Заблуден ли съм, че щом имам веднъж инсталиран фреймуърк, върши работа за всички програми? Случайно ли е предупреждението под някои програми "Изисква се инсталиран net framework! " ?!
nobilo
Чет, 15.10.15, 00:25
Марине,не пиши глупости,net framework не може да ти бави машината,просто не можеш да я инсталираш,защото си с орязано xp,хард диска ти е 30 гига или имаш инсталиран преносим windows на флашка,на по старите операционни системи забавяше отварянето само на програми,които са изцяло нативен бинарен код.След излизането на XP
net framework е задължителен за отварянето на 90 процента от новите ехета,които нямат директен процесорен код в тях за разчитането им,NET фреймуърка прочита този код изпълнява програмата и се отваря ехето,казано на народен език виновни са програмистите създали тези ексета,а net frameworkа чете този код и отваря програмите.
Без net framework,без microsoft visual C 2005.2008.2010.2013.2015 машината ти не струва нищо и не функционира пълноценно.
Марине,гледаш много филми онлайн и сваляш много торенти,от това ти се пълни хард диска,Изпълни RUN-въведи %appdata% и изтрий всичко,което не ти е нужно и хард диска ще ти олекне.

” Моето мнение съвпада на 100% с мнението на iceman. Точно по тази причина не харесвам новите версии на Visual Basic и продължавам да си пиша на Visual Basic 6.0. Пишеш програмка от 10 реда с размер на няколко килобайта, но за да я стартираш тя задължително иска framework. „

Dreven,ти си любител програмист,програмата ти бърборино за мен не струва и една стотинка,след като създаваш програмки на NET Framework платформа,
защото си закоравял в древността почитател на Windows и нямаш интерес към други платформи,за това няма да се оплакваш. и сам си вярваш,
че пишеш на Visual Basic 6.0-още една лъжа от твоята умна глава.

А НА МАРИН ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ДЕИНСТАЛИРА И ВСИЧКИ КОМПОНЕНТИ НА adobe,ТАКА МАШИНАТА МУ ЩЕ ЛЕТИ.

редактиран от nobilo на 16.10.15 13:35
редактиран от nobilo на 16.10.15 14:35

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.