download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

SUPERAntiSpyware Free

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 28.01.09, 05:35
При мен идеално си се разбират с НОД32 и двете си работят в синхрон.При free версията програмката работи само ръчно,а при платената версия и във фонов режим.При платената версиа се ъпдейтва автоматично,а при free трябва на ръка да задавате ъпдейт.
anonymous
Чет, 26.02.09, 10:43
По-добра е от Spybot!!! Уверете се сами!
квант
Пет, 27.03.09, 12:33
” По-добра е от Spybot!!! Уверете се сами!
Определено, това твърдение е вярно !!!
karadzha
Пет, 27.03.09, 13:13
Определено, това твърдение е вярно !!!
 
 Да, намира понякога и работи дет липсват и други подобни. Бях си изгубил пакет цигари и ми ги откри
ngenow
Съб, 28.03.09, 19:57
Определено, това твърдение е вярно !!!

Това че е по-добра от Spybot добре. При Spybot като намери нещо те пита да ли да го изтриеш.Въпросът ми е SUPERAnti Spyware като намери нещо автоматично ли изтрива или и тя пита. Моля за разяснение на последователността на сканиране. Благодаря предварително!

квант
Чет, 02.04.09, 23:40
” Това че е по-добра от Spybot добре. При Spybot като намери нещо те пита да ли да го изтриеш.Въпросът ми е SUPERAnti Spyware като намери нещо автоматично ли изтрива или и тя пита. Моля за разяснение на последователността на сканиране. Благодаря предварително! „
Имаш три възможности при безплатната версия : бързо сканиране, бавно сканиране и избирателно. Ако открие вредоносен софтуер, след сканирането чака команда да го карантинира. После влизаш в отдел карнтина, и ти решаваш кое ще триеш , и кое не.
квант
Чет, 02.04.09, 23:44
Ето нещо много, много добро и безплатно . Advanced System Protector, www.systweak.com . Ако се регистрира има защита в реално време и още една екстра .
karadzha
Пет, 03.04.09, 09:31
Ето нещо много, много добро и безплатно . Advanced System Protector, www.systweak.com . Ако се регистрира има защита в реално време и още една екстра .

 Регето на Advanced System Protector е с пари. Иначе и безплатната е гот, но не е автоматизирана - ни обновление (като я пуснеш да сканира иска или си правиш сам при желание от твоя страна), ни реалновремева защита има.
 Неизвестно защо на стария комп изкарва не рънтайм грешка още при старта си. От Систуик също не могат да помогнат. Но на новия работи супер. Само дето изкарва СтартъпМеханик за вреден, но то и Спайбот май го прави туй. СуперАС си го тачи обаче
 Спайбот е поразвален, но пак си е най-добър безплатен АС. АдЪуер като безплатен вече е доста зян (в сравнение с по-рано и с последни вчепятления отпреди 5-6 месеца).

tsvtcv
Нед, 19.04.09, 16:35
Не иска да се инсталира -защо.
ngenow
Нед, 19.04.09, 18:28
” Не иска да се инсталира -защо. „

Ами ще ти кажа защо.Това го разбрах по късно.Има Key генератор,който трябва да копираш в директорията на програмата ,която се създава в Program fajls disc C.Директорията е със същото име на програмата"SUPERanti Spyware.След като инсталираш програмата задестваш Key генератора в директорита и натискаш бутона pATCH!,След това пействаш генерирания код в регистрация на програмата ок!Ако искаш кажи на кой имейл и ще ти изпратя exe fajla за инсталация на програмата,Key генератора и текстов файл как да инсталираш в архивиран вид.Нямат вируси!

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.