download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Антивируси

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 19.11.06, 15:23

RE: Антивируси

” wsashtnost virusite sa si edno zaiiajdane sas Windows ,даже в упдате на microsoft ги вкарват-лоши хораша запалия свещ -за бог да прости
дали ще помогне? „
Една и от мен да има "...смъртта на интернета наближава..."
anonymous
Вто, 21.11.06, 11:10

RE: RE: RE: RE: Антивируси

Ходих в: http://www.google.bg/search?hl=bg&q=Explorer.exe&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8&meta=lr%3Dlang_bg . Намерих си http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=1256 . Там някъде има описани е на тези табелки (прозорчета), само че числата са други. И някога е "read", някога е "written". И не ми се налага да рестартирам. Отдолу има още надписи
"Click on OK to terminate the programe
Click on CANCEL to debug the programe
Това надолу е на колегата
( СРИВ НА СТАРТА
Компютърът ми е на Windows XP SP1. При стартиране често излиза съобщение ‘Explorer.exe: Application error. The instruction at #0x77f585c0 referenced memory at 0x00000000. The memory could not be written.’.
Числата понякога са други. Случи ли се веднъж такава грешка, след това се налага да рестартирам поне 10 пъти, докато успея да вляза в Windows.
Ивайло Стоянов, Стара Загора )

И на мен не ми се налага да рестартирам, но като махна едната табелка - дали с ОК, дали с Кенсел, дали с Клоуз - се появявав следваща.
Там е писано, че може би има инсталиран Фотошоп и тъй като той ползва тъмбнейлсове - и оттам. Аз обаче нямам фото шоп. И този проблем почна, откак взех да инсталирам разни антивирусни пограми. А пък тях взех да ги слагам, щото ми се струваше , че компютъра ми почна да работи по-бавно. А пък той си имаше 40 инфекции :)). И защо чадърчето ми на антивирусната програма не е винаги разпънато?
А на тази другата - AVG - килимчето - не трябва ли да е цветно. В къщи е черно бяла.
НЕ МИ СЕ СМЕЙТЕ!!!

anonymous
Вто, 21.11.06, 15:05
А на тази другата - AVG - килимчето - не трябва ли да е цветно. В къщи е черно бяла.
НЕ МИ СЕ СМЕЙТЕ!!!
Ще стане цветно след Update на антивирусните дефиниции или след преинсталация на AVG. Два пъти при мен след като не се оправи след ъпдейт се оправи след преинсталация.
За другите проблеми с Windows-а най добре му направи преинсталация(идеално, малко бавно лекарство за болни Уйндоси), Придобиваш ценни знания и умения. И накрая много внимавай какво и как инсталираш и деинсталираш от компа.
редактиран от anonymous на 21.11.06 15:06
insecteater
Вто, 21.11.06, 16:02
Ако не е е цветно килимчето, или чадърчето не е разпънато или щитчето е червено и така нататък - за различните антивирусни е различно, това значи че не са активни. По добрият вариант - може да им е изтекъл срокът и да искат закупуване. Има и по-лош вариант. Нещо да е преминало през защитата и по тази причина антивируса да не иска или да не може да се активира. Тогава е най добре да се вземе хард-диска и да се изчисти на друго място с незаразен компютър.
anonymous
Вто, 21.11.06, 17:07

RE: Антивируси

Този в къщи си е чист. Преди 5 дни му е правена преинсталация. И от майстора си дойде с черно бяло килимче. То е цветно само в началото и после щрак и става черно бяло и така си стои докато го изключа компютъра
anonymous
Пет, 05.01.07, 20:47
Abe най ефтината антивирусна си е Линукс.Нито вируси,нито нищо.Може да си ходиш по ония сайтове с голите каки без страх.
anonymous
Вто, 30.01.07, 16:46

RE: Антивируси

” Abe най ефтината антивирусна си е Линукс.Нито вируси,нито нищо.Може да си ходиш по ония сайтове с голите каки без страх. „
ехе. И за какво ми са голи каки - като застана в къщи пред огледалото - ето ми една леля!!! А на мъжете - кво да им гледам?
anonymous
Чет, 01.02.07, 09:31

RE: RE: RE: Антивируси

” ХЕХЕ - да но тук прочетох че има свободен софтуер. Ти може да не си изостанал !!! Опеделено е така - аз не съм нацелила дето трябва :)) Или съм напреднала :))))))
и какви са тези табелки с това explorer.exe дето ми излизат начесто??
Аз им намерих цаката де - като оставя една не я затворя и я затрия в някой ъгъл на екрана да не ми пречат :)- и други не ми се появяват. А мога ли изобщо да се отърва от тях?
Благодаря за вниманието! „
Можеш!!!
Като си преинсталираш джамчето и после си сложиш Nod32+adaware или нещо от по свестните Панда, касперски или битдефендър, но всичко тва струва пари (дори и уйндоуса ти).
а ако искаш само да ги ползваш без да ги купуваш (попадайки под ударите на закона) има измислена технология - нарича се p2p: Torrent, e-mule, dc++.
теглиш, инсталираш и си щастлива.
anonymous
Пет, 02.02.07, 15:51

RE: RE: RE: Антивируси

” Такааа - това f-prot - нищо не ми говори. Формат С:/ - ми говори недобри неща :))) А и ми трябва за комп с ОС Windows Server 2003 :)
Благодаря за вниманието! „
значи за сървър 2003,аз сега съм с него и ползвам авира антивирус класик,пробвал съм и премиум,обаче класика си ми харесва повече а и е безплатна класик версията и
anonymous
Пет, 02.02.07, 16:03
Една и от мен да има "...смъртта на интернета наближава..."

не се кичи сас чужди пера

но и аз не го казах пръв
касперски ме изпревари

мноого сте далече от проблема......

anonymous
Пет, 02.02.07, 16:32
ко прайте бе?как сте?
ааааааааааа йайайайайайайа:))))))))

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.