download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

TVNet Free Online TV & Radio Player

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 11.11.06, 00:48
Турската "паплач" ли ни изкарва хляба?
anonymous
Съб, 11.11.06, 01:19
nurhan.kurt: Ами предполагам няма да ям боза и хълва и няма да слушам всеки ден кючеци по улиците, ама ще го приживея
anonymous
Съб, 11.11.06, 01:22
Това май е форум за обсъждане на програми , а не за политика !Програмата си я бива и не е анти-българска ни най-малко!Има и български телевизии ,а освен това и много други ! Това че е създадена от турчин , не означава че била антибългарска.Ами лошото е че има само 3 български TV които излъчват онлайн, а не че програмата била едикаква си.Ами защо я свалихте и инсталирахте?!!:))Крив бил гребена ,че нямало какво да среши!Не е важно котката дали е черна или бяла , а дали лови мишки!Големи поборници брейй -"дедите ни" не знам си к`во
anonymous
Съб, 11.11.06, 01:41
hiroko ами прочети малко и от българската история, и ще разбереш защо е тоя расизъм. Пък и без това вече се опражнява геноцид над българския народ.
редактиран от anonymous на 11.11.06 01:42
anonymous
Съб, 11.11.06, 01:44
Добре, прав си. Пребързано решение. Става дума само са една он-лайн ТВ програма. Дотук с политиката.
hiroko
Съб, 11.11.06, 02:15
Вярно не е сайт за политика и моля да се извинят и аз и всички други които са писали в този въпрос. Българската история тук я уча и ще съм на изпит скоро. Така знам какво казвам. А казвам че хората направили това лошо са вече умрели и днешните не са нищо виновни обаче. Всичко лошо става щом едни хора мразят други хора.

И не се пише "опражнява", "Упражнява" се пише.

Пак искам извинение и вече за това няма да казвам.

anonymous
Съб, 11.11.06, 18:18
Страхотно.Някой спори за историята ни.Ако се задълбочите малко повече ще забележите ,че винаги преди да се издъним причината си я пораждаме ние.Какво са виновни турците ,че българите си разделили България на дребни царства?
anonymous
Пет, 24.11.06, 00:55
:)
Всички се оказаха големи познавачи на Българската история, но никой не казва, че България беше 5 века под ...робство, защото първоначално бяхме толерантни към мюсюлманите...или по точно към племето на осман. Нали знаете как е възникнала търция - от племето на някой си осман.....
Това е историята - четете я внимателно. И не се караите кой знае повече или по-малко... важно е какво тълкуване внасяме в нея:)
А иначе аз лично съм против подобни програми - защото по този начин толерираме едно малцинство за сметка на друго. Руснаците, сърбите, арменците или румънците/ с които влизаме в ЕС/ - защо да нямат и те тяхна телевизия на сайта???
Това не се нарича уважаеми колеги от www.download.bg толерантна политика - нарича се патронажна политика.
Наистина ще ме убедите, че правите нещо добро ако направите програма, която да хваща всички по известни телевизии на съседните до нас държави - това наистина ще бъде по-добра идея, отколкото да гледаме само търски програми ....
anonymous
Пон, 27.11.06, 13:19
мале 5 века сме ве ебали сега пак
boy4o
Пон, 27.11.06, 13:26
Е, това последното изказване беше особено тъпо!
При все, че цялата тази дискусия не блести с интелектуална извисеност. Чудя се дали ако програмата предлагаше канадски или, примерно, японски ( ) станции щяха да се разгорят чак такива страсти.

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.