download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Microsoft .NET Framework

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 16.07.07, 13:45
Microsoft .NET Framework
е виртуална среда изобретена от микрософт -за да не им блокира виндовса
anonymous
Пон, 13.08.07, 12:27
Опасна виртуалнта среда нема що.Sun Jave e десет пъти по-добра!Тая тука много тежи.
anonymous
Нед, 14.10.07, 20:39
abe pak var6i mnogo dobra rabota.Mnogo sam dovolen
anonymous
Съб, 08.03.08, 17:35
Абе не е толкова тежка колкото бавни се инсталира. Тва е най - доброто, което може да има. За някои адони в WOW само тва върши работа . Вярно голяма е и на мен тва не ми харесва ма ко да се прави. Такъв е живота
anonymous
Пон, 05.05.08, 10:36
Работи си програмката, ако не ви трябва не я теглете.
danieldenev
Сря, 24.09.08, 14:08
До roy-newyork:
Не е това, работната среда не е "кръпка"! Операционната система си работи и без нея. Забиването на Windows в болшинството случаи е от това че всеки се изживява като "Системен Администратор", а аз ги познавам. Вас не съм ви чувал

До maniaka7000:
Прав си ама не съвсем. Прав си че е по-компактна Java, но възможностите на Microsoft .NET 3.5 ще коментираш когато като мен се занимаваш 9 год професионално с .NET и напишеш програми и за едната и за другата платформа та да можеш да имаш база за сравнение. Аз имам.

До drago9205: Скоро ще има и нова операционна система Midori тя е и за друг тип хардуер, тези които твърдят че "бавел 3.5" се опитват на магарето на баба си турбини да монтират, естествено че няма как да стане. Вие сте разбрали правилно.."Такъв е живота и на там вървят нещата..."

И да завърша с това, че много добре е постъпил публикувалия тук тази платформа. Благодарим!

anonymous
Сря, 27.05.09, 16:36
Хей хора нещо не може да ми я инсталира.... Като дам "I accept" u "Next" изписва че почва да тегли и после прекъсва и спира да я инсталира ;( Моля , ако някой може да ми помогне да пише на емайл " mc_bloody@abv.bg " Благодаря
frozenblood
Пон, 01.06.09, 17:57
Ако искаш можеш да опиташ оттук да я свалиш:

.NET Framework 3.5

Към тези които коментираха че .NET ще пълни касичката на чичко Бил - не мисля че ще стане така. Може да я пълни, но по друга линия, ето какво си мисля:

1. Повече разпространение на .NET Framework води до по - голяма аудитория.
2. По - голяма аудитория за .NET Framework води до още по - голяма аудитория
3. Още повече аудитория води до повече разработки
4. Повече разработки под тази платформа водят до още повече аудитория
Така 3. и 4. се повтарят, като създават критичната маса която винаги е движила Майкрософт.
Между 3. и 4. обаче има още нещо ;). Повече потребители ще си купуват продуктите на Майкрософт като например Windows, защото .NET Framework е създаден за използване под Windows (е има и нещо за Линукс което изглежда доста сериозно, но под Windows е още по - сериозно ;).
Освен това повече фирми за софтуер ще се нуждаят от средите за разработка на Майкрософт (Visual Studio, SQL Server Management Studio и т.н.) за да разработват продуктите си, което означава повече лизензи за тези продукти. Повече програмисти които се явяват на сертификатите на майкрософт и т.н.

Добавете и факта че Framework-а вече разполага и с доста добри интерфейси за работа с другите продукти на Майкрософт като Word / Excell например (програмистите могат без особенни усилия да напишат код който да си взаимодейства с почти всички продукти от офис пакета) и ще стигнете и до извода че офис лицензите също ще се увеличат като бройка.

Още нещо да кажа преди да млъкна ;)
Sun бе купен от Oracle и не се знае какво ще е решението на компанията относно продуктите които Sun разработва...
Да не решат случайно да "касират" (макар че малко ме съмнява) :)

За MySQL, който до известна степен беше конкурент на Oracle 10g (не особенно успешен но все пак конкурент) е тема за друга салатка ;)

Та мисълта ми е че може компаниите които бяха добри и безплатни изведнъж да се окажат по - големи кръвопийци от "лошия" чичко Бил ;).

Поздрави!

редактиран от frozenblood на 01.06.09 17:58
joniewalker
Нед, 22.05.11, 19:01
Тежка. Много тежка и излишна. Сума ти програми НЕ съм инсталирал поради факта, че са изисквали това.
phrozencrew
Нед, 22.05.11, 19:41
” Тежка. Много тежка и излишна. Сума ти програми НЕ съм инсталирал поради факта, че са изисквали това. „
За Window$ XP имаш избор, но ако използваш Vista или Window$ 7, тогава никой не те пита. Наблъскали са ти го по най-грубия начин.
Аз пък много се издразних, че решиха да съсипят умишлено Mono . Мръсни, гадни, алчни, завладени от Micro$oft нещастници. Новите собственици на Novell (никога не съм ги харесвал тия продажници, въпреки че правят Suse OS) решиха окончателно да смажат проекта, защото от M$ много мрънкат и уволниха всичките разработчици на Mono. Е да ама НЕ! Мигел де Икаса и компанията софтуерни инженери решиха дори и без пари да продължат проекта, като прехвърлят разработките в новосъздадената от тях компания Xamarin. Идеалисти и истински герои са тия пичове!!! Дълбок поклон!

Проекта ще продължи да съществува, но лакеите на M$ - Attachmate оставят горчилка в душата от тази брутална, насилствена намеса в развитието на този отворен проект.

karadzha
Вто, 20.08.19, 02:10
Има нова версия 4.8, без която някои приложения не работят.
johnmotson
Вто, 20.08.19, 08:46
Така е, всяко нещо с времето си. Microsoft .NET Framework 4.8 спомага за стартиране и гладка работа с доста нови приложения. А инсталацията е лесна: Отваряте Windows Update с десен клик върху "Работен център" и воала, там ви чака Microsoft .NET Framework 4.8 за да разрешите инсталацията му, която е 71МВ. Номера на инсталатора е КВ4486105. Препоръчителен рестарт на компютъра след инсталация.

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.