download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Power Video Converter

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 20.02.08, 21:44
Този кийгън е троянец!!! Не го дърпайте !
anonymous
Сря, 26.03.08, 19:04
keygen работи перфектно и не е троянец това че антивирусната си бърка командите не е keygena виновен :Д
anonymous
Сря, 18.06.08, 13:20
Програмата е измежду добрите ,особено ако се закупи след истичането на пробния период.
anonymous
Пон, 04.08.08, 09:40
Значи, ние обикновените хорица да бъдем честни и да използваме лицензирани скъпи продукти ? Ами я вижте хотелите по морето и в планините, безбожните цени на храна, лекарства и кокво ли не. Значи за тях може? Ако трябва да тръгнем от някъде първо да сменим, това престъпно правителство. Нека да отпуснат наново европарите, за да се види че и тук има чести хора. Няма да се излагаме тогава за програмен продукт от 50 евро.
Ние сме най-малкият проблем!
редактиран от anonymous на 04.08.08 09:41
anonymous
Чет, 11.12.08, 18:30
” Пак казвам, че има достатъчно добър безплатен софтуер за всички които по една или друга причина не желаят да закупят даден комерсиален продукт. Примерно:

Nero -> Infra Recorder
MS Office -> Open office
BS Player Pro -> KM Player

и т.н., всеки може да продължи този списък... Така че, защо е необходимо пиратството ?

П.С.:
Пиша това мнение, тъй като аз съм от другата страна на барикадата - т.е. в софтуерната индустрия. Помислете само какви загуби нанася пиратството на нея и колко я дърпа назад. Защото вместо да подобряват качеството на софтуера си, много компании са принудени да се занимават със защита на софтуера от кракери и пирати, уви неуспешно, в повечето случаи ... „

Кажи безплатните еквиваленти! на Нортън АВ,Касперски и Др Веб... ще се сетя и за други.
редактиран от anonymous на 11.12.08 18:32
anonymous
Чет, 11.12.08, 20:48
С инфра рекордера да бачка който иска-на мен ми спира мобилния интернет като го стартирам. А освен това не ми казвай,че вие от софтуерната индустрия не крадете яко едни от други!
anonymous
Пет, 12.12.08, 22:55
Приятели не знам колко общо като процент биха си закупили дадена програма но ако кажат на някой че са дали 50$ за една програма ще ги нарекат БУДАЛИ или просто тъпи. При положение че или ще има някоя по- добра която е безплатна или ще намериш на тази за която си платил serial или crack. Пиратството ограбва но я ми кажете вие от другата страна на барикадата къде отиват нашите пари които даваме за интернет? На кой плащат тези реклами които ни заливат от интернет, защо аз по дяволите да давам пари при положение че мога да си я открадна и то без никой да ме съди. Пиратството ограбва за да даде на тези които нямат... пари... средства. Да ЖИВЕЕ ПИРАТСТВОТО!!!
electric_cc
Пон, 27.09.10, 18:34
” Да ЖИВЕЕ ПИРАТСТВОТО!!! „
Аз нямам други доходи, освен софтуера, който се опитвам да продавам и то на смешни цени. Даже част от програмите ми са безплатни. Как смятате тогава да живеем съвместно.
stoqncho
Пон, 27.09.10, 19:15
” Аз нямам други доходи, освен софтуера, който се опитвам да продавам и то на смешни цени. Даже част от програмите ми са безплатни. Как смятате тогава да живеем съвместно. „
Прав си не можем( и аз съм "пират" не съм "ЗА" пиратството, но това е положението) да живеем съвместно, но какво да се прави така стоят нещата. Пробвай да произвеждаш безалкохолни напитки ще имаш файда. Трудно е да пишеш програми без да имаш голяма компания зад гърба си, която да ти плаща една сигурна заплата + процент(може би). Ако някоя твоя програма достигне успеха на µTorrent и това, че е Безплатна не означава, че разработчиците не печелят пари. Ограничил си се за българския пазар, направи програма, която да си заслужава и я пусни по цял свят. Където видиш тракер, сайтове подобни на Download.BG, просто на всички възможни места и сложи бутонче "Donate" в сайта си и в програмата. И си мисля, че може да спечелиш повече, от колкото да продаваш дадена програма, а и така ще я забележат повече хора. После слагаш рекламки в сайта си и по-малко, по-малко може да изкарваш по някой друг лев/евро/долар. Поне така си мисля АЗ.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.